Stressens mormoder

18:12 2017-09-06

Halloooooj

Längesen man gjorde en *webcambild* ändå! Här har ni en riktigt dyster från mrs dysterkvist. Har så o f a n t l i g t mycket att göra och har haft andan i halsen sen i söndags. Stressar ihjäl mig över inspelningar, rodda en livesändning hela nästa helg, ska åka till Berlin och hålla föredrag på engelska(!) och så ridläger (och inspelning) som jag inte alls är redo för denna helg

Jajajajajajaaaaaaaaaa.

Kollade förresten på Kalles sex liv på SVTplay och blev inspirerad till att köpa ett hus utanför Sundsvall och bara jobba med att typ fiska? Får man göra så? Försvinna upp till ett fint hus och aldrig mer lägga tid på saker som gör en stressad.

Går väl över snart. Men kolla vad fint hus:

2 kommentarer | “Stressens mormoder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna Pee skriver:

    Har alltid den där drömmen precis som du, bara fly bort från all stress och press. Känns som vi är många sådana i vår generation? Tänker och hoppas att det borde göra så att vi gör framtiden bättre för generationerna efter oss, för jösses så mycket viktigare saker det finns än att prestera för blanka ansikten hela dagarna.

  2. rasha skriver:

    Åh jag har också SÅ mycket att göra på jobbet!! Det blir liksom aldrig mindre jobb? Men ville bara dela med mig av hur jag har hanterat det för det har hjälp mig massa.
    Innan semestern hanterade jag det genom att IRRITERA sönder mig på allt och hur mycket jag har att göra. Jag förväntade mig jämt att livet inte ska behöva vara stressigt och så fort det blev stressigt blev jag arg och typ ” Nu är allting fel osv osv!!!” Men sen semestern har jag typ accepterat att det är såhär det är och att irritationen aldrig hjälpe.. Det kommer var asmycket att göra. Jämt. Och jag vet också hur tråkigt jag tycker att det är när det inte finns något att göra. Sen utmanar jag mig att ta det lugnt mitt i ”stormen”. Att typ NJUTA av att jag har massa på gång. OKEJ allt detta handlar ju bara om tankesätt men INGET annat har funkat för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG