En sommaroutfitta del 2: häst och skavis

17:50 2017-07-10




Har ridit idag ja! Frågade Granntjejen Wilma här i stugan om jag fick rida med henne och hon var jättehjälpsam och jag fick rida hennes U N D E R B A R A ponny Eric! Nu har jag liksom träffat två hästar som är så fina och schyssta mot mig?! 

Börjar tro att ALLA hästar ska ha såhär bra och snälla psyken? Inser att det kanske är som att tro att alla människor har det…. vilket vi ju gång på gång får se motsatsen till :-)))))

I alla fall: det gick bra att rida. Hade lite svårt med takten, men det ger väl sig efter fler timmar i sadeln. I morrn ska jag rida barbacka och ramla av. Tror nämligen några ”lätta” avramlingar skulle vara bra för MITT psyke. 

4 kommentarer | “En sommaroutfitta del 2: häst och skavis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Ridit i hela mitt liv, och undervisat. Har som teori att många hästar är sjukt snälla mot nybörjare iom. låga krav från ryttaren. Hade ett sto som var en krutdurk av guds nåde när jag red, men som ett lamm när en kastade upp en nybörjare…

  2. Sofia skriver:

    Öva på att ramla av är smartare än det låter. Jättebra att öva upp en instinkt på hur du beter dig när du ramlar av, t.ex. att skydda huvudet, rulla bort från hästen osv. Lycka till!

  3. Josefin skriver:

    Nu har jag inte alls stor erfarenhet av hästar, har vaga minnen av någon ponnyridning i nån djurpark. Men det jag vill säga är: You go girl!! Så coolt att du har börjat rida! Tänker att kanske även mitt 26-åriga jag vågar mig på något nytt, halvt skäckinjagande någon gång :D

  4. Moa skriver:

    wohoo! älskar outfittabilderna! + gillar att de är tagna i torpets lilla spegel, känns så gemytligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG