Det är jag som är (finniga) döden

20:29 2017-09-05

Hej mina älskade

Bjuder på en liten bild från dagens inspelning. Badade med SUPERHÄRLIGA Nicole Falciani. Så go!!!!! Tror det kommer bli ett mycket mysigt program.

I övrigt har jag fått så jävla mycket finnar denna vecka. Alltså det är en INVASION i mitt fejs just nu. Vet att det såklart är få förunnat att inte ha finnar, men har på riktigt aldrig varit så finnig som jag är nu.

Handlar väl om att jag har massa tv-smink på mig, är väldigt stressad över massa jobb och ridning, ska ha mens (typ idag?!) plus att jag börjar hetsklämma då jag är just stressad.

Behöver era bästa tips på att lösa det här, va fan gör man? Finns det ngn PRODUKT eller ska jag bara försöka vara supernoga med rengöring osv? 

20 kommentarer | “Det är jag som är (finniga) döden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Är inte haj alls på superfancy ansiktsprodukter men kan med hela mitt hjärta rekommendera hela serien Ren hud som den så vackert heter från apoteket. Vet att det låter tristare än trist men faktiskt riktigt bra skit, jag plus flera kompisar jag rekommenderat detta till har blivit av med finnar osv PLUS för en billig peng.
    Heja apoteket och heja dig, kram

    https://www.apoteket.se/produkt/apoteket-ren-hud-startkit-1-2-3-3-st-ask-307503/

  2. Julia skriver:

    Testa LPH 1% sårläkande salva som tar död på bakterierna och gör att finnarna läker mycket snabbare! Så bra!

  3. Anna skriver:

    hade samma problem förra veckan!! Löste det genom att
    1. Köpte en kräm som jag kletade på finnarna (inte hela huden utan bara just finnarna), på kvällen när jag skulle sova. La Roche posay Effaclar Duo +. Den är fan magisk, ba suger ut dom jävlarna.
    2. Tvättade sminkborstar
    3. Bytte örngott + handduk (till ansikte) i badrummet

    Det funkade!!

  4. Maria skriver:

    La Roche Posay A.I. Kräm, en liten tub av koncentrat som torkar ut och tar bort finnar – funkar helt sjukt bra!! Lova att du provar!

  5. Maja skriver:

    Smacka på med den starkaste syra du har och återfukta asmkt efteråt!!!

  6. Miranda skriver:

    Ånga ansiktet, peela, på med ansiktsmask som drar ut allt (en sånn svart), torka ansiktet genom att dutta med nytvättad handduk och sedan på med ansiktskräm med Aloevera / drick mycket vatten typ resorb – lycka till

  7. Elin skriver:

    Bli gravid, gjorde min hy flawless. Stor och dyr investering dock

    1. Ellen skriver:

      Det gjorde kaos med mitt fejs… Hu!

      1. Sofia skriver:

        Min med! Aldrig haft så dålig hud som under mina två graviditeter ;(

  8. Ellen skriver:

    Sluta stressa :D:D:D nä men syror. Jag kör paulas choice bha 2% liquid (favvo) , Paulas choice RESIST SKIN TRANSFORMING MULTI-CORRECTION TREATMENT (ok kopierade från skincity så det blev VERSALER!!! Detta är också en favvo dock), PAULA’S CHOICE
    RESIST PURE RADIANCE SKIN BRIGHTENING TREATMENT samt PAULA’S CHOICE
    RESIST INTENSIVE WRINKLE-REPAIR RETINOL Serum. Herregud ber om ursäkt för detta haveri till kommentar. Min hy har dock varit otroligt arg i flera år men de senaste veckorna har den varit mycket bättre pga denna kombo, men jag har tillskillnad från dig jävla dålig hy jämt i princip. Och glöm inte smörja loss järnet efter syror. Och spf!

  9. Hanna skriver:

    Och pilla inte!

  10. P skriver:

    Om det är hormonrelaterat så kan det funka dåligt att kräma på med starka grejer (som liksom inte ger effekt ändå). I blrjan när jag var gravid var det värsta hormonexplosionen och jag vaknade varje dag till en ny finne, särskilt på käklinjen (och ba kul med ”gravidglow” :)))))). Jag fick liksom härda ut, köra på snälla snällgrejer typ cetaphil och estelle och thilde och om något såg gult ut körde jag sån spot treatment från dermalogica. Man kan liksom inte tvätta bort hormonhelveten :( men det försvann av sig själv, vilket ditt säkert också gör om en eller två veckor när da mens är över.

  11. Malin skriver:

    Håll ut! Drick mycket vatten och svettas (träna?), rengör som vanligt så blire nog bra sen. Kan ju bero på typ mycket alkohol, stress och mens. Tyvärr inte kroppens favoriter </3

  12. Ingrid skriver:

    Jag har samma problem när jag är stressad! Händerna hamnar liksom i ansiktet helt omedvetet. Det vore ju skönt om det funkade att bara ”sluta klämma”, men för min del är det stresspill som är den största boven.

  13. Andrea skriver:

    Ta en varm handduk på ansiktet så att porerna öppnas, bha-syra, sen jojobaolja eller återfuktande hudkräm. För mig blir det aldrig bättre av att hålla på med för mycket produkter och jag skulle definitivt inte peela mekaniskt. Är det småfinnar, alltså såna som går att klämma direkt utan att det riskerar bli sår så klämmer jag dom innan syran. Kanske du har nån ansiktsmask du kan köra också. Jag vet känslan exakt, jag får typ panik av dålig hy (helt ologiskt egentligen) och har äntligen, efter 29 år i livet, lärt mig att låta huden vila trots att jag egentligen vill klämma varenda liten por som finns. Men återfukta och syra är väl mina tips.

  14. A skriver:

    Är ryttare och kan ba säga en grej: att borsta en häst så en blir skitig i hela fejset och sen rida så svetten rinner i nyssnämnda ansikte är inte bra. Särskilt inte om en hetsklämmer med pga gör också det :)))) Rengör mer än någonsin pga inget kan typ få bort hästsvettfinnarna. Jag får alltid i hårfästet pga hjälmsvett. Heja heja säg till om du hittar nåt som hjälper!

  15. Anna skriver:

    Stressa ner är nog enda som hjälper tyvärr 😔

    1. Kim skriver:

      sämsta rådet att få när man är stressad ”stressa mindre” ba ok, va de så enkelt, visste inte?!

      från en som haft akne sedan puberteten och använt alla krämer, piller och slutligen roaccutan/isotretinoin kan ja säga att det går inte att använda ”mindre stress” som behandling. det går absolut bra att fortsätta äta mejeriprodukter, dricka cola och käka choklad (utan överdrift då).

      TIPSEN: använd en miiiild rengöring (bra att inte förstöra hudens ph). gärna en cleansing oil, massera in på torr hy, addera vatten för emulsionen och skölj av. sedan, syra! framförallt BHA för du vill ha det som går ner i huden och arbetar under!

      billig: La Roche posay Effaclar Duo +
      dyr men bättre: Jan Marini Bioglycolic Bioclear Lotion

      glöm ej att återfukta huden (är huden uttorkad producerar den mer fett). bra och billigt essence är Earth Sourced Purely Natural Refreshing Toner sedan en ansiktskräm som är tunn och inte fet tex Avène Tolerance Extreme Emulsion.

      – Tvätta alltid av sminket. Mineral olja och silikoner i hudvård/smink kan vara bra att undvika för vissa.
      – Bytt örngott regelbundet och använd egen handduk för ansiktet
      – Tvätta dina sminkborstar regelbundet (helst en gång i veckan)
      – Undvik fingrar/händer i ansiktet

  16. Karin skriver:

    100% tea tree olja från typ Desert Essence (finns på Örtagubben)! Doppa en tops i flaskan och dutta på finnarna som en spot treatment över natten. Den fungerar antiinflammatoriskt, men ganska starkt så var försiktig. Men garanterat det bästa jag testat nånsin. Speciellt om man behöver en snabb lösning. Tea tree olja har funkat asbra för de perioder jag haft mkt inflammerad stress-acne. Men endast 100% pure tea tree!!! Den där utblandade skiten som finns lite överallt gör ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg