Lördagkvällen är kommen

00:00 2016-02-07

Bild 2016-02-06 kl. 23.49

Goder afton

Har preciiiiiiis målat naglarna och måste skriva s u p e r f ö r s i k t i g t så att inget ska geggas ut. Målade över mina vidriga små gel-stumpar jag hade sen 5 veckor tillbaka. Orkar inte göra naglarna länge.

Dels för att det på riktigt tar sån JÄVLA tid? Sist satt jag på riktigt i en 1 timme och 45 minuter. Klarar max en timme utan att blir riktigt rastlös. Och sen för att det är dyrt såklart, och måste göras om hela tiden.

Nu får det bli hemmamålat ett tag. Fast fan, kommer ju göra dem igen om jag känner mig själv rätt 8-))). Få saker är så rogivande som nygjorda naglar eller nyfärgat hår.

Mmmmmmmmmm yyyyyyyta

Annars då master, hur mår du? FRÅGADE INGEN!!!!!! Men väljer att svara ändå.

Jo tack, är fortfarande förkyld. Är mina bihålor som vanligt, så stannade hemma ikväll. Började se den där dokumentären på Netflix om elefanten Tyka som löpte amok (som ja, instängda vilda djur gärna gör när någon försöker säga att de ska typ cykla på en trehjuling), men Anton somnade som vanligt och då blev jag opepp.

Och målade naglarna.

Det var det hele.

Och jo, vi har fått upp vår hatthylla! I mässing! Ni som följer mig på snap (@hanapee) har redan sett den, men för er som gör smycken av älgbajs, bor i ekologiska hus och är elkänsliga så kommer bild upp på blöggah i veckan.

Puss puss mysigt att ni läser det här tycker jag!!!!

9 kommentarer | “Lördagkvällen är kommen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    Okej, här kommer två tips som på riktigt kommer förändrs ditt liv till det bättre: köp Seche vite, ett överlack som förutom att det gör naglarna sjukt glansiga och gör att nagellacket håller längre också har den fiffiga egenskapen att lacket torkar och blir stenhårt på fem minuter. I kid you not. Finns på Åhlens för typ en hundring. Mitt andra tips är att köpa allerginässpray med kortison på apoteket, t ex mommox eller nasonex, mot bihålorna. Hjälper visserligen mot hösnuva också, men kortisonet är antiinflammatoriskt och hjälper bättre mot bihåleinflammation än penicillin (egen empiri).

    1. Hanapee skriver:

      Hej Linn! Himla snällt med tips, men vet du, jag använder redan Seche Vite och Nasonex sen några år tillbaka! Vi tänker samma! PUSS!

  2. josefin skriver:

    Älskar att du skriver massa nu Hanna <33 Allt du skriver är som godis for real, for att du är du. Så mysigt!

  3. Johanna skriver:

    Tips! Gjorde Shellak-naglar hos Kelly på Rehnsgatan 22 i veckan, tog 25 minuter och är så nöjd! Gick på 350 kr ?

  4. Nic skriver:

    Såg att du redan fått ett tips på topplack, men här kommer ett till: Gel Setter från Essie!
    Tycker att det är hållbart men att det allra bäst är att man får den där ”gelliga och tjocka” känslan ?

  5. Ida skriver:

    Du har säkert redan fått tips om det eller provat, men: gellack!!! Det är ju som ett vanligt nagellack, fast tjockare och sjukt hållbart. Jag har haft mitt 1,5 vecka nu och det ser fortfarande bra ut. Det tar bara ca. 20 min att göra på salong, billigare än gelnaglar också. Ta en ganska ljus färg så syns inte utväxten lika mycket som med mörk färg. För det är ju förjävligt att gå omkring med. Fan vad man myyyser efter nygjorda naglar.

  6. Jenny skriver:

    Hej!! Skulle du bära ett halssmycke av älgbajs om jag gjorde ett? Jag lackar såklart i en färg du tycker är fin!!
    Kram

  7. Mathilda skriver:

    Byt ställe!
    Mina tar ca 40 min att göra :)

    Puss och kram

  8. Hanna skriver:

    JA, vad är GREJEN med att pojkvänner jämnt ska somna??? Händer helt seriöst 9/10 gånger då jag och min b-friend ska kolla film/dokumentär/ETT vänneravsnitt. I början var det lite gulligt men nu blir en bara irri, pga måste ju kolla om avsnittet med honom igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG