Detta skall göra mig frisk

18:24 2016-10-26


Jag kände redan igårkväll hur det var på väg. Förkylnings-KUKEN som jag väljer att kalla den. Ja, jag vet, jag var nyss sjuk och har sedan dess inte riktigt kommit igång med träningen (förutom min yoga som jag gör varje dag!!). Så jag tror de här träningsfria veckorna har lett till förkylningen.

Opassande nog är jag ju producent osv för vårt livesända uppesittarprogram på söndag. 6 h livesänd tv för alla 15-åringar runt om i Sverige. Kommer bli ”fett” (som tonåringarna säger) (eller har slutat sagt :() men….

PERFEKT TIMING FÖRKYLNINGSKUKISEN!!!

Gnöl gnöl. Nu blir det hämtmat och Vänner och riktigt tycka-synd-om-sig-själv-hulk i soffan. Har förresten tagit mig ända till säsong 7 nu! Tycker dock fortfarande att säsong 1 är överlägset bäst! Älskar stilen på alla kläder!!!! Vill ha allt Pheobe har.

11 kommentarer | “Detta skall göra mig frisk”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Alltså Gud. Läste ”kände KUKEN igår kväll”, såg bilden samtidigt o min förvirrade hjärna fick för sig att korven var en kuk som du skurit av. Herregud. Chocken.

  2. Lisa skriver:

    Huuuga, lider med dig! Tyckte det var lite kul dock när jag såg din snap, jag ägnar mig nämligen åt exakt samma syssla just nu, streckkolla på Vänner (säsong 4) och försöka bota förkylnings-KUKEN ? krya på oss ??

  3. Emma skriver:

    Jag e 16 och kan bekräfta att iaf här uppe i Pite säger vi ”15-åringar” fortfarande ”fett” ibland (fast inte riktigt lika ofta som förr) :))

  4. Ronja skriver:

    faaaan jag säger fett och är 23:((((

  5. Alma skriver:

    Om du vill sysselsätta dig med något under förkylningen så kolla på SKAM!!!! tänker att du som jobbar m ungdomstv behöver hänga med på vad för ungdomstv som går just nu. Älskar SKAM för att man får hänga med en massa norska dramatiska ungdomars liv i Oslo samtidigt som man lär sig norska fett snabbt. Okok kolla på SKAM nu.

  6. MK skriver:

    Känner mig så jobbig som påpekar det men saknar podden?? Ingen annan som har abstinens? (Krya på dig master)

  7. E skriver:

    Heeej Hanna! Lite smicker för att pigga upp: följer dig slaviskt på bloggen, podden, snap, insta mm osv etc till den grad att kanske klassats som ett obehagligt beteende om det inte vore för att DU ÄR FETT BRA. Du är min favvis på iNtErNeT. Krya på dig?

  8. Julia skriver:

    Hallå, podden… saknar den så mycket!!

  9. Fanny skriver:

    Känner mig också megastörig men saknar också el poddo?! Den fyller en funktion i min vardag ? Nu äre bara…tomt?! Jaja ni kommer när ni kommer. JAg hÅlLeR uT.
    Men då vet du, någon saknar er.

  10. Sofia skriver:

    Min 7-åriga guddotter säger fett hela tiden, hennes 5-åriga brorsa också ;,)

  11. Linda skriver:

    Jag är 31 och säger fortf ”fett” då och då. Sitter i sen gymnasietiden!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg