Masters onsdag i tider dårå

22:05 2017-03-22

08:20 Vaknar med ett ryck av att Anton pussar mig i pannan och säger hejdå (obs brasklapp: vi är verkligen inte alltid gulliga mot varann men bara extra kära efter vår resa *nöjd med min relation*) och jag inser att jag försovit mig grovt

09:15 Kutar upp till jobbet och ber om ursäkt och är genuint glad över att se redaktionen igen! HUUUUR mycket kan man tycka om sina kollegor!?

10:30 Spåningsmöte inför kommande livesändning. Vi kom på riktigt bra aktiviteter på temat ”påsk”. Min kollega Amanda råkade sätta luft(?) i halsen så det blev riktigt dramatiskt där ett tag med folk som sprang efter vatten och grejer. Själv satt man och vickade på stolen och var chillad som i alla krisiga situationer där min chock alltid kommer 30 min för sent? Tror dock det är bra för alla inblandade med en som lugnar

15:30 Åkte med vår nya praktikant Alice och hade den ultimata uppgiften att handla alkohol till personalfest hos mig i morrn:

16.30 Handlade Tacos :-PPP

17.00 Fick parfympaket på posten från Sniph som jag prenumererat på i typ 6 månader, har så ooootroooligt många bra parfymer nu från massa olika märken mmmm kommer aldrig ge upp jakten på min signaturdoft!!!!

17:30 Gjorde min näst sista Yoga With Adriene Revolution. FAN vill inte att den ska vara slut! Vad ska jag göra efter den liksom? Har redan gjort 30 days of Yoga. Tror jag ska börja om på revolution, eller har ni några tips?

18:30 Mötte upp mina bästisar Linso, Frida och Johanna på Laika i Hornstull. Linso surade för att inte vi var hemma under påsk pga hon fyller år då….. men när kameran togs fram drog hon plötsligt på smilbanden:

21:30 Kommer hem och grinar lite pga känner mig som en dålig person? Inser att jag ska MENSTRUERA om två dagar :-DDDDDD

 

Puss alla

10 kommentarer | “Masters onsdag i tider dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Snälla Master kan du inte kolla med Sniph om de vill ge dina läsare någon slags prova på rabatt? :D verkar som en fantstisk tjänst ju!

    1. Hanapee skriver:

      Har en sån där ”vänrabatt” som heter: undefined. Tror den kan användas max 5 ggr. Då får man 99 kr rabatt!!!!

  2. Alexandra skriver:

    goals att ha samma menscykel som dig :—) har verkligen lyckats ha det i typ ett år nu. *njuter av att höra andra må som en själv* puss!

  3. grina innan mens -check. bad min man hämta strumpot på övervåningen igår och han sa (hungrig som han va och skulle precis äta) ”nej du får hämta de själv”. Började grina. hej hormoner. slutade med att han hämta de de så snällt, haha. tönt man är.

  4. clara skriver:

    Jag har skapat en egen spellista med ”yoga with adrienne” där har jag lagt mina favoritpass samt kollat igenom pass jag inte kört som ser najs ut och lagt till dem också. Sedan kan en ju följa den listan från början till slut om en vill. som en egen ”30 days”.

  5. Kajsa skriver:

    Finns Yoga Camp med Adriene också, vet ej dock vad det innebär, men tror det är ett 30-dagars-program :) Testa det!

  6. N skriver:

    Brukar köra lite olika pass med Adrienne, har typ kategorier.

    Bra inlägg :) Shoppade ni något i New yoork och hur var den hamburger”baren” (shack… glömt namnet whatever)? Det är la de som gör så fina instagram-shakes??

  7. Martine skriver:

    Hanna, har du prøvd Burberry London? Tror den ville passet deg :) Den er ikke søt, som så mange av Burberry-parfymene.

  8. Sara skriver:

    Bara random nyfiken kommentar. Vad har du för arbetstider?? När du inte försover dig dvs :)

    1. Hanapee skriver:

      09-17:30 typ :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg