Risig men kul period

19:37 2017-02-07

HALLÅ

Någon skrev att jag borde uppdatera mer – och jag håller med! Älskar att blogga nu??? MEN ni får nöja er med iaf ETT livstecken per dag nu. Har nämligen redigerinsperiod av vårt nya program OMG MELLO som har premiär på torsdag (ni måste kolla på SVTplay och youtube!). Jag är producent för programmet och sitter med Cöffe (se bild ovan) i redigeringen om kvällarna. Kommer bli härliga 8-10 min avsnitt varje vecka, som en liten resumé av melodifestivalens delfinaler. Men det innebär att varje måndag och tisdag sex veckor framöver kommer vara maxade med sushi, ljummen Loka, fotsvett och torra ansikten i redigeringsrummet på jobbet. 

Mmm.

Life oh life 

Anton är hemma från Japan i alla fall. Jag LOG på riktigt i ett helt dygn när han kommit hem. Kändes så himla fint, tryggt och härligt att vara med varandra efter tio dagar ifrån. Men nu har vardagen  hunnit ikapp och irritationen mot alla man älskar med den……….. värdelöst. 

Meeeen HANN GÖRA YOGA I MORSE!!! Och jag tror att det gjorde mig lite mer *zen*. Var på världens mysigaste yogagrej på Nooks med världens mysigaste frukost. Mys mys myyyys. Berättar mer om det i ett annat inlägg.

KRAM!!!

4 kommentarer | “Risig men kul period”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    hallåååååå. Tycker du sminkar dig så fint? Vet att du ibland berättar vad för smink du har, men kan du inte börja med små klipp där du sminkar dig kanske så man får se? Eller periscope igen? Hann aldrig hoppa på det tåget. Vore kul!!

  2. Frida skriver:

    Hur har det gått med hudkrämen från Paulas Choice!? Vill också beställa om den funkar! :)

    1. Hanapee skriver:

      Inlägg kommer snart!

  3. Agnes skriver:

    Hahahhaha läste ”melodifestivalens delfiner” och började på riktigt fundera på det och ba hmm kommer dom ha med delfiner i år vad har jag missat. Kul såhär en sen kväll, kommer sova gott nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg