Sexig tv-inspelning

19:23 2017-05-15

Halloj

Idag hade jag första inspelningen av en mini-serie vi gör. Fyra avsnitt som ska rikta sig mot en liiite äldre publik än den vi vanligtvis vänder oss till och det är helt enkelt intervjuer med kända profiler om…..

Sex! Relationer! Kärlek!

Så här såg det ut idag då vi besökte bloggare, poddaren, vloggaren och helylletjejen Andrea Hedenstedt. Så himla fin och bra person!!!!!! Kul med sånna!

Här stod man och gormade utanför lägenhetshuset. Jackan är från Weekday, jeansen Neuw, skorna är vans. FRÅGOR PÅ DET??? Förutom kanske frågan om varför jag ser ut som en 17-årig kille 8-)

Sminkad och myggad med en pose jag aldrig verkar sluta förlita mig på. Jaja. Vad tycker ni om mitt ”set” (alltså kläderna)? Det är från Other stories och består av långärmad tröja och SHORTS(!) i tjockt material med brodyr på, mmmmmm love it.

Här satt vi och myste på och sexade loss. Tror det blev ett roligt men också BRA OCH VIKTIGT program.

Avslutar med en fin bild jag hittade på Andreas blogg! Ser dock lite packad ut? Var inte det!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer | “Sexig tv-inspelning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nicolina skriver:

    Lyssnar på podden precis nu, och är med på onödigheten i kommentarerna ni pratar om. Men samtidigt som du tycker att folk ska tänka på hur det de skriver uppfattas, så kanske det är pga just vad du skriver som folk uppfattat det som att du är sjuk ofta? Det blev mkt ansvar på andra att tolka rätt, tänka rätt och säga det du vill att man ska säga typ kändes det som..,

    1. Hanapee skriver:

      Absolut, men mina reaktioner på de skrivna kommentarerna är ju just reaktioner på något skrivet riktat till just mig. Sen tycker jag att jag i efterhand tog jättemycket ”ansvar” för dem, genom både att skriva om det och prata om det i podden och reflektera huruvida jag skulle ha dåligt samvete eller inte samt vad som var rätt och inte.

  2. M skriver:

    Lyssnade just på podden. Jag är också ”jämt sjuk”. Så jävla jobbigt att höra det. Och grattis till de med pansarimmunförsvar!

    1. Hanapee skriver:

      Haha ja <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG