BLIXTVISIT i stockholm

23:39 2017-07-14

Var hälsad jordbor!

Torsdagen började i KAOS då jag vaknade och insåg att min mobil inte fungerade. Alltså själva ”internet” funkade inte och jag kunde inte ringa. Vilket man ju FÖRVÄNTAR sig av en telefon. Samtidigt skulle jag skjutsa Anton till en segelbåt han skulle ut på och sen skulle jag köra 40 mil ner till Stockholm.

Efter mycket om och men insåg jag att mitt abonnemang hade blivit avstängd pga missade räkningar pga FÅR INTE RÄKNINGARNA PÅ POSTEN. Fick iaf Telia att öppna abonnemanget till slut. 

…Men då hade jag redan betett mig som en femåring mot Anton och varit arg på ett sätt jag hatar när jag blir. Bläää. Det finns inget värre än att vara arg på sig själv? Dels arg över att man missat räkningarna och ”ställt till det” för sig själv, sen arg för att man blir så arg.

JAJA. Till Stockholm kom jag iaf, fick sminka mig för första gången på hundra år, blev packad och tog därför den här typen av bilder: 

Vi var alltså ett härligt gäng på Trädgårn för att se min kooooooompiiiiiiis Marlene uppträda. Och det var så bra!!!!! Var så STOLT. Sök upp henne på Spotify (hon heter alltså ”Marlene”) om ni vill bruka bra pop.

Sen var det en massa följare som kom fram under kvällen! Älskar er alla! Extra mycket när jag har 562 vinglas innanför lill-västen. Passade på att fotas med två av er: 


Nu är jag åter på torpet i Sundsvall. PJUH. Det tar verkligen på krafterna att gå ”in för fest”. Men det var det värt. I morrn ska det ÄNTLIGEN bli lite sol här. Ska rehabba mig själv med yoga, jogg och klappa på en häst.

7 kommentarer | “BLIXTVISIT i stockholm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Signe skriver:

    Förlåt men blev som fd Telian så provocerad av detta?? Förstår veeerkligen inte hur folk kan missa så många gånger att det blir skuldstängt. Är abb avstängt på grund av det så har det gått typ en och en halv månad över sista betalningsdatum, och räkningen kommer på posten senast 35 dagar innan sista betalning. Så då borde man ju ha märkt att ens räkningar inte kommit på flera månader?? Och då, förslagsvis, loggar man ju bara in på hemsida/app och betalar den eller kontaktar om att den inte dykt upp. Inte bli arg på företaget som vill ha betalt för en tjänst man faktiskt har nyttjat. Och är det posten som krånglat kanske inte telia är företaget man ska bli arg på :) aja, jag kunde i alla fall låtsas vara förstående när jag jobbade på telias fakturakundtjänst, trots att jag låter så bitter nu ;)

  2. Malin skriver:

    Haha blir typ provocerad över att du är arg på Telia……..

  3. Moa skriver:

    Haha och jag blir provocerad att det saknas ett T i blixTvisit….

  4. Linnea skriver:

    Var är klänningen ifrån? Mvh jobbig men som aldrig frågar annars

    1. Hanapee skriver:

      Other stories! :)

  5. Anna skriver:

    Det finns ju e-faktura. Pappersfaktura känns inte så 2017.

    1. Hanapee skriver:

      Mm det skulle också fungera KANON.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg