HP’s sex dagar i New York

20:55 2017-03-21

JAG ÄR HEMMA!

Lyfte 23:55 lokal tid efter en vidrig boarding med superstressade amerikaner som stod och skrek och hundra procent ineffektiv incheckning. Men! Sov sedan hela resan. Typ. Hade lite svårt att sova pga klåda i kroppen, speciellt på benen. Har den fortfarande? Jag KAN ev ha fått en allergisk reaktion på förkylningsmedicinen Dayquill som jag tog igår.

Jaja. Vill ni se på lite bilder?

Nähä, skit i det då.

HAHAHAH SKOJA!!!! JAG BESTÄMMER!!!!

Här var vi på supergrisiga dinern Waverly. Åt frukost där två gånger pga bra pris, superamerikanskt, jättefulsnygg men trivsam miljö och ”riktiga” amerikaner där. Tog avocado eggs benedict och den var så satans god.


Besökte Upper East side en dag efter långpromenad i Central Park (där man bl.a. kan åka skridskor vintertid) och satt i trapporna på The Met. Precis som i Gossip Girl. Har vi ngn referensbild tro? Jo här;

Pax va Blair!!!!!

GICK PÅ BASKETMATCH! I självaste Madison Square Garden. Var dock så otroligt jetlaggad här så att jag somnade typ. Men var riktigt kul förutom just min sömnkänsliga hjärna. Det var derby mellan Knicks och The Nets (Jay Zs lag). Hade hoppas på att se Jay Z och Beyonce men såg följande kändisar:

Ben Stiller (!) med son dessutom
Jimmy Fallon (!!!)
Chris Rock

Sen ville Ben Stillers son ta selfie med nån ung kille som satt på kändisplatserna, men såg aldrig riktigt vem det var. Var dock kul att Ben Stiller fick ta bilden på dem!!! Såg TYP ut som Justin Bieber, fast yngre och mörkt kort hår. Någon kändisspanare som kan gissa sig fram???

Sista dagen åt vi frukost på kända Baltazar, lite dyrare men riktigt riktigt bra. Härliga lokaler, superservice och allt va supergott.

Förutom detta har vi käkat middag på Momofuko snabbmatsställe (men här bröt jag ihop pga regn och bakis), Freemans, La Esquina, ätit med Antons kompisar Filip och Linn på Thursday Kitchen (asbra!), strosat i Williamsburg, druckit vin på roof baren på Wythe Hotel, ätit burgare på Shake Shack, kollat in American museum of natural history och som sagt besökt Sleep No More.

Hotellet vi bodde på var Soho Grand, vilket var absolut bra! MEEEeen tycker nog om Ace Hotel, som vi bodde på sist, mer.

 

FRÅGOR PÅ DETTA?!?! *Sätter handen mot örat*

14 kommentarer | “HP’s sex dagar i New York”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Evelina skriver:

    Så kul att när jag läste ”Pax va Blair” så tänkte jag helt seriöst ”Eh nej? Det är jag som är Blair”.
    Med vänliga hälsningar nyss fyllda 25 år.

    1. Hanapee skriver:

      Hahahaha <3

  2. alice skriver:

    kan det ha varit shawn mendes??

    1. Hanapee skriver:

      KAN ha varit!!! försöker googla mig fram till matchens celeb row den 17/3

      1. Kajsa skriver:

        Haha min första tanke var oxå Shawn Mendes, MEN googlade mig fram till en fansite om honom tydligen har han befunnit sig i Manila och Tokyo den senaste veckan. Så det böööör inte vara han?

  3. Emilia skriver:

    Var tvungen att väcka stalkerskillsen för dagen (kl 06.51) istället för att öva på redovisningen (som jag har om typ en timme). Hittade bilder och Justin Long verkar ha varit där!

    http://www.gettyimages.com.au/photos/nets-knicks-16-march?excludenudity=false&family=editorial&mediatype=photography&page=2&phrase=nets%20knicks%2016%20march&sort=mostpopular

    (När det är bilder på kändisar i pubilken så är de taggade med deras namn) 8-)

    1. The fan skriver:

      Var är Hannas tagg???

      Mvh the fan

    2. Hanapee skriver:

      KAN HA VARIT HAN!!!!!

  4. Sandra skriver:

    Åh älskar Ace Hotel i NYC!!!

    Jag la in som särskila önskemål vid bokningen att få ett par bilder på Robert Downey Jr. – asså bara för att liksom, se om de skulle göra det (skulle altså inte använda bilderna till nåt ;D)

    GISSA OM DE GJORDE DET!!!! Fem bilder också som en kille från receptionen kom upp och lämnade personligen!!!!

  5. Jenny skriver:

    FICK OCKSÅ ASMYCKET KLÅDA PÅ BEN PÅ PLAN FRÅN NEW YORK FÖR TRE VECKOR SEN!!!!? hade ej tagit förkylningsmedicin men min slutgiltiga teori var supertorrhet pga intensivt duschande (älskar hotellduschar orimligt mycket) i vatten med mer klor än man är van vid men är öppen för eventuella konspirationsteorier.

  6. Michelle skriver:

    Alltså är så galet nyfiken på den här Sleep no more-grejen ni var på?!
    Kan du inte skriva lite om det, fick du någon mer sömn liksom?

  7. *Hydromaneten* skriver:

    Jag vill jättegärna veta vad som gjorde att du föredrog ett hotell framför ett annat!:)

  8. Martina skriver:

    Hallå, min kille är ett stort basketfan, och det enda jag visste att Jay-Z var delägare i Brooklyn, men fick snabbt veta att det har han inte varit sedan 2013 :(

    1. Hanapee skriver:

      FAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg