Mardrömsmorgon

09:14 2016-02-10

Bild 2016-02-10 kl. 09.09 #4

ÄR. SÅ. JÄVLA. IRRITERAD.

Tänk er att ha druckit bara juice i två dagar (och varmt vatten med citron…… mmmm va gott???) och sen lyckas somna på tom mage, men vakna redan 05.30 av en så otroligt vidrig mardröm om att Anton högg mig i magen med en kniv om och om igen. Tills jag dog.

Sov dåligt efter det. Stressar i mig lite varmt vatten och ska åka till jobbet. Det spöregnar ute och precis då jag ska gå ut så får jag sms från Anton att alla bussar på Skepssbron är inställda fram till söndag pga ett sånt kukigt skidlopp.

Bestämmer mig för att promenera till slussen i spöregnet till jag inser att mitt SL-kort har gått ut och att jag då lika gärna kan ta en taxi.

Sådana finns bara att få tag i inom 22 minuter.

Yesssss

Nu kööööööööör viiiiiiiii.

 

EDIT: Hoppade in i en taxi, redan supersen, satt fast i trafiken en bit från slussen. Bestämde mig för att hoppa ur taxin i spöregnet för att försöka ta tuben. Betalade 100 kr för ca 900 meter. Sprang till tuben, missade den pga hade inget SL-kort och mitt kontokort var plötsligt inte längre kopplat till SMS-betalning. Fixade ett nytt månadskort. Åkte till Karlaplan. Gick sedan till tv-huset i spöregn.

OCH UTAN MAT I MAGEN.

Det är ju egentligen inte synd om mig, men jag grät sista biten ändå.

10 kommentarer | “Mardrömsmorgon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lovisa O skriver:

    Huvva vilken morgon! Kan glädja dig med att busstrafiken är igång som vanligt från 05 på fredagmorgon iaf.
    Jag har fått gå genom ”stresstunneln”på centralen från blå linjen pga skeppsbron. Hatar den.

    Hoppas din dag blir bättre!

  2. Tove skriver:

    Shiiiit, master. Känner megamkt sympati för dig. Hoppas att restan av veckan blir MEGAFUCKINGBRA för att väga upp för detta. Hade också gråtit. Vissa dagar är som gjorda för att bajsa på ens huvud typ.

  3. Johanna skriver:

    Haha det första jag tänkte på var Elsa Billgren när jag såg bilden? Måste vara något med minen hmm

  4. Matilda skriver:

    Hallååå! Jag är så sugen på att gå på en livepodd! (+tycker ni borde ta betalt för den, skulle kännas bra att faktiskt få ge tillbaka något till er)

  5. L skriver:

    Oohhfff! HATA sådana morgonar. Varför är det alltid så att det ska regna när man missar bussar/upplever strul med trafik. Alltid regn och blåst. Jag hade också bölat. Heja dig som klarar av att juica förresten! Hoppas du kan få rätt på lill-magen! <3

  6. Kajsa skriver:

    Mmmm…förstår din frustration. Funderar över om våra flyktingar som kommer från sina vidriga förhållanden skulle tycka att frustrationen var lika befogad… Visst du har dig själv närmast, men ändå. Heja juicefastan?P&K

    1. lisa skriver:

      Vad är det där för resonemang? Bara för att någon (eller väldigt många) har det sämre än sig själv så får man inte uttrycka någon slags frustration eller klaga över nånting? Tror (eller vet) att Hanna är väldigt medveten om hur situationen ser ut runt om i världen och tycker att hon är väldigt bra på att belysa och diskutera/tycka saker om i sina diverse kanaler. Den där kommentaren är bara ett sätt att försöka skuldbelägga henne och oss som antagligen redan känner skuld från början.

    2. Emma skriver:

      Men LÄGG AV! Just detta var väl anledningen till att Hanna ens skrev ”det är egentligen inte synd om mig men..” och det är nog så de flesta av oss känner när vi har en pissig dag, att egentligen har vi det så bra vanligtvis att det inte är nåt att klaga på men man FÅR ändå gråta/gnälla/sura lite. Så det så.

  7. Kajsa skriver:

    Nämen oj vad det tog skruv, vilket inte var min tanke, jag bara satte det i ett annat perspektiv utifrån andra referenser men det var inte så smart. Läser man den här bloggen så förstår man vad Hanna menar, och hon förstår vad man menar som kommentar, för det här är en smart tjej med bra självinsikt & mycket skinn på näsan. Självklart får man klaga & tycka att det suger. Förlåt, ursäkta & sorry för det här. Oj, oj bäst man passar sig. Ska inte kommentera mera. Friheten att uttrycka sig… Fin kväll önskar jag i alla fall Hanna. Du äger! Pösss

  8. moa skriver:

    Stackars dig. Det ÄR synd om en såna dagar. Usch. Du måste skriva ett inlägg om denna juicediet och dina upplevelser, bra/dåligt osv. Låter ju ändå inte helt fel med en sån cleansing. Frågan är om en skulle klara det med det jobbet en har; servitris… älskar ju aw-bärs med… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla