BACK KILLS

17:02 2016-06-27

img_2069.jpg

HEJ HEEEEEEEJ????????

Här är min nya favvotröja från Ann-Sofie Back. Passande nog hade jag på mig den när det blev kallt på midsommar bredvid en tjej som hade diskbråck. KOMISKT VA.

Nä, fy fan, led verkligen med henne <3 <3 …och kände att jag behövde acceptera att det är där man är i ålder nu. När ens polare börjar få fysiska bekymmer liksom.

I övrigt känner jag mig usel som inte ens nämnt Brexit här i denna ELEKTRONISKA DAGBOK? Men känner ju framförallt:

  1. Det är alldeles för ångestladdat och deppigt
  2. Tror det jag säger i frågan har ca 0.00001 % påverkan på världen

 

 

Men i kvällens podcastavsnitt blir det lite luftande i frågan. Förlitar mig helt på att Martin har någon teori som han kan utveckla sen sin kurs i Statsvetenskap 30 hp.

Kul förresten att det var så många av er som uppskattade förra veckans pod om otrohet. Blir så glad när ni känner igen er och blir stärkta, då blir jag precis samma!!!!

PUSS PUSS

 

 

3 kommentarer | “BACK KILLS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    ÅÅÅ Brexit = gråtemojis. Ser så himla mycket fram emot podden!!

  2. Sofie skriver:

    tänkte på en sak i och med dina kloka tankar angående otrohet. Skulle tro att du har kloka tankar angående det här med vänner av andra könet med.

    För såklart inser man ju att blir man ihop som unga och har som mål att leva ihop ett helt liv så kommer båda få nya vänner av båda könen.
    Och jag har lite svårt med det där, absolut inte med vänner av andra könet som funnits innan vi träffades, men det här med att träffa nya vänner av andra könet… Vet ju själv att det berikar att ha vänner av blandad kompott och att man träffar nya vänner genom livet och VILL VILL VILL vara en flickvän som inte alls tycker det är jobbigt.
    Hur ska man tänka master?! Är den här härliga logiken då jag vet att för mig kvittar det om jag får 100 nya killkompisar, jag vet att min pojkvän är han jag vill vara med. O jag vet ju innerst inne att han känner likadant men så ibland kommer tvivlen, oså läser man texter om att ”tjejer och killar kan inte bara vara vänner” o så har nån jävla norm eller förutfattad bild satt griller i huvudet på en.

    Nåväl frågan jag gärna hade hört dina tankar kring, hur är man en accepterade flickvän till nytillkomna tjejkompisar?

  3. Anna skriver:

    Älskar att du skrev alla runtomkring en får krämpor!! Så tänker jag också! Alla kompisar runt en blir gamla men jag förblir ung, frisk och alert! :)))))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG