129. FETTOKOPIATOR

20:53 2016-05-23

WOW. Detta avsnitt ska ni lyssna på, det blev riktigt bra snack. Så öj öj öj öj.

Vi snackar bl.a. om:

Vikten av att ha kallt vatten i kranen, Martins visioner om sitt liv och sina vanor, Hanna slår fast att det är ALDRIG tanken som räknas, Anna Books Goohlåda-gate och barnboksstereotyper hos läkaren. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Gör du blöjtårtor, är rädd för marksänd tv och hatar andra människor? Tryck då play nedan:

 

6 kommentarer | “129. FETTOKOPIATOR”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefin skriver:

    Varför kommer reklamen alltid mitt i en mening?? Så stööörigt! Annars superpodd :)

  2. L skriver:

    Master!
    Lyssnade precis på Gamlingar. Kanske att någon redan har påpekat det, men alla rullstolsburna ska placeras vid fönsterplats, för att vid nödsituationer kunna utrymma smidigt, och då ska inte en handikappad ”blockera” för någon annan………… det är hemskt.

  3. Elin skriver:

    Ni är så HIMLA bra. Varje tisdagsmorgon känns min timmes bussresa till jobbet så otroligt mycket bättre för att jag vet att jag kan lyssna på er. Det är en av veckans absolut bästa stunder. Jag har lyssnat på er sedan ni började och jag är sjukt imponerad av att ni håller så konsekvent bra kvalitet. Ni verkar vara fantastiskt vettiga och härliga människor. TACK för att ni delar med er <3 Nu ska jag lyssna vidare.

  4. Peachy Cream skriver:

    Nutrilettreklamen kommer fortfarande upp under varje poddavsnitt. För övrigt en superpodd, lyssnar under löpningen varje dag – finns inget nytt avsnitt (vilket det ju inte gör varje dag, hehe) så lyssnar jag på gamla. Puss!

    1. ida skriver:

      För mig är det aldrig någon Nutrilettreklam? I de två senaste avsnitten var det någon reklam om att cykla från Stockholms stad.

  5. Bellatrix skriver:

    Jag fick också bantningsreklamen, ”nutrilett, smarta måltider för dig som är på språng”( SÅ SJUKT sammanträffande förövrigt att ditt senaste inlägg heter på språng, Asså bara knäppt off topic)

    VET ATT DU REDAN VET OM PROBLEMET, men ville ba bidra till *lyssnarstormen* så du får fler argument till Acast eller vem som nu sköter annonser!

    Vet att du håller med mig; slår in en öppen dörr… Meeeen det är superdumt då jag vet att du har många yngre, kvinnliga, lyssnare. PALLA ❤️❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG