När jag och My snackade inför halva SVT

13:07 2017-02-10

382df738-808c-449b-b84e-a34e42c6eead.jpg a364b9ce-f295-4558-b0cb-10b665bdd971.jpg 8952d50c-cae6-4c51-9daa-af526b62a654.jpg

 

Mmm. Igår var det torsdag och jag hade jordens mest hetsiga dag på alla sätt och vis. Men! En riktigt kul grej var när jag och min projektledare My fick stå framför halva SVT (typ!!!) och snacka om hur vi jobbar och vad vi tror är *framtiden*.

Gillar ändå att stå sådär och snacka, blir så otroligt peppad men nervös innan, alltså mycket mycket mer än när jag sänder tv. Höll ju på mycket med teater när jag var liten fram till 18 års ålder och att stå framför folk och snacka ÄR ju lite som att va med i en pjäs.

 

Och idag är det fredag!!!!!!!!! Har en sån ENORM fredagsfeeling. Ska möta upp mina bästisar på Riche och dricka cava!!!!!!! TJOHO! Hoppas ni mår bra idag allihopa!

10 kommentarer | “När jag och My snackade inför halva SVT”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Hej!

    Vart kommer de byxorna från? Är i stort behov av byxor som känns kontors-okej.

    Mvh/ byxlös

  2. Ann skriver:

    undrar också va byxorna e ifrån

  3. lisa skriver:

    tänkte att du skulle gilla de här!! mmmm så fina! finns i massa fina färger

    https://axelarigato.com/sek/women/platform-sneaker/platform-sneaker-94014

  4. hej skriver:

    Hej vad snygg du är!

  5. Lise skriver:

    Hej Master,

    Jag har ett problem av fashionabel karaktär som du kanske skulle kunna hjälpa mig med. Sedan tidernas begynnelse (mao sedan puberteten när mina tillväxthormoner ba bhaam) har mina ben varit något större än vad rådande smalhetsnormer anser passande. Det har gjort att jag har jävligt svårt att hitta snygga jeans. ”Men köp större byxor då” är kanske första tanken hos vederbörande vilket subtilt nog leder oss in på nästa problem: i förhållande till mina ben är min midja fortfarande ganska smal (kalla mig timglas/päronformad). Det innebär att när jag köper jeans med hänsyn till mina ben (strl. 42/44/46) är dessa jeans midja ca. en halvmeter för lång. Detta problem återfinns både hos låg, normal och högmidjade jeans.

    Jag vet att det någonstans i världen finns högmidjade jeans som är stora i benen och mindre i midjan. Har sett de på instagram ett antal ggr och har mer eller mindre spenderat de senaste 4 åren med att försöka hitta de, allt till förtret.

    Min fråga är alltså om du Master, med vida kunskaper om modevärldens utbud, vet var jag kan hitta dessa mytomspunna jeans. Alternativt var det finns snygga lite längre kjolar vilket har varit mitt go to plagg de senaste åren. Min sista börjar gå sönder.

    1. Cec skriver:

      Nu kan jag inte hjälpa dig med att hitta just dessa jeansen. MEN jag har ett tips på jeans. har du kollat in Kapphals och Flashs jeans? Jag vet att det ät två riktigt tantiga märken men oj vad bra jeans dom gör för folk med annan kroppsform än sträck

      1. Lise skriver:

        Har haft ett par av kappahls men inte flash, tack ska kolla vidare. :)

  6. ElinH skriver:

    Master!
    Tror du skulle gilla Sampha (sök på Spotify), ett litet tips såhär på lördagsmorgonen. (Kan ju vara så att du redan lyssnar på hans musik, så bra stalker är jag inte.)

    Och hey! Gillar dina snygga brallor.

  7. Anna skriver:

    Bra gjort Hanna!

  8. Jenny skriver:

    Master!! Jag är i desperat behov av presenttips till min 21åriga syster. Skulle vilja säga att hon är rätt lik dig i både stil och coolhet (mkt najs stil och mkt cool m.a.o). Vad skulle du önska dig i dagsläget (för några hundralappar)? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla