3 bilder från en fredag i mitt liv 2016

17:45 2016-10-22

img_5057.jpg

14:45
En kvart innan pitchen och vi försökte hålla lugnet. Ville illustrera det med en bild och bet mig i näven så som man gör? Fast det gör man ju egentligen inte??? Mer i tecknade serier kanske.

img_5056.jpg

14:50
Gick in på jobbtoan och tog en snyggselfie i hopp om att öka mitt redan odrägliga självförtroende. Blev mkt nöjd som ni ser på bilden 8-))

img_5055.jpg

20:30
Här tog jag en mer verklig selfie som inte gjorde något med självförtroendet. Jag hamnade på Brillo för some bärtz med mina kollegor och sen kom min bästis Jojje dit och vi tog alltså bild i spegeln.

BTW sjuk grej på Brillo med att föräldrar tar dit sina barn och spädbarn, hittade en fyraårig tjej på toa som satt och skrek ”färdig!!!” efter en försvunnen pappa?! Fick ont i magen men pappan hittades till slut.

 

Sen då? Jo, blev snorpackad runt 23 SÅKLART. Var på öppningen av Spy Bar och skadade min hand. Någon rev den typ, eller jag tror jag rev den på någon/något.

Och pitchen då? Jo! Den gick BRA. Får beslut om ca 1,5 veckor om vi får fortsätta göra ungdoms-tv för SVT.

 

Kram alla mina käraste läsare nom nom nom

2 kommentarer | “3 bilder från en fredag i mitt liv 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Hej master & alla läsare! Jag ska åka till Barcelona över en helg med mina bästisar om ett par veckor och är så himla nyfiken på om du har några bra tips på äta/dricka/göra/se. Tack för en strålande blogg och podd! <3

  2. Anna skriver:

    Kul att pitchen gick bra! ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG