Master tipsar om träningsapp

12:32 2017-06-22

VI ÄR I SUNDSVALL!

Kom upp hit runt 22 igårkväll och hann både bada badtunna, äta middag och läsa tidningar. Läser aldrig så mycket tidningar som när jag är här uppe, HAR MISSAT SÅ MÅNGA MAGASIN? Också insett att jag nu helt gått från VeckoRevyn till typ… M magasin? Hahahaha är så gammal :-( 

I övrigt har jag lunchtränat här nyss. Vet inte om ni gillar när jag skriver om träning eller om ni bara blir hetsade? Kanske är fifty fifty, men jag tycker det är kul med träning nu, och hej(!) mina träningsbanor är ju väldigt…. snälla? Tycler jag är snäll mot kroppen när den får greja på, som det djur man är. Jaja, LEV MED DET.  

Det enda du behöver för den här utomhusträningen är: en hyfsat platt gräsmatta, 30 minuter över och den här appen:


JAPP, jag färgkordnierar alla mina appar…

I appen väljer du helt enkelt träningspass efter hur du vill ha det. Jag valde 30 min, på tid (HATAR ”antal repetitioner”) vill bara göra saker på TID). Och jag brukar ta medel/hög prestanda och avancerad nivå (det är ändå rätt basic). Supertydliga övningar och kommer det ngn övning som jag tycler är svår så gör jag min egen variant på den. Sen väljer jag ALLTID ”utan redskap”. 
Rätt kul faktiskt. 

OBS e inte sponsrad av Nike, men det fattar ni nog. Adidas är också bra….. lol.

Puss puss

12 kommentarer | “Master tipsar om träningsapp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Jo jag gillar när du skriver om träning!! För du gör det på ett väldigt ohetsigt och bara inspirerande sätt! Ska def testa denna app! Japp!

  2. Moa skriver:

    Jag tycker också du gör det på ett bra sätt!!! Och jag är ändå tränings-knepig. Laddade iaf ner denna app (+flera andra), hade noll koll på att det fanns bra gratisappar så är spänd på att testa!!! TACK

  3. Alice skriver:

    Hanna handlar din senaste rant i podden om assholesonline?
    Bara undrar:)))))

    1. Sofia skriver:

      Tänkte samma och skulle gissa på att det är så! Det är ju *på tapeten* så att säga

  4. Tilda skriver:

    Saknar tiden då det var HETS kring bild på Anton

  5. Nicole skriver:

    Älskar Nike appen!! Men DUU måste tipsa om en annan app för *mindfulness* och meditation. Den heter 1 Giant mind! Det är meditations challenge i 30 dagar och innan dess är det 12 steg man går igenom med 15 minuters meditation varje dag. Ladda hem den och prova! ÄLSKAR den! En Australinsk kille (tror jag?) som pratar och den är jävligt behaglig på alla sätt. Inte så krånglig och liksom….töntig (?) eller typ uppblåst. Bara chill och härlig. Tänkte eftersom du är inne i yogavärlden nu osv.

    Puss på dig

    1. Hanapee skriver:

      Wow stort tack för tips, kollar in!!!

      1. Anna skriver:

        Hoppar in och tipsar om den meditationsform jag använder, Headspace, tycker den är bäzt. Man får 10 min á 10 dagar gratis, sen behöver man signa upp sig. Dock har dem en deal med Spotify så jag har båda dem för 149 spänns/månad vilket jag tycker är bra! Där kör man i alla fall 30 obligatoriska pass innan man får utforska sortimentet, finns massa guidade och icke guidade meditationer samt ”packs” för saker man vill fokusera på, self-esteem, communication, anxiety etc. Övningar fokuserade på det i x antal pass (oftast 10 el 30).

        Är uppe i nån sjuk ”126 dagar i rad” så kan verkligen intyga om att man fastnar! Värt att testa i alla fall :)

  6. Anna skriver:

    Färgkodar mina appar också, du er ikke alene :)))))

  7. Erica skriver:

    Tycker det är super när du skriver om träning för du gör det så bra!

    Vägde mig idag för första gången på forever och fick lite ångest men av att läsa detta släppte det!! Så tack!

  8. Sofia skriver:

    Om jag ska vara helt ärlig är jag pinsamt ointresserad av när du skriver om träning, men kan du snälla skriva mer om att färgkordinera appar??? jag är BESATT av att färgkordinera mina appar. Så det här är min ödmjuka förfrågan av att du kanske möjligtvis kan printscreena cirka alla dina homescreens och lägga upp så att man kan få gå in på djupet i vilket system du använder för att färgkordinera? för jag använder ett helt annat system och ligger fullkomligt sömnlöst i mitt behov av att få bli insatt i vilket system du använder.

    Och ja. Jag inser att 100% av denna kommentar låter ironisk, men det kan jag lova att det definitivt inte är, vilket cirka alla i min närhet skulle kunna intyga.

  9. Lotta skriver:

    Färgkoordinerade appar blew my mind! Fixade genast det. Ahhh tillfredsställelsen. Tack :”)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG