Röv-väder i Åre

11:23 2017-03-25

ÄLSKLINGAR

Nu är jag i Åre. Kom hit igårkväll efter åtta h bilresa med Anton, johan, johan(!) och Alex. Idag var vi i backen strax efter nio och det som började med lite sol slutade med piskande regn rakt i mitt fejs. Då vek jag in klövarna. Sitter just nu i Timmarstugan och trycker en Cola och stirrar på fölk. Det ÄR ju kul att åka skidor, men bara när det är hyfsat fint väder? Jag orkar inte späka mig själv?!? 

Herregu, man ska väl få ha det SKÖNT i livet. Inte plågas bara för att.


Som när jag var hos min terapeut för ett par år sen och bah ”känner mig sämst när jag åker skidor och blir en dålig person” och hon bah ”men varför måste du åka då?”.

….

Ja du. För ölen efteråt kanske? För att få skriva om det på sociala medier?

Värt!!! 

Nu kom min squad hit! Ska umgås! 

Puss!

7 kommentarer | “Röv-väder i Åre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gillar att åka skidor så länge det är bra väder och jag slipper vara i en blöt värmestuga. Såååååå 1% av gångerna jag ngnsin åkt alltså:D

  2. Emma skriver:

    äeh att åka skidor är verkligen ett TVEEGGATSVÄRD. kan på riktigt oroa mig för scenarior där jag i framtiden får en partner som älskar att åka skidor och jag verkligen inte gör det…. men då får man väl lösa det så som ni gör. eller inte åka med helt enkelt.

  3. E skriver:

    Hatar också att åka skidor, men älskar det samtidigt? Alltid sur i backen men glad efteråt. Saker man gör för att få dricka öl och känna sig duktig alltså..

  4. Hannaintepee skriver:

    Hanna Hanna!!! Grace and Frankie säsong 3 har kommit ut på Netflix nu!!!!!!

    1. Hanapee skriver:

      AAAAAHHH!!! Stort tack

  5. Gabriella skriver:

    Du stod bredvid mig vid VM6-an men jag blev starstruck (och impad för att du var så snygg) och vågade inte hälsa och säga att jag älskar podden och bloggen. Så säger det nu istället :) Hoppas på en ny chans vid Åre session!

    1. Hanapee skriver:

      GULLIS!!!! Du skulle sagt hej❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG