185. Dårhus

21:50 2017-08-21

JAHA

Riktigt kul att podda nu! Kul att så många lyssnar. Ni som inte lyssnar, gör det. Veckans avsnitt är riktigt stark! Innehåller bland annat:

Martin har sprungit ett lopp mkt snabbt, Anton ger sin syn på saken(!!), Hanna har varit i Palma med sin farsa, överklasstant i P1, tatueringar, Dr Alban på flyg, att skriva ”Njut!” till folk på semester och en häpnadsväckande historia om en 32-åring vilse i skogen. 

Ni hittar den där poddar finns. Smörjer du dig i kåda, ligger med örnar och doppar naglar i varm stearin? Tryck play nedan:

9 kommentarer | “185. Dårhus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. MK skriver:

  Fint avsnitt och bra ljud! Yay! Av ngn anledning känner jag mig dock tvingad att påpeka att mr bombastic inte var dr alban utan shaggy… så, nu har jag fått ur mig den onödiga kunskapen, tjipp!

  1. Hanapee skriver:

   Hahahaha JUST JA! Såklart. FA-AN.

 2. b skriver:

  asså historien med din brorsa såååå jävla kul vill ba lyssna på den om och om igen o få höra nya detaljer. vill höra alla inblandades egna version omg :’) 10/10

 3. Malin skriver:

  Hahaha, älskar historien om din bror på slutet. Du är så KUL Hanna. Martin också såklart!

 4. Ida skriver:

  Älskar när du pratar om din familj i podden <3

 5. Anna skriver:

  Bra avsnitt dom vanligt! Måste bara skriva att när du pratade om att du var hans dotter och sa papi.

  ”Vad betyder Papi?

  Papi på spanska betyder en av två saker. 1. Papi är vad någon skulle kalla sin far på spanska, de skulle också kalla honom pappa. 2. Papi kan användas som en form av ÖMHETSBETYGELSE till en manlig älskade en. ”

  1. Hanapee skriver:

   LOL!!! hahahaha

 6. M-L skriver:

  Så bra avsnitt! Skrattade så himla mycket åt historien om din bror, även fast jag inte känner honom :P

  Kan rekommendera detta avsnitt av p3 dokumentär, den svenska kvinnan som intervjuas är som campingparet fast så mycket värre. riktigt obehaglig ”vi och dom” mentalitet… http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/70356?programid=2519

 7. Hanna skriver:

  Sååååå bra avsnitt. Fullkomligt älskar när Martin imiterar andra personer, främst sina släktingar. För å inte tala om när du imiterar din mamma hahahhahhhaaaaha, DÅRHUS. Så. jävla. kul. Låg på en strand i Kroatien och garva för mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp