”de går ut sig!”

13:45 2017-03-06

86a2a327-6e1f-4e7a-80b9-230bb0143d9e.jpg

HEEEEEEJ

Såg att jag råkat skrivit ”tjolahopp” som hälsningsfras i två av mina senaste inlägg?!?! Vad handlar det om? Läskigt beteende av mig. Jaja, tänkte bara *sticka in huvet* och säga hej till er.

– Hej!!!!

Ovan ser ni en bild från i lördags då jag och Anton firade 12 år genom att gå på en klassisk PARMIDDAG hos våra kompisar Olle och Amanda. Det blev riktigt stökigt med cigarr(?) och dans till 04. Kul! Också kul att jag nu lärt mig ta munbloss och slipper därför spy och skita ner mig som jag gjorde efter förra nyårscigarren.

Innan middagen bjöd Anton på frukost på Nytorget 6 och sen gick vi och drack bloody mary’s på Grand och spanade efter Drake som var i stan. Såg honom inte, såg däremot ett par klassiska Levis 501:or i en butik lite tidigare som jag faktiskt köpte.

Synd bara att jag knappt kan knäppa dem. ”De går ut sig!” lovade jeansförsäljaren – vilket måste vara den mest sagda meningen i jeansbutiker va?

Puss puss

9 kommentarer | “”de går ut sig!””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sol skriver:

    Alltså fyfan för den mängd jeans som klyvt en på mitten efter ”de går ut sig!” hejarop från jeansexperter. Har nu ca örti par jeans jag ej vågar tvätta pga mitt skrevs men för livet.

  2. Maja skriver:

    Mm de går ur sig men bara på fel ställen dvs typ knäna så man går runt med påsar på knäna fyfan.

    1. Hanapee skriver:

      sant :/

      1. Fredrik skriver:

        Här får ni tips från han som jobbar med jeans: är det stretch i jeansen? Då ska ni köpa dem som sitter som DU vill att de ska sitta, kanske någon storlek under det. Tar man för små så sliter man ut stretchen och det är större risk för ”knän”. Har de hundra procent bomull skulle jag själv köpa den minsta storlek jag kommer i (men det måste ju gå att använda dem) eftersom dessa kommer töja sig ganska rejält, särskilt i midjan. Är de lagom överallt men lite lite för små i midjan? Fukta linningen på jeansen och trä dem över en stolsrygg eller något annat lagom stort, låt dem torka. Då har ni töjt ut dem lite där det oftast kan trycka åt för mycket på många. Det är många som säljer jeans som mest slänger sig med uttryck som de lärt sig för att de själva handlat jeans, men så har de ingen egentlig kunskap i området.

        1. Fredrik skriver:

          Alltså jag ber om ursäkt om jag kom in här och mansplainade. Det var verkligen inte min mening.

          1. Hanapee skriver:

            Nej d va bra ju!!

  3. Emma skriver:

    och podden då? ¯\_ಠ_ಠ_/¯

    1. Hanapee skriver:

      Kommer ikväll din toka

  4. Cajsa skriver:

    Även den vanligaste meningen i skobutiker. Med vänlig hälsning, *mellan storlekar*
    Och fasen, sa det ju själv när jag jobbade skobutik en kort period!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla