Dagen efter stora dagen

13:54 2017-09-21

 

TACK för alla grattis. Älskar verkligen att fylla år! Kanske en självklarhet I OCH FÖR SIG. Eller nja, är ju rätt många som inte gillar att fira födisen, man är närmare döden osv. osv. MEEEN för en person som lever på bekräftelse och uppmärksamhet är födelsedagen en stor sak………….

 

Åkte direkt från Berlin till jobbet igår. Där hade min redaktion köpt tårta till mig, älskar dom. Sen åkte jag hem vid fem där Anton hade förberett med blommor, charkisar och champagne. Fick också blombud av morsfarsan och min podcastpartner Acast<3 Dock sa Anton att det såg ut som ”någon dött” när jag ställde alla buketterna på bordet :-(

Fick förresten en himla bra present av Anton: EN RIDRESA. I vår ska vi rida islandshäst i fjällen runt Åre och sova i tält. Så otroligt mysigt. Och han ska rida med mig trots sin allergi! Vilken uppoffring va!

Vid åtta gick vi till restaurang Wood Stockholm och åt rysk mat. Var ASBRA – så det är ett tips till alla er som söker kul restaurang i Stockholm. Min bff Johanna mötte också upp på vin och GT. Sån ynnest att få vara med bästis och kille på sin födis.

Började andra morgonen som tjugonioåring med en liten bakfylla 8-))))

Så kan det gå.

Ikväll ska jag rida Spex, längtarrrrrr.

 

4 kommentarer | “Dagen efter stora dagen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnea skriver:

    Åh men vad kul pressy!!!! Måste kännas så skönt att få göra något med Anton som du kommer ha ett stort försprång i, där du får vara bäst liksom. Tänker på att du beskrivit Anton som lite av en supermänniska som är bra på allt han gör… Vilket såklart är härligt och imponerande men kanske gör en lite mindre glad ibland när man aldrig får vara bäst!!!
    Plus MYS att vara ute i naturen och rosiga kinder och sånt!

    1. Hanapee skriver:

      JA! Exakt så tänker jag! Ser fram emot det mycket :D

  2. Moa skriver:

    Haha började på riktigt gråta när jag såg på instastories att Anton gett dig en ridresa. pga SÅ FINT! (och pga väldigt skört psyke)

  3. J skriver:

    Alltså lipar av den gulliga prellen ifrån Anton! Själv har en ju inte fått en födelsedagspresent ifrån sin kille på 5 år… eller jo fick två silikon mattor till ugnen en gång :))))))))) fast det kanske är mitt fel, jag nämner inte att min födelsedag är på ingång och säger om han frågar att jag inte önskar mig något. Hehe hoppas ju på att han ska köpa nått ändå. Får oftast bara ett ”romantiskt” kort menmen :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg