Ingen bild på stolen än pga detta:

14:46 2017-03-09

d866caaa-5829-45df-ad9d-2608a044117a.jpg 171965fe-94a8-4e76-bf6b-cb9fa7697792.jpg 509a4deb-ec2c-40d7-8dfd-306bcfd9a8c3.jpg

 

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Jag köpte stolen jag gormade om i förra inlägget. Är så NÖJD (kanske intalar mig själv det eftersom jag la så mycket ”rödingar” på na…). Men hann/glömde/orkade inte fota den? Ni som följer mina livesändningar på Instagram fick dock några smakprov på den. Lovar att fota den så fort tillfälle ges, men vill liksom ha den i ”dagsljus” och i dag är det ju jordens vidrigaste väder ute? Grått och duggar.

Men! Har knappt märkt av den vidrigheten då vi har varit inne på Friends arena hela dagen (se bilder ovan). På lördag är Mellofinalen och vi sänder alltså LIVE därifrån.

Vill ni titta på Mello med världens roligaste och mysigaste kommentatorer? BRA! Titta då på lördag från start 19:58 på SVTplay, då kommer Jimmie Star och Thomas Sekelius befinna sig live på Friends arena och hänga med er under #wzupmello – skriv till oss på insta och twitter!

Vågade inte ta roligare bilder inifrån arenan, de har nämligen fotoförbud där tror jag, men gulligt pass på mig va?! Synd bara att en man i närheten av när fotot togs sa ”se lite sugen ut nu” varpå jag brann av efteråt och irriterat sa ”se lite sugen ut nu – vilket GROVT ÖT!”. Han bah ”Vad är ÖT?” då spände jag ögena i honom och sa ”ÖVERTRAMP”.

Ridå.

Aldrig har uttrycket ”ÖT” kommit till bättre användning.

Ses förhoppningsvis ikväll med bild på Den Mystiska Stolen™

Pusselipuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg