114. ADHD i Djursholm

22:24 2016-02-08

En av årets bästa avsnitt är ute! Ett helt ocensurerat surr med väldigt bra feeling mellan mig och en av de bästa personerna jag vet; Martin.

Det här innehåller podden:

Hanna har fått ett dödligt uppvaknande, Bodil Malmstens drabbande, Martin förvandlas till gråsosse, mediciner på ica, juicedieten från helvetet, företagsledare från Djursholm, prevetivmedel på 30-talet, barnlängtan(!) och såklart snackas det… bajs.

Som vanligt hittar ni den på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Är du kär i en mandel, virkar dukar och pratar i sömnen? Tryck då play nedan:

5 kommentarer | “114. ADHD i Djursholm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Hej! Super bra podd, lyssnade på den på gymmet i morse och skrattade för mig själv ett antal gånger, så som jag alltid gör till er podd!! ??????

    Men nu till de jag egentligen tänkte skriva om, det där med längtan efter att bli befruktad! Jag är som du född 1988 och fyller därmed 28 år i höst känner precis som du, jag tycker att det verkar rätt jobbigt at ha barn och livet med barn känns rätt tråkigt och inte särskilt lockande…men ändå känner jag en stark längtan efter att bli gravid och bära ett barn. Det måste ju verkligen vara den inte biologiska klockan som steppar in! Ändå rätt häftigt hur kroppen och hjärnan fungerar:)

    Ha en fin fettisdag!

  2. Joanna skriver:

    PODDTISDAG!

    Dagen då man smidig som en svan susar upp ur sängen och spänner ögonen i podcaster. Tack för att ni krigar på, tack för de 114 första avsnitten av favoritpodden :’)

  3. Hanna skriver:

    men ni är väl för bra! skrattade högt åt er tokar! Tack för det och pusss på er!

  4. Elin skriver:

    Tänker att det här lilla klippet sätter fingret på vad Martin ville säga.. :) Från min favorit ex-president!

    http://www.filmsforaction.org/watch/45-seconds-of-wisdom-from-jose-mujica/

  5. B skriver:

    Haha! Hade precis samma spolier problem som dig gällande Downton Abbey av precis samma anledning. Måste alltid googla snygga skådisar. Har slutat göra det nu om jag inte redan sett klart serien, lärt mig av mina misstag osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG