Nytränad i nynaglar!

21:02 2016-05-26

img_1286.jpg img_1287.jpg

HEJ!!!!!!!

Gud, det enda jag gör på bloggen nu är att visa kläder jag köpt eller skriva om typ smink jag använder. Fan. Förlåt. Utseende är inte allt!!!!! Men känner mig typ mentalt slut och skör sen nån vecka tillbaka – att jag knappt orkar gräva i några djupare känslor.

Men det kanske jag tvärtom borde? Fast kanske någon annanstans än i bloggen tror jag. Framförallt borde jag vara mer hemma när jag känner mig stressad och skör – vilket jag försökt tagit tag i denna vecka. Har bara åka hem och glott istället för att gå på aw eller liknande. Vårdat hjärnan typ.

Och kröppen! Idag var jag och gjorde helt FANTASTISKA naglar i en slags ombreeffekt hos Julia. Ni som följer mig på snapchat fick se dem *in the making* så att säga.

Sen tränade jag efter jobbet och sprang jättejättesnabbt och tränade axlarna på det lättaste i maskinen……. alltså jag har kanske Sveriges minsta axlar? Förstår inte hur någon an lyfta mer än typ 5 kilo med axlarna. Jag får typ kramp. Och idag fick jag också ont i KNÄET när jag satt i axelmaskinen.

Hahahahhaha :-(

Mmmm nu är man gammgammal hörrni.

9 kommentarer | “Nytränad i nynaglar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Är också as-svag i axlarna! Vilket ju också gör att en får så jäkla ont där ibland efter allt datajobb…
    Jämför mig alltid med alla andra på body pump-passen och jag tog ALLTID minst vikt av ALLA på stången! …. minsta vikten … MEN nu det senaste när jag tränat ett tag kan jag ta det dubbla (obs, inte så mkt som det låter men ändå) och det bästa är att jag nu ser vissa som tar mindre än mig. SÅ skön känsla!

  2. Jacqline skriver:

    alltså din jacka…. varje gång jag ser den på dina bilder blir jag avis!! så fiiin. var inne på pull&bears hemsida för att beställa den men hittade den inte någonstans? visst var det därifrån du beställde den?

  3. C skriver:

    Tröja! Byxa! Från?

  4. Gutterflower skriver:

    I feel you, när det gäller svaghet i axlarna. När jag började styrketräna för en hel drös år sen var jag hopplöst svag i just dom. Orkade ingenting! Är ju en tävlingsmänniska av rang dock så det vart ju världens utmaning att få de allra svagaste musklerna starkare. Nu är det axlarna jag tycker är allra roligast att träna för det finns så himla många bra övningar att varva.

    Så heja heja! Det kommer ta sig med lite tid. :)

  5. Agnes skriver:

    hahah, för mig räcker de typ att sträcka armarna över huvudet för att få
    träningsvärk… ?

  6. Elsa skriver:

    Hej Hanna! Undrar vart klockan du haft på sistone är ifrån? Den silvriga. Däsnygg! Kram

    1. Hanapee skriver:

      Det är en klocka av märker Tudor!

  7. Hanna skriver:

    Åh hallå, vilken fin liten dress du har! Var kommer den ifrån?:)

  8. Karin B skriver:

    Vilka underbara naglar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg