0.0000001%

11:07 2016-10-28

bild-2016-10-28-kl-10-54-2

Heheeeeee

Det funkade inte (apropå senaste inlägget). Det här med medicin från USA, italiensk korv, fransk brie, halsspray osv. Jag blev svinsjuk igår natt och lyckades TACK OCH LOV få en tid på närakuten och få diagnosen halsfluss och få penicillin :-))))

Har dock drömt mardrömmar hela natta! Hör mer om dessa RAFFLANDE historier på min snapchat.

Idag mår jag dock bättre. Men blir ingen pod förrän på måndag. Förlåt. Men Har ju en 6 h lång livesändning på söndag och Martin har magsjuka. Så att möjligheten för att vi skulle få ihop en pod nu är ungefär:

0.000001%

 

Puss älskar er

8 kommentarer | “0.0000001%”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Irma skriver:

    Åh, jag har också fått halsfluss och har planerat massa roliga grejer nästa vecka eftersom det är höstlov men kan inte göra något av det för allt innefattar fysisk aktivitet så förstår dig till 110%.
    Krya på dig ?

  2. Ann skriver:

    Sist jag var sjuk (början av september) så var du sjuk EXAKT samtidigt. Någon slags förkylning. Denna vecka har jag varit på vårdcentralen samma dag som du och också fått konstaterat halsfluss samt penicillin. Är vi varandras sjuk-tvillingar?

    1. Hanapee skriver:

      WOW sjukt ändå???

  3. Frida skriver:

    Åh krya på er båda två! Ni är bäst!!

  4. vendela skriver:

    ta hand om dig master<3

  5. Sandra skriver:

    På tal om drömmar så hade jag en dröm för ett par veckor sen om bl.a att en tjej blev typ bortrövad och utnyttjad. Hon gömdes i sitt eget hus, blev kvar där i flera flera år och ingen visste att hon var där. Det sista jag kommer ihåg innan jag vaknade var att allt bara hade varit en bok (tack och lov) och att det var DU som hade skrivit den!:) Så skriver du en bok någon dag så lovar jag att läsa den.;) Krya på dig!:)

  6. Päronet skriver:

    Har en VIKTIG fråga till dig. Du bloggade ju om Jon Olssons vloggar, och din analys var så jävla träffsäker. Så jag undrar nu om du spanat in ”familjen Wikström Malmqvist” på youtube?? Annars – kan du göra det?? Det är någonting som gör mig så frustrerad kring detta par??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg