Min sommar 2017

10:19 2017-05-29

Snodde sommarlista av Sandra tjohoooooo

Mina planer för sommaren:
Åker upp till torpet i Sundsvall andra veckan i juli. Där ska jag fortsätta bygga övervåning med Antons mamma, sola, åka båt och bada tunna. Ska också pendla över till mitt barndomshus och umgås med stamcellerna plus mina syskon och syskonbarn. Har också tänkt åka och hälsa på farmor på hemmet men vet att jag kommer bli så himla ledsen så det tar emot, men får väga det mot att det förhoppningsvis betyder mycket för henne.

Sen vill jag också hinna följande uppe i Sundsvall; yoga typ varje morgon, springa en massa, bada, hänga på Spikarna med Emelie och Anton och ha kräftskiva. OCH RIDA!!!! Måste ju rida en gång i veckan eftersom jag är med i SVTs Stjärnhoppningen.

Under sista helgen i juli åker vi på roadtrip ner till Halmstad, Malmö och Köpenhamn med våra polare Linnea och Johan.

Sen tillbaka till Sundsvall. Sen Stockholm. Och som vanligt avslutar vi med Way out West. Ska någonstans där hinna träffa MINA bff:s också. Träffar de sällan under sommarmånaderna pga alla är på olika ställen *snyft*.

UNGEFÄR SÅ.

Bästa sommarstället:
Mamma och pappas gård dvs. mitt barndomshem. Och så torpet som Antons föräldrar har. Herregud att man kan vara VÄLSIGNAD med två ställen man älskar så mycket?!

Här badar jag helst:
I Kvarnviken ute hos morsan och farsan! PERFEKT botten där. Eller i något o-skräpigt hav förstås.


obs bilden är från poolen i Nerja……

Hur länge ska du vara ledig?
Ja vad blir det hmmmmm, 4 veckor + 2 dagar till WOW!!!!

Vad ser du mest fram emot?
Att hänga med familj och bli varsamt brun……… Ser också väldigt mycket fram emot yoga utomhus lol

Vad kommer du köpa inför semestern?
Solskyddsfaktor 20, en ny handväska (varför kändes det ordet heeelt sjukt nu???) och massa cava att ha i kylen. Så bra i princip alla tillfällen. Förutom inför bilkörning MÖJLIGEN.

Vad kommer du äta?
Jordgubbar med mjölk varje. jävla. morgon. Och så grillat på kvällarna, har ju redan tjuvstartat med det. Grillad sparris med smör, parmesan och salt är en nygammal favorit.

Vad kommer du dricka?
Iskallt vin och caaaavaaaaa, massa vatten pga livrädd för migrän. Och så kaffe på morgonen i alla fall.

Vad kommer du ha på dig?
Bikinis, reklam t-shirts och jeans. Ibland kepa!!!

Det här lyssnar jag på i sommar:
Jazz! Det är min nya grej. Gör allt till jazz nu för tiden. utom att ligga kanske. Och så kommer jag fylla på den här listan eftersom.

Favoritsommardoft:
Havet, varm asfalt, solkräm och Antons nacke hihihihiiiiiiiii får man va så töntig? Förlåt

Hur kommer du att göra dig illa?
Ja, jag kommer väl FÖRMODLIGEN ramla av nån häst. Fy fan vad läskigt.

Vad oroar du dig för?
Att det kommer gå för fort. Och att ramla av hästar förstås.

Den ultimata sommardagen:
Vaknar pigg i stugan, äter frukost ute med Anton, springer runt sjön, tar ett dopp när jag är färdig, åker till ica och köper lunch *äventyr*, ligger och löser korsord och dricker rosé på bron, grillar på kvällen och badar badtunna mmmmm ryser nu av välbehag.

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Förjävlig!!

Nä, men förhoppningsvis ”härlig”, ”kul” och ”utvecklande”.

9 kommentarer | “Min sommar 2017”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fanny skriver:

    Åh ja! Bra!! JAG känner mig lättad över att du planerar att rida en gång i veckan. Haha. Vill så gärna att det ska gå bra för dig!

  2. M skriver:

    EN JAZZSPOTIFYLISTA PLZZZZ

  3. Juliaaaa skriver:

    Alltså hur lär en sig att dricka vin??? I want to be cool too, typ. Men nää mer så att det låter ju så himla krispigt? och fiiint att dricka kallt vin på sommarn. Tänker på morsan som lapar eftermiddagssol med rosé eller som du säger dricka call cava… bara det att det smakar fan :( är det samma procedur som att lära sig dricka öl kanske? Att en får härda ut tills en gillar? Tips på bra ”ingångs” vin? :’))))

    1. Anna skriver:

      Inte för att hetsa någon att öka alkoholintaget men det finns lättare vita viner på bolaget som är typ 6-7 procent, som är lite fruktigare och sötare än vanligt vin. Lite lättare helt enkelt.

  4. Ellie skriver:

    Åh vad kul att du ska till Halmstad, hoppas att jag lyckas springa in i dig någonstans haha! Säg till om du behöver lite tips på bra restauranger och sånt :)

  5. Tilda skriver:

    Fick SÅN sommarfeeling av det här inlägget<33

  6. K skriver:

    ÅÅHHHHHH JAG DÖR AV AVUNDSJUKA. Hur kommer det sig att så många bloggare kommer från så priviligierade familjer med så många vackra sommarställen att gratislåna?! Jag och min kille (vars föräldrar inte äger sommarställen och inte bor i vackra villor) satt och planerade sommaren igår och ba men KUL att det kostar oss 1000 spänn per natt att befinna oss på en somrig plats (vilket innebär att vi har råd att göra det i typ sju nätter på hela sommaren), medan alla bloggare jag läser om tycks ha föräldrar med charmiga torp på landet/hus i Cap’d Antibes/lantställen på Västkusten/stora villor med sjötomt i Stockholm/allmänt härliga platser att vara på. Gratis!!! Är det så att dessa priviligierade personers barn har den ekonomiska tryggheten i att våga satsa på *media*, vilket gör att några av dem blir bloggare, medan de som inte har välbärgade föräldrar oftare väljer att typ läsa till sjuksköterska? Eller sätter jag bara ihop alla ”åka omkring mellan mina föräldrars/svärföräldrars lantställen”-sommarplaner jag läst om under de senaste dagarna och skapar en bild som inte stämmer med verkligheten? Ahhh så avundsjuk hur som helst! Måste bli rik och skaffa mig ett eget sommarställe (som mina barn VILL vara på som vuxna = win win för mig som får träffa dem). OBS! Jag vet att du är tacksam och är medveten om din priviligierade position så denna kommentar är på INGET sätt kritik! Njut till fullo!!! :)

    1. Hanapee skriver:

      Absolut fattar att det känns störigt/jobbigt eller att man bara blir avis <3

      Meeeen bara en liten rättelse: Mina föräldrar har inget sommarställe. Det alltså en gård som de bor året runt på där pappa jobbar som skogsbonde och den har gått i arv från min farfar som var snickare och från hans släkt som jobbade på gården heltid. Min mamma är sjuksköterska och min pappa jobbar med bygg, så har inte haft någon SUPERprivilegrad uppväxt, men har ju å andra sidan aldrig haft brist på något (förutom kanske kunna få vara i stan som tonåring…….)

      Men precis som du skriver så är det ju en väldig lyx att ha ett ställe att åka till på sommarn <3 <3

      I övrigt är det 5 gånger så billigt att ha "sommarställe" uppe i Sundsvall än i Stockholm om man är sugen…. dock kostnad att ta sig upp dit lol :-D

  7. Hanna skriver:

    JAA JAZZSPOTIFY-LISTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla