184. Mogen vid 40?

19:24 2017-08-14

Tyvärr lyckades vår livepod komma på villovägar, eller ja, det sket sig tydligen med inspelningen. Men! Misströsta icke eftersom jag och Martin möttes idag på det trendkänsliga acastkontoret och spelade in en RYKANDE FÄRSK NY pod åt er.

Herregud vad det är kul att podda nu. Hoppas det märks! Idag blev det en riktigt fin pod tror jag, vi snackade bland annat om:

När Josefin överdrev, Way out west, Hannas ångest över att vara en god person eller inte, dyra kaktusar, hormoner som lägger sig vid 40, att resa med farsan och den vita oväntade älgen.

Ni hittar den där poddar finns! Men om du går runt i latexkostym, jonglerar med mårddjur och bajsar lava trycker du play nedan:

10 kommentarer | “184. Mogen vid 40?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Ännu mer kul är att det är kommunalrådet i Eda kommun (Värmland) som letat och hittat den vita älgen. Gillar tanken på att kommunalrådet har letat efter en älg i tre år!

  2. Lisa skriver:

    DET MÄRKS! Tycker alltid ni är bra men extra mycket nu. Älskar att lyssna på er.

    1. Lina skriver:

      +1 !!!!!!

  3. Sophie skriver:

    Jättebra avsnitt! Tycker det är roligt att lyssna på när ni pratar om er som personer, era känslor, egenskaper, styrkor, svagheter osv. Man (jag) känner igen sig i både dig och Martin så det är nästan lite som terapi att lyssna på er! Med det sagt tycker jag ni ska fortsätta att öppna upp er och snacka känslor, det uppskattas iaf! :) KRAMIS

    1. Tilda skriver:

      +1! Känner exakt samma

  4. K skriver:

    Bästa avsnittet hittills!!!!
    Så fint att höra dig Hanna. Så mycket igenkänning i ilskan.

  5. Pensionären skriver:

    ändå skönt att en inte är den enda över 40 som lyssnar på er pod. Kan relatera till massa av det ni pratar om och kan också känna viss avundsjuka på att en inte är 25 längre. Men en grej jag är glad att slippa från min ungdoms dagar är just ilskan. Jag kunde bli så in i helvete arg på allt och alla och tycka att det var rimligt att informera alla om deras i mitt tycke tillkortakommanden. Har liksom insett att det går bra att släppa grejer och att varje konflikt behöver inte hanteras med skrik eller ens hanteras alls. OBS att det ibland är jävligt påkallat att skrika åt folk pga av de är dumma i huvudet. mvh pensionärslyssnaren

  6. Jullan skriver:

    Lyssnade tillbaka på förra årets podavsnitt efter Way Out West, eftersom ni pratade om det i denna veckans pod, och upptäckte ni även i det avsnittet pratar om Johanna OCH Johannas katt Lennon (RIP)? Är inte det så himla märkligt?

    1. Hanapee skriver:

      OJ! Sjukt

  7. Ida skriver:

    Skitbra avsnitt!!! Ljudet är kanon! Om ni fortsätter såhär har jag invändningar mot att podden skulle släppas på tisdagar eller onsdagar istället :-)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla