Serietips: Friends from college

14:50 2017-09-15

Började sträcktitta denna serie igår och blev helt fast. Ä L S K A R att hitta oväntade bra serier på  och sen bah sugas fast i historien.

OBS får man ångest av ens tanken på otrohet etc. så är det här ingen serie för dig.

Men i övrigt är den smart, rolig, snabb och lite ångestfylld. Och framförallt otroligt… RÅ? Älskar att den stannar superkort i sentimentala stunder men ändå såpass länge att relationerna i serien hinner bli såpass viktiga att man bryr sig om människorna i den.

Visst, ibland går det lite väl snabbt fram och tappar trovärdighet, men tycker ändå det som helhet hålls ihop. Den underliggande otrohetsstoryn driver serien framåt och jag är helt kittlad av precis alla relationerna i serien. Också mycket igenkänning i tankarna och känslorna ändå? Om man ens VÅGAR dra sånna paralleller mellan sig själv och temat i serien?

Aja, se den! Finns på Netflix.

 

6 kommentarer | “Serietips: Friends from college”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. R skriver:

    Ja! Kul med serietips. Sett denna på netflix och varit osäker på om det är nåt för mig, men nu ska jag nog ge den ett försök! Vill också tipsa om en annan netflixserie, om det är ok. BOJACK HORSEMAN. Tror aldrig jag känt så mycket kärlek till en serie, eller känt igen mig så mycket i karaktärerna (Diane<33). Och detta sker alltså i en serie där huvudkaraktären är en antropomorfisk häst!? Tror aldrig jag vart med om en serie som gjort lika rolig och träffande satir om tex abort, sexuella övergrepp och vapen MEN DET ÄR VERKLIGEN SÅ EXTREMT BRA OCH JAG VILL SPRIDA DETTA TILL ALLA SÅ INGEN MISSAR HUR BRA DET ÄR. Pheew, sådär nu var jag klar. Förlåt om jag blev hetsig.

  2. Andrea skriver:

    Ja! Jag streckkollade den. Känns väldigt trovärdig och genuin jämfört med andra liknande serier. Vill också tipsa om Atypical som jag gillade mycket. Streckkollade den också och kände starkt för pojken som serien kretsar kring.

  3. Åh den låter spännande, ska definitivt kolla in den! Tack för tipset!

  4. Johanna skriver:

    Vad kul med tips! Behöver en ny höstserie att sträckkolla. Känner mig lite tveksam till otrohetshistorien, men det kan ju vara värt det☺️

  5. Hanna skriver:

    Haha jaaaa den här serien är så bra, streckkollade den i somras och skrattade konstant!!!

  6. Elin skriver:

    Håller med, riktigt bra serie! Sträckkollade den över en helg, haha. Atypical är också otroligt fin och bra serie som jag gillade skarpt, och denna helgen sträckkollade jag på The good place som nyss kom ut på netflix. Kul koncept och kul humor, väldigt enkel att kolla på liksom. Behöver fler såna här serier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG