Foster med instagram

15:33 2017-02-22

Hamnade på bloggbevakningsbloggen och såg denna spaning som jag på riktigt skrattat åt i en kvart. Tycker det är så komiskt och får mig att ÄLSKA internet.

Natasha Peyre har alltså skapat ett instagramkonto åt sitt FOSTER.

bebis

 

….OCH nu är fostret ute och härjar i hennes kommentarer! Hahahaha <3 <3 <3

luna

24 kommentarer | “Foster med instagram”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    HAHAH wtf is going on!!!!! Lycka till på podd-eventet idag! Och LOL på KajsaBajsas kommentar i förra inlägget. #backaMaster

    1. Hanapee skriver:

      Tack älskade du

  2. Tilda skriver:

    Kändes väldigt risky att gå ut med det i vecka 8?? Det kan väl bli missfall etc tills vecka 12. Eller???

    1. Elli skriver:

      Kan bli missfall långt efter det utan att det är något konstigt :) så ja, väldigt tidigt!

    2. M skriver:

      Vad menar du med risky? Att det skulle öka risken för missfall?

    3. Dustin skriver:

      En får gå ut med det när man vill!? Sluta skamma? Man får vara öppen med missfall om man vill. Man får vara öppen med sorg. Fattar inte grejen?

      1. Tilda skriver:

        Men lol jag skammar inte. Det KÄNDES väldigt tidigt men jag VET inte därav frågetecken.
        Men det kanske är bra att prata om det absolut men känns så dramatiskt med ett instakonto så tidigt just därför, att KANSKE behöva ta bort det, kanske folk går in och skriver rip etc, som om det inte skulle vara tungt nog men vad vet jag

        1. A. skriver:

          Har en sett ett tickande hjärta är det generellt sett väldigt liten risk för MF. Det där med v. 12 handlar om att det oftast är inom den tiden en avstannad graviditet blöder ut. De allra flesta missfall sker innan hjärtat börjat slå, men det kan ta tid innan kroppen faktiskt avbryter en graviditet.

        2. Dustin skriver:

          Känns ba så tröttsamt att folk lägger sig i? VAD är det som är mer risky? Vad är skillnaden med att man har ett instagramkonto eller inte? Är ju lika stor sannolikhet, skillnaden är ju om man tycker att man ska vara tyst och skämmas eller om man vill prata öppet om det. Det är ju lika stor sannolikhet och barnet i magen kan dö HELA graviditeten liksom.

          1. Dustin skriver:

            Däremot är det ju komiskt att en person låtsas vara sitt foster. Oavsett hur tidigt eller sent i graviditeten det är

    4. Hanapee skriver:

      ÄH!!!

  3. Lovisa skriver:

    Hahhahah alltså jag avlider, roligaste jag sett hela året

  4. Sofie skriver:

    Haha men sluta.. !! Lova att du gör ett instakonto för ditt foster om du blir gravid?? :’)

  5. lisa skriver:

    åh önskar ja kunde gå på eran livepoddis!!!! hoppas det blev kuL!!

  6. Emelie skriver:

    Du har alltid så bra resonemang kring saker och ting så jag tänkte fråga hur du ställer dig till typ att känna sig ”obildad”, eller vad man ska säga. Jag pluggar på uni och kan ibland känna mig så ENORMT efter vissa kursare som typ frågar föreläsaren ”Menar du enligt Nietzche eller Heidegger nu?” eller ”den där analysen känns väldigt Kantiansk” liksom jag förstår att alla har olika intressen/är bra på olika saker, men ogillar känslan av att känna mig som om jag inte kan något alls, typ. Hur tänker du kring detta/har du stött på samma ”problem” någon gång och hur tacklade du det?

    1. Malin skriver:

      Jag har precis samma känsla. Pluggar också på uni och känner mig ärligt talat skitdum ibland. Ingen av mina föräldrar har pluggat och vi har liksom haft ett helt annat ”snack” hemma vid matbordet om jag jämför med hur det är hos vissa kompisar där det är heta diskussioner om samhällsproblem, politik osv. Kan det bero på det tro?? Har börjat panikläsa massa böcker nu i hopp om att bli smart :)))

    2. E skriver:

      Jag har också stött på detta fenomen på uni, och jag tycker mer att det är lite härligt! Att få befinna sig i en så jäkla smart miljö? Jag tar ingen stress med att föreläsaren kommenterar ”men det visste ni redan” kring saker jag absolut inte hade en aning om, eller ifall en kompis vill diskutera vilken filosof hade vettigaste tankar. Jag är öppen med att jag inte vet, men det är ju därför jag är – för att lära mig.:) så sug in kunskapen bara, tänk vad tråkigt om man redan visste allt.

      1. E skriver:

        Därför jag är där** snark

    3. Hanna skriver:

      Ååååh älskar denna kommentar <333<3<333 PGA KÄNNER EXAKT SAMMA. Så himla mkt smarta människor i min klass, värsta är på seminarium när folk bara kan allt och diskuterar på en sån hög nivå och jag sitter där med valpögon och ba*please explain*. Men så gör man inte det pga vill inte känna sig ÄNNU mer dum. Så himla svårt såntdär!!! Men skönt att en ej är ensam i dessa tankar hehe.

    4. ida skriver:

      Blir stum! Pratar folk verkligen sådär skitinödigt?! ::)))))))

  7. Ronja skriver:

    alltså!! va på er livepod igår och måste bara säg att du är SÅ JÄVLA SNYGG i verkligheten?? vet inte vad jag hade förväntat mig men ofta är ju folk en besvikelse när en träffar dem in real life och bara sett på bild innan. men jävlar, satt och bara stirrade på dig och var *tagen* flera gånger.

    och att det var så sjukt kul!! ojojojojoj hade värsta dagen igår och va inte ens sugen på att gå men gick därifrån superduperglad

    1. Hanapee skriver:

      WOW DETTA GJORDE MIN DAG!!!!! Blev tårögd Hahahahaha hur besatt är man av sitt eget utseende då :-(( :-D

  8. Ida skriver:

    Kul att fostret blev till på bröllopsnatten. Trökigt dock att det bara blev penetration just på bröllopsnatten och inget därefter.

  9. Emma skriver:

    Hahaha! Dör så roligt! :D :D :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg