Jobba hemma i träningskläder är LIVET

10:08 2016-08-24

Bild 2016-08-24 kl. 09.57 #2

God förmiddag älskade ni!

Störig pose men blev så stressad när webcamen räknade ner att jag inte visste vad jag skulle göra av mina armar så det fick bli såhär nu. Hoppas ni är ok med det.

Idag jobbar jag hemifrån pga kände mig febrig inatt och låg och yrade och svettades i sängen hela natten. Vaknade och mådde dock bättre. Vettefan om det är inflammationen i mitt ben? Råkade ju springa igår vilket nog var dumt, gör om möjligt ännu ondare i benhinnan idag.

ANUS.

Ska ställa mig i duschen och duscha varm/kallt på benet och inte springa på typ två veckor kanske. Vilket är så jävla tråkigt eftersom det är nån slags terapi för mig nu. BUHU.

I övrigt är jag på bra humör! TJOHO. Ikväll ska jag på trädgården och käka, på fredag är det Guldknappen och på lördag ska jag på Popaganda. Har också någon idé om att hinna med en vinlunch med en kompis på lördag plus en dagsfest på musikaliska.

Mycket kul!!!!!! Och så fint väder!!!!!!!!!!!!!!

THIS IS GONNA BE AN AMAZING WEEKEND WITH A LOT OF ENERGY AND FUN STUFF! mvh Jon Olsson

…ok, bara jag som är besatt av hans vloggar?

15 kommentarer | “Jobba hemma i träningskläder är LIVET”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Också motvilligt besatt av hans vloggar..

  2. Linnea skriver:

    Fullkomligt älskade din juice-snap imorse! Fortsatte dagen med en promenad med dig och Martin i lurarna, fantastiskt. TACK för att ni delar med er av er själva, jag är för dålig på att säga det. När Martin berättade att han gillar att ta saker från naturen…sån igenkänningsfaktor i det!

    Fråga – var har du köpt tightsen? Ser fab ut!

  3. Patricia skriver:

    Hej du är fantastisk hejdå!

  4. Anonym skriver:

    Hahaha citatet av Jon är så klockrent

  5. Anonym skriver:

    Hallå förresten var är kristallglasen ifrån???!!! (På din juicesnap idag)

    1. Hanapee skriver:

      Zerazza.com!

  6. Lina skriver:

    Jag har kanske ett jobb på gång i Stockholm men alltså, är det så omöjligt att hitta bostad som alla säger eller? Har antagligen boende hos en vän till att börja med men kommer behöva hitta ngt eget inom några månader. Åh vet inte om det är värt att chansa eller inte?!

    1. Gutterflower skriver:

      Har man inte möjlighet att köpa ett boende är det andrahandsalternativ som gäller. Om man inte stått en hel massa år i bostadskön då, vill säga. För alla jag känner har det löst sig men det beror helt på vad man har för ekonomiska möjligheter att betala hyrorna (de är ofta hutlösa) och vad man har för krav på boendet/läget. Att sätta in en egen annons på Blocket är bra, plus att lägga upp förfrågningar på sociala medier så att ens kontaktnät kan hjälpa till.

      Lycka till! :)

  7. Malin skriver:

    Också så besatt av Jons vloggar?! Fast jag liksom varje gång tänker men varför tittar jag ens på det här? Antar att det är det där med att allt ser så häääärligt ut

  8. Anna skriver:

    Hanna! Vilket märke är det på juicepressen? Letade på zerazza men hittade inget liknande 500-lappen, utan de kostade minst runt 2 tusen :/

  9. Sofie skriver:

    Gryymt fina träningskläder, måste veta vart du köpt dem!
    Och ja jag är också besatt av Jon Olssons vloggar fast samtidigt stör jag mig på dem som fan..

  10. mb skriver:

    förlåt för en jättenegativ kommentar men jag blir så provocerad av honom. först tyckte jag (upptäckte vloggarna förra veckan) att de var så fina och snälla (obs vilket de säkert är!) men sen sa han i någon vlogg om hur de träffades och han sa i princip att hon dissade honom första gången, och andra gången de sågs så var det efter att han hade åkt för att STOPPA sin kompis från att ragga på henne – fick sån obehagskänsla av det för låter mer som *äganderätt* än true love. och sen alla de här småsexistiska kommentarerna och den här ”you make your own bed/i’m self made”-attityden som jag har svårt för. tror jag helt enkelt blir provocerad av folk som tycker de har rätt till saker/tycker att de är sin egen lyckas smed utan att ta hänsyn till att de besitter vissa privilegier. MEN tycker vloggarna är underhållande och tycker de är fina rent visuellt och tycker det är kul att de lever life. och ”förlåter” liksom hans entreprenörsanda för att det känns som att det rotar sig i komplex, liksom att han inte hade det jättebra som barn kanske och nu har han det bra och då är det kul att tro att det är 100% ens egna förtjänst. JAJA. vloggarna är underhållande och världen fortsätter snurra.

    1. mb skriver:

      MEN NEJ FÅR SÅ DÅLIGT SAMVETE. blir provocerad av vloggarna, inte nödvändigtvis honom.

  11. Viktoria skriver:

    Hahaha alltså Hanna du är så mitt i prick! Känns som att du är en bästis som jag bara aldrig träffat IRL ännu. Ps. Är också besatt av Jons bloggar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla