Kick off YEAaaaaassssssss

17:10 2017-03-24

Kolla vad gulliga!

Igår var mitt jobb plus lite andra kollegor på avdelningen och hade någon slags PERSONALFEST hemma hos mig. Vi åt svennetacos och spelade det fantastiskt roliga spelet ”När då, då?” eller som min kollega Christofer säger ”När då-DÅ?” dvs. helt fel.

Det var såklart superkul förutom när vi inte vann. Fy i helvete vad jag är en usel förlorare?

Och vinnare :-DDDDDD

Mmm. Idag jobbar jag hemma på balkongen i 10 grader och sol. Oh life oh life. Åker till Åre vid klockan fyra förresten! Stannar där i helgen – ska putsa på skidåkningen till att jag åker med mitt gäng dit om två helger.

Det enda som stör mig nu är min totalt vidriga mensvärk. Extra vidrig denna månad, tycker typ att både värken och pms:en blir värre år för år? Trodde det skulle finnas någon fördel med att närma sig döden.

Puss!

 

7 kommentarer | “Kick off YEAaaaaassssssss”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Åh Gud nu väcktes min extrema irritation över hur min familj VÄGRAR lära sig betona ”när då, då?” rätt, återkommande problem varje jul. Alltså fattar dom inte hur orimligt det är att säga ”när då DÅ”??? Blir så arg. Tur att man älskar’om ändå.

  2. Agnes skriver:

    Men menar ni liksom att dom har en liten paus innan sista ”då”? Så att det liksom blir ”när då, då?” Eller är det mer att det blir ett långt å på slutet? Båda låter ju helt sjukt… Fast om jag tvunget skulle behöva skriva hur jag säger det så skulle jag liksom ändå säga att det sista ”då” är lite betonat eftersom det liksom blir en fråga. Blir ju inte helt monotont ba ”när då då”. Eller säger ni liksom ”när DÅ då”? Aldrig varit mer uppriktigt intresserad.

    1. Anna skriver:

      Haha jag funderade också på detta! Är väl naturligt att betona sista då-et??!! ?

      1. Anna skriver:

        Eller menar ni att man säger när då DA? ?

  3. Marie skriver:

    Det blir antingen värre eller bättre när/om ni får barn ?!

  4. Amanda skriver:

    Master! Jag har en fråga. Det här med motgångar, hur gör man? Jag har jobbat, slitit, kämpat för att komma in på min drömutbildning, fick besked idag att jag är långt ner på reservlistan. Var så säker på att det skulle gå vägen, och då är fallet extra långt. Har du några strategier för när saker går åt helvete när det gäller jobb/skola/karriär? kram och tack för bra blogg!

  5. Karro skriver:

    När dårå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg