146. Hitta din inre hagga

20:29 2016-09-26

WOW! Vilket avsnitt. Vi klippte i det EN GÅNG. Allt som behövs i ett flow. Lyssna gärna älskade ni! Denna vecka snackar vi bl.a. om:

Att byta känslor som underkläder, smittan Martin, cykelhjälmar, ”stå på sitt logiska ben”, Hanna måste ha sista ordet i podden, vikten av att vara en SKAMLÖS hagga och massa massa mer.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Gör du konst av torkat snor, hostar utan att hålla för och älskar naturfilm? Tryck play nedan då:

8 kommentarer | “146. Hitta din inre hagga”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anna skriver:

    Blev sååå glad när jag såg instabilden om detta! Perfekt att lyssna på imorgon på min promenad till skolan!

  2. emma skriver:

    fy fan vad man älskar er ändå kände jag efter detta avsnitt, ni är som ens internet-kompisar som no matter what dyker upp en gång i veckan och gör en lugn. Rimliga, roliga och allt. tack :)

  3. ord skriver:

    våp = mähä, mes, höna

    1. Hanapee skriver:

      Vad?

  4. Lyssnare skriver:

    Har älskat er podd sen början. Men det här med att ni (eller egentligen du) måste ha en ”samhällsanalys” (ofta feministisk) i minst 15 minuter varenda avsnitt…. Jag hade ju inte gjort det bättre själv men när man är en redan ”upplyst” person så blir det så grunt i jämförelse med annat som man konsumerar i form av feministiska bloggar/böcker och Liv Stromqvist-personer. Det blir lite som att lyssna på en utförlig, utdragen, överpedagogisk förklaring av något som man redan kan innantill.

    Men jag har ju inte koll på er målgrupp. Om större del av lyssnarna är tonåringar så kanske det är helt rätt grej att prata om. Vad vet jag. Jag gillar mest att höra på dig och Martin prata personliga grejer, anekdoter, ångest etc.

    1. Hanapee skriver:

      Oj vad tråkigt att du tycker att analysen är grund, det upplever ju inte vi (eller ja, jag då, om det är min ”feministiska analyser” du stör dig på). Jag hatar tyvärr att prata om min ångest men men :(

      Hoppas du vill lyssna ändå!

  5. malin skriver:

    Lika bra som alltid, hejaheja! Jag haggar på och längtar till nästa vecka:))

  6. Hanna skriver:

    Ett grymt avsnitt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg