Inslagsproducent på Sveriges starkaste man

21:06 2017-09-17

Älskade ni

Har ni sett någon mer bakom-tv-kamera-mässig person någonsin? Tror faktiskt inte det. Har i lördags och idag jobbat med produktionen bakom Sveriges starkaste man, som SVT sände. Har jobbat med att inslagsproducera och pusha (låter som en födselgrej nu???) programledar-Kalle genom programmet och typ innehållsfixa med inslag.

Älskar verkligen live-tv.

Och starka män!

Här intervjuar Kalle vinnaren Johannes. SÅ mysig person som knappt kommit in genom dörrarna på våra svt-möten och sett superfarlig ut men är världens goaste. Tycker det är mer regel än undantag för killar med muskler. I alla fall om jag använder alla deltagare i den här tävlingen som något slags facit.

Kul var det i alla fall.

Är helt slut nu men känner att jag gjort ett bra jobb???? Får man säga så??? I det här jävla landet??? Sändningen blev i alla fall supermysig. Finns här på SVTplay om ni vill se.

Puss och kram

8 kommentarer | “Inslagsproducent på Sveriges starkaste man”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annevi skriver:

    SUPERBRA sändning!! :D

  2. Ellen skriver:

    JA JÄTTEbra jobb! Började titta för att jag såg på insta att det skulle innebära en kombo av dig och Kalle, liiiite besviken över att inte få se din härliga mule MEN blev glad av att tänka att du var hjärnan bakom hela operationen. Så otippat roligt att se! OCH började såklart gråta när han vann med ETT HALVT POÄNG??? Älskar sport och starka snälla män(niskor) <3

  3. Anna skriver:

    Va kul! Bara en fråga, vet du hur et kommer sig att de får ha tröjor med massa loggor på och att det kan visas på svt? :)

    1. Hanapee skriver:

      Sportsändning :) Gäller alla sportsändningar, du vet OS/VM/EM etc. Alltid varit så, omöjligt att sända sport utan sponsorer.

  4. M skriver:

    Hallå där??? Köp glajer! Var är dina ifrån? Otroligt snygga! Har samma vackra klotskalle som dig så vet att de skulle passa mig ;))) poss

  5. Fluffis skriver:

    Ja! Glajjorna! Pliiiis säg, så snygga.

  6. Nostradamus skriver:

    Åh var e brillorna ifrån? Fina!

  7. Magnus skriver:

    Hej. Tack för ett bra program. Vad är det för grym låt som spelas i början när Kalle presenterar deltagarna? Tacksam för svar. Med vänlig hälsning /Magnus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG