En snöig onsdag i mitt liv

10:27 2017-02-22

img_3633.jpg

Hej amöbor

Insåg att det var längesen (eller var det, det???) jag skrev ett vardagligt inlägg som bara berättade om livet. Så nu tänkte jag göra det……….. Men vad har jag egentligen att skriva? Tillbringat asmånga timmar på den här arbetsplatsen som jag älskar så mycket. Vi klipper vårt melloprogram och jag tycker det blir riktigt kul.

Har också så älskvärda kollegor som gör jobbet kul. Här ser ni keps-Amanda och prakikant-Amanda.

img_3638.jpg

Nackdelen med att jobba mycket är att jag inte hinner eller orkar träna längre. Hade sån bra träningsflow för typ en månad sen men allt jag vill göra nu är att ligga i soffan med ena handen innanför byxan och kolla på Call the Midwife säsong 4.

Men! Vi har ju gym på jobbet dit jag går nån gång i veckan. Så idag på lunchen ska jag gå på spinning i 45 minuter. Älskar förresten instruktörerna som är runt 50 och spelar så bra musik på passen? Iaf en kvinna. Sist spelade hon Blood Orange – Best to you och jag blev så chockad att jag SKREK TILL mitt under passet. Det är liksom min mest lyssnade låt 2016. Var tvungen att berätta detta för henne efteråt.

Ok, fördomsfullt av mig och tro att 50+ inte har koll på *modern bra musik*. Var ju trots allt Antons PAPPA som tipsade mig om Blood Orange 8-)

Och ikväll; då är det livepod. Vaknade 05:55 inatt med andan i halsen och var tvungen att skriva ner 2-3 anteckningar på ämnen jag borde prata om. Har inte förberett något och känner mig stressad då folk har betalat….. MEN brukar förlita mig på min enorma charm och det brukar gå bra………. oftast.

Puss puss

16 kommentarer | “En snöig onsdag i mitt liv”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. KajsaBajsa skriver:

    Om jag köpt biljett till ett event och sen får läsa att den personen inte alls förberett något hade jag nog blivit lite sne? Känns respektlöst.
    Tror säkert du fixar det och gästerna blir nöjda men kanske skit i att skriva ut det på bloggen, framstår bara som oseriöst.
    Kommer ihåg när Ann Söderlund berättade i nån pod hur hon alltid förlitade sej på sin improvision och charm tills det en dag bara föll platt och hon då insåg att hon inte bara kan dyka upp och ”vara skön” utan att folk faktiskt förväntar sej något tillbaka. Men visst en live pod är väl annorlunda – tycker bara det lät illa i inlägget.

    1. Hanapee skriver:

      Hahaha har du ens lyssnat på vår podcast? Isf hade du förstått. Kram! (DET hade du också förstått då)

      1. :O skriver:

        Hanna, varför använder du AHA och inte BHA, och varför använder du inte retinol?

        1. Hanapee skriver:

          Använder ju BHA i syran?

          1. *ViRrPaNnAn* skriver:

            Daaahhhh, menade såklart tvärtom, varför använder du BHA och inte AHA, och varför inte retinol? :D

        2. Samma tjej igen skriver:

          Hej. . . . . . nu är jag tillbaka igen. Ville ba säga förlåt för att jag tjatar… Men ja, jag känner mig väldans velig över vad jag ska beställa, och ja, vi är typ lika gamla och inbillar mig att vi har typ lite samma typ av hud, och ja, skulle vilja veta hur du tänkte när du valde mellan de två, för antar att du visste om att det fanns två olika, och ja, varför du ”valde bort” retinol…. :/ :/ :/ Kram 27- men snart 28årig läsare som inte har ngn vettig hudvårdsperson i närheten att fråga. Tjejerna i butiken i min lilla ort verkar knappt veta skillnaden på fukt och fett så skulle inte våga lita på deras rekommendationer…….

          1. Linda skriver:

            Kolla in Kakan Hermanssons blogg!!!

          2. Ida skriver:

            A-vitamin och retinol är samma sak :) Man kan fråga hudterapeuter på Skincity, deras kundtjänst är super och man kan kontakta dem via chatten, mejl eller telefon :)

          3. Taaaack!!!! skriver:

            Jättejättetack för tipsen snälla ni! Ska kolla upp det här!!!! :D

  2. Josefin skriver:

    Tänkte pigga upp detta kommentarsfält med att säga hur roligt det ser ut med de två bilderna under varandra? Den med din överkropp och underkropp?

  3. Malin skriver:

    ”Vaknade 05:55 inatt” INATT???
    då går jag upp.

  4. Gabriella skriver:

    Det bästa med din och Martins pod är ju att ni är oförberedda!! Älskar poddar som Alex & Sigges också men du och Martin är mkt mysigare och härligare. Skrattade högt åt ”Kram! (DET hade du också förstått då)” som du skrev till Kajsabajsa!
    Jag kunde tyvärr inte gå på livepodden men hade snarare blivit besviken om du hade förberett värsta manuset typ, haha.

    1. Alma skriver:

      Ja! Jag tycker det är 100% najs att podden är precis som den är. Håller aldrig med när Hanna eller Martin säger att nåt är ointressant för lyssnarna, jag ba nejjee sluta inte prata om detta (är inte ironisk obs). Hanna: haters gonna hate osv jag ÄLSKAR podden ❤️❤️

  5. Josefin skriver:

    Hahahaa alltså ”05.55=natt” hahahhahha :)))))

  6. Hedda skriver:

    Vart är den super snygga väskan ifrån? Tack för bäst blogg o pod!

    1. Hanapee skriver:

      Köpte den i San Francisco :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg