Sista dagen

16:23 2017-05-10

Hallåja

Hemma nu! Alarmet stod på 04:30 i morse och efter vidrig halvsömn på ett plan åkte vi raka vägen till tv-huset för att ladda över allt material vi filmat.

Herregud vad kul det har varit!!!! Trots vidrig slemhosta (som tack och lov är bättre nu) och inspelningar hela tiden så är det ju något VISST med att vara borta med ett ”projekt” och inte tänka på något som helst annat än det som händer i stunden och helt på det man är där för att göra.

Lite som när jag spelade teater och var helt inne i det, sov över på teatern och bara tänkte på repliker, pjäsen, scenografi etc. etc.

Kanske är det så här man ska leva sitt liv? Med tydliga projekt som avlöser varandra, tidsenligt schema för varje dag? Kanske därför folk skaffar barn.

Fast samtidigt; så jävla skönt att vara hemma och bara löka på. Nu plingar farsan på dörrn också! Han är nere och ska undersöka sin nyopererade tå. Lol.

Pusselipuss

2 kommentarer | “Sista dagen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Vill en ha kommentarer får en uppdatera frekvent också!!!!

    1. Hanapee skriver:

      OKEJRÅ! Nytt inlägg nu ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg