Exklusiva frysbilder från hopp i trav

21:59 2017-08-31

Jag är fortfarande väldigt kär i Spex. Börjar närma sig obehag nu nästan? Tänker på honom och ler så att ögonen vattnas… Kan också ha att göra med att jag har enorm pms och är väldigt känslosam (storbråkade t.ex med min kille nyss) men hos Spex märktes inte pms:en – tvärtom.

Undra om läkare kan börja skriva ut hästar som pms-medicin? Skulle uppskattas tbh.

Jag är så glad för dagens ridpass. Jag har ju haft svårt att galoppera med Spex men idag hittade jag ”det”, fick upp honom i galopp själv och även om jag bara vågade en långsida så SATT JAG NER i galoppen och kände att jag trots allt hade kontroll i hans stora galopp.

Och så fick jag testa att hoppa lite också! Hela 45 cm! Dock i trav (som jag är väldigt säker i) men satan vad det kändes? Blev helt chockad då jag såg Spexs lilla skalle vara så långt upp i hoppet. Blev lite baktung första två gångerna men sen tredje gången stod jag upp så som man ska göra och det kändes mycket bättre.

På söndag ses vi igen, och vet ni? Jag tänkte testa att hoppa i galopp.

Shit alltså. Om jag skrev det på bloggen så måste det ske 8-I

Gnägg gnägg

9 kommentarer | “Exklusiva frysbilder från hopp i trav”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    Det är mycket lättare att hoppa i galopp än trav, blir mycket mjukare rörelse då. Så har du fixat det i trav fixar du det i galopp, det kommer gå kanon på söndag! Heja!

    1. Hanapee skriver:

      <3 tack för peppen gulliga du

  2. Jonna skriver:

    JAG ÄR SÅ IMPONERAD!! Hallå var inte du asrädd för hästar innan du började med allt det här?! Från det till att fucking klara hopp och grejer, samt älska hästen. Så sjukt imponerad! Bra jobbat!

  3. Elsa skriver:

    Hej!!
    Ska ha 19-års partaj om en vecka, och jag skulle verkligen vilja ha några förslag på outfit. Fullkomligt älskar dina inlägg med kläder du vill köpa, 99% är sådant som jag själv skulle vilja ha på stört. Kram!!

  4. L skriver:

    Så kul att följa ditt växande hästintresse! Kommer du att fortsätta rida även efter att Stjärnhoppningen sänts tror du?

  5. Ulrika skriver:

    Detta är visserligen inte PMS-relaterat MEN något liknande. Hästar och stallmiljö används som terapi för unga med ångest och självskadebeteende

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/hon-botar-angest-och-sjalvskadebeteende-med-hastar

  6. Cornelia skriver:

    Jag är också väldigt imponerad av dig! Följer dina stories på instagram och blir så glad för din skull varje gång du lägger upp klipp när du rider. Det ser så bra ut och du har lärt dig så sjukt snabbt!!!

  7. Amanda skriver:

    Åh, Hanna du måste berätta mer om ridningen! Jag kanske har missat att du har skrivit det, men var är det du rider? Jag är gammal hästtjej och drömmer om att ta upp ridningen igen, men man har ju gått och blivit så harig på gama dar… Måste dock håla med Ida här uppe – hoppning i galopp är tusen ggr lättare. Det kommer mer naturligt eftersom galoppen i sig har ett litet svävmoment. Så det känns knappt så är man över :) Heja heja!

    1. Macilla skriver:

      Jag säger bara TA UPP RIDNINGEN IGEN. Du kommer inte ångra dig. Jag gjorde det i vintras efter ett typ 13 år långt uppehåll och ångrar mig inte en sekund. Klart det känns rostigt och sitsen är fortfarande usel. Men känslan!!! Jag brukar säga att det är både träning och mental hälsovård att vara i stallet och rida. Längtar alltid tills veckans ridlektion, bästa stunden på veckan. Klart det märks att man är äldre, mer orolig och osäker. Men det är värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg