Intresse: Zara Larsson

13:08 2017-03-22

Vad gör ni när ni har två minuter över?

Själv går jag in på youtube och söker på ”Zara Larsson” och ställer in på ”senaste 7 dagarna”. Jag har sett varenda intervju, musikvideo, liveklipp etc. Är liksom imponerad och genuint intresserad av allt hon gör? Ingen klassisk besatthet pga är rätt ointresserad av hennes ”privatliv” – utan vill mer höra henne sjunga alla hennes låtar, sjunga andras låtar och svara på frågor om det hon gör. Också mkt intresserad av hennes ”styling”.

Älskar hennes nya album och är ett genuint fan av riktigt bra mjuk pop. Lyssnar mycket på låten Symphony med henne och Clean Bandit just nu. Här kan ni se den FINA och GRÅTIGA videon som jag bröt ihop av på en toa under vår new york resa.

Och så älskade jag detta framträdande på voice, mmmmmmm:

13 kommentarer | “Intresse: Zara Larsson”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Det är sånt HÄR som gör att jag tror på… Jag vet inte vad, ödet? Något annat märkligt. Jo, så här. Jag fick feeling för att lyssna på Zara Larsson för fem minuter sedan och gick därför in på Sporify och sökte upp henne. Jag lyssnar aldrig medvetet på henne, men tycker hon är bra när hennes låtar spelas på radio liksom. Men så kollar jag igenom det senaste albumet för att se om någon titel verkar intressant. Ja, så ser jag ”Symphony” med henne och Clean Bandit. Trycker på låten, öppnar internetfliken och går in på din blogg OCH SÅ LÄSER JAG DETTA inlägg. Rätt coolt, eller hur?

    1. Hanapee skriver:

      SOULMATE!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Hanapee skriver:

      VI STÅR SKRIVET I STJÄRNORNA!

  2. Linnea skriver:

    VA SJUKT! jag har varit som en BESATT (genuint intresserad dvs) de senaste månaderna. Är inne på hennes twitter MINST typ 10 ggr per dag. Även jag är inte intresserad av hennes privatliv bara typ att det går BRA för henne och vill veta mer?? Herregud what does this mean. Älskar också symphony men även funeral *gråter en stilla tår på tuben*

  3. Anna skriver:

    Hahah jag gör exakt likadant!! Har länsat hela youtube med live framträdanden och intervjuer med henne

  4. Lovisa skriver:

    Gör exakt samma sak sedan en tid tillbaka. Borde inte vara överraskad över hur hon levererar men kan inte hjälpa det? Har ju som många andra följt sen hon ”bara” bloggade

  5. Rebecka skriver:

    Hallå på tal om youtube är du fortfarande *besatt* av Jon Olssons vloggar? Haha jag är sen på bollen men gud vad jag vill vara Janni Delér fy faaan vad mitt liv suger i jämförelse… Haha aja minns bara att du skrev om dem för några månader sedan och undrar om the hype has worn off eller om du fortfarande kollar slaviskt

    1. Hanapee skriver:

      Haha JA, kollar verkligen på allt :D :D :D

  6. Lovisa skriver:

    GUD videon är så sinnessjuk. ÄLSKAR ÄLSKAR den. Grät dock som ett litet barn (OBS gråter även bara till själva låten nu tydligen och ser framför mig hur jag kommer gå ut i helgen och börja gråta på ett dansgolv för att han dog trots att dom var så himla kära). Skönt att veta att det inte bara var jag dock!

  7. Sandra skriver:

    Sjukt!! Jag är också besatt av henne. Har t.om tatuerar in Lush life efter hennes låt.

  8. Sofia skriver:

    Det här är verkligen EXAKT vad jag gör också! Kollar alla liveframträdanden, kollar rätt många intervjuer, gillar albumet jättemycket, ÄLSKAR Symphony och storgrät när jag såg videon. Vill mest att det ska gå bra för henne i livet och blir så himla glad när hon bara äger alla scener världen över. Livets grej är ju att se henne lyckas så bra med allt, helt in your face på alla idiotsnubbar här i Sverige som har klankat ner på henne. BLESS it alltså <3

  9. Hanna skriver:

    Känner igen mig precis!! Tror att det är så med vissa personer, man vill bara höra mer och mer av dem och liksom ta in hela deras person.

  10. Tea skriver:

    TAAKK!!!
    Alle i min nære omkrets har gjort narr av meg pga obsessed. Hun kommer til byen min i sommer, og jeg er ikke her- begynte seriøst å gråte når jeg fant det ut. Og gråt mitt livs gråt når jeg så symphony-videoen.
    #zara4life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg