Nu måste jag sluta

17:42 2016-12-08

1179d4fb-7001-4a0c-8a43-ec9a6add02f2.jpg
Jahapp

Rött läppstift idag igen. Målar på det saaaaaktaaaa framför spegeln och biter av mot en bit papper. Sen tittar jag på mig själv i spegeln och nickar kaxigt med orden:

-Hva skjer?

………..

…………………

I övrigt är det en bra dag idag. Hade ett kjempegreit (förlåt) möte med min chef och sen ikväll ska vi ut och äta på den klassiska restaurangen ”Himlen där till” där jag har fördomar om att följande personer befinner sig:

1. ”föräldrar”
2.  arbetsgrupper från halvdåliga it-företag
3.  nya i stockholm

Och så vi från vår redaktion förstås! Tror det kan bli riktigt bra. Återkommer med recension.

 

PS. Läppstiftet är från MAC och jag ger det 3/5 pga sitter bra men torkar ut läpparna så otroligt

30 kommentarer | “Nu måste jag sluta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    Maaaster och masters vänner, det här har inte med detta att göra alls men jag är så frustrerad. Har såna jävla problem med sexlust och allmänt ”torr” i underlivet vid sex (fast jag vill ha sex!) och blir liksom inte tagen på allvar av sjukvården? De typ ”jaja det är sånt man får ta”? Men jag ORKAR INTE vill ligga med min kille men det går åt helvete :(( Äter cerazette nu men har sån lust att bara slänga de i papperskorgen?! Någon som PLS har ett tips om annat piller eller typ vad man ska göra för att bli tagen på allvar av vården? sorry master att jag kapar detta inlägg.

    1. anonym skriver:

      KRÄV din rätt hos gyn. Jag har också haft enorma problem med sex och fick inte min diagnos (vestibulit) förrän efter 8 besök hos gyn. Varje gång jag ringde och nästan grät för att jag ville ha hjälp fick jag bara ett snäsigt ”ja men om du gått med problemen i si och så många månader kan det inte vara så akut att du måste komma nu direkt. du får vänta.”. Skulle kunna skriva en hel jävla roman om hur mycket jag fick kämpa för att få hjälp. Men jag fick till slut träffa en gynekolog som tog mig på allvar. Men en sak du kan göra i väntan på ny läkartid är ju att sluta äta Cerazette tillfälligt för att se om det hör ihop med dina problem. Då vet du ju när du träffar gynekologen/barnmorskan vad orsaken är och då måste ju hen hjälpa dig att hitta ett preventivmedel som funkar. Personligen funkade inte Cerazette för mig eftersom det är ett minipiller, men när jag började med p-piller fick jag färre biverkningar. Men det där är ju olika för alla. Aja, ville väl mest bara bidra med en känsla av att du inte är ensam och att du SKA ha hjälp. Kram.

    2. S skriver:

      Jag hade precis samma problem när jag åt p-piller. Jag hade extremt torra slemhinnor och även om jag psykiskt verkligen ville ha sex så svarade inte kroppen alls. Jag bestämde mig för att testa något helt hormonfritt och fastnade för kopparspiral. Kopparspiral funkar tyvärr inte för alla men jag är så himla nöjd med den! Det tog så klart några månader för kroppen att ställa om sig men nu ett år senare mår jag så himla mycket bättre. Jag har sexlust, slemhinnorna mår jättebra och mitt förhållande är betydligt mycket bättre.

      I mitt landsting var även Kopparspiralen gratis vilket var trevligt och himla smidigt att inte behöva komma ihåg att äta piller varje dag. Den vanligaste biverkningen är att man får mycket mer mens och mensvärk. Det är den enda biverkningen jag har fått och för mig är det hanterbart jämfört med hur dåligt jag mådde av p-piller. Min barnmorska föreslog att jag skulle testa Cyklo-F under de första mensdagarna, det är ett receptfritt preparat som finns på apoteket och består av enzym som på något sätt bryter ned mensen och därmed blöder man mycket mindre. Det funkar i alla fall hur bra som helst och jag kan rekommendera det om du kommer så långt att även du behöver hjälp med för mycket mens av Kopparspiral.

      Hoppas att det löser sig!

    3. Anna skriver:

      Hej! Det låter verkligen pissejobbigt. Eller det ÄR det, jag vet för jag har haft samma problem när jag åt minipiller och när jag hade p-ring. Efter ett tag med torra slemhinnor kändes det verkligen som att jag inte kände min kropp längre, för sen svarade inte som jag var van. Det var rätt knäckande faktiskt, så jag slängde de satans pillren åt helvete tillslut ( närå, spm den PK hagga jag är så lämnade jag in dem till apoteket), have never looked back så att säga. Nu kör jag faktiskt med kondom men min kille, lite tråkigt ibland men jag orkar verkligen inte känna det som att min kropp inte är ” min egen” om du förstår, så jag tycker nog att det var värt det. Jag tycker även om några fler har sagt att du ska kräva mer hjälp av gyn! tjata på ba!

      Jag tycker även du kan testa ett bra glidmedel, även mod et kanske inte är perfekt, så fick det mig att slappna av lite mer och då kunde det liksom komma igång lite av sig själv. Sämsta är ju när paniken kommer krypande och man känner att det inte funkar liksom. Såklart ingen långsiktig lösning, men funkar i nödfall liksom.

      1. H skriver:

        Tack alla, va fina ni är! Jag ska nog testa att vara utan Cerazette ett tag, i väntan på nästa tid. Kram!

        1. Ellen skriver:

          Jag hade också samma problem när jag åt Cerazette. Slutade för 2 år sedan och är så nöjd med det, var som att slemhinnorna blev rubbade men nu är återställda! Så jag röstar också för ett uppehåll – så kan du i alla fall utesluta att det är pillernas fel :)

        2. Sally skriver:

          Åh I feel you so much!! Går själv i exakt samma tankar. Måste bara säga (inte för att skrämmas utan i all välvilja) att det inte alltid är så bra att pausa med ppiller, gör man det och börjar igen ökar risken för blodpropp en massa! Bara så du tänker på det. Så slutar du är det liksom bäst att göra det for good, och det tror jag fasen att jag också gör snart.

  2. Charlotta skriver:

    Tips ang MAC-läppstift: Köp läpprimer och ha på under. Läppstiftet sitter kvar aslänge OCH läpparna torkar ej ut!!!! Vet att MAC har egen läpprimer men det finns även (billigare) på hm som funkar minst lika bra.

  3. G skriver:

    Har också ett helt sjuk obsession av Skam! Drömmer om det om nätterna, tänker på det på dagarna, vill ligga med William fast han är 97:a och därmed ett barn jämfört med mig osv osv. Min kille kollar med mig och han är lika illa där an, imorse sa han att han tänker på norska, då kände jag att vi må slo opp med serien, åtminstone några dar eller så..

    1. E skriver:

      Naj det är ju ba sa kjempebraaaaaa! Vill nästan va sytten igen och alldeles heartbroken! Svt har tom flyttat släppet av säsong 2 till 13/12 istället för januari. Whoo

      1. M skriver:

        Säsong 2 och 3 finns på nrk.no! Trodde inte det skulle gå utan svensk text men det funker fint med norsk tekst da!

    2. Johanna skriver:

      Och själv vill jag ligga med Jonas fordi man har ju hört att han går ner på chicks men han är ju född 99 dvs är tio år yngre än mig……. Är det ens lagligt

  4. Jenny skriver:

    Jeg är då likadan! Jag har knallat runt i rött läppstift de senaste dagarna, och planerar att spara ut håret till en askblond page. Jag vill vara Noora!!! Jag har spenderat all min lediga tid efter ditt blogginlägg om serien framför skam. TACK MASTER FÖR ATT DU INTRODUSERT MEG TIL DENNE DRITTBRA SERIE, OCH GETT MITT LIV MENING

  5. Julia skriver:

    Lill-noora du!

  6. sara skriver:

    hahahah haft rött läppstift i typ 5 dagar i streck!!!! försöker så få till att ha läppstiftet snyggt i mungiporna som noora har??? men det går icke :((((

  7. Chellepelle skriver:

    KÖÖDE DU MÄ MÄJ!?

    Jag har gjort precis samma sak varje morgon sen förra måndagen!

    SKAM<3<3<3

  8. Johanna skriver:

    Jag är påväg in till stan för att köpa ett rött läppstift. Läpprimer var bra tips, någon som kan föreslå ett läppstift som är hyfsat billigt och håller sig hyfsat jämt över läpparna?
    (Utgår numera från att alla jag ser med rött läppstift är SKAM-frälsta de med)

  9. Alexandra skriver:

    DU ER DEILIG fin å sådär men DU MÅSTE HJÄLPA MIG. 25e augusti iår la du ut på din story på insta en DRIETTFIN klänning. Slits. Lite polo. Långärmad. Blå sammet? Vill säga att det typ va Dagmar? Men högst osäkert. Och jag hittar den inte någonstans. ?!

    Jag tar examen fredag 13e januari (kempebra datum..) och jag MÅSTE få tag i trasan. Vet du hur?! Snälla snälla hjälp master!

  10. Jenny skriver:

    Blev så glad idag när de gick ut med att det kommer en 4e säsong!!!! Som börjar sändas i Norge i vår :D :D :D Highlight of the day!

    1. Jenny skriver:

      *SPoilErWarniNG**

      Fortsättning på min tidigare kommentar är ju funderingar på vem som kommer vara huvudperson i säsong fyra! :D Vad tror du master? :D

      1. karolina skriver:

        Jag tror Sana!! Vad tror du???

        1. Jenny skriver:

          Ja jag tror oxå att det kommer vara om Sana eftersom att hon går lite ifrån vithetsnormen, har inte sex och dricker inte. Eller om Chris och Kaspers relation, men känns som att följa kärleksrelationer är lite gjort nu med tre olika relationer och deras relation verkar inte ha några flaws utan de verkar lyckliga utan något drama :)

  11. Linnea skriver:

    https://www.hd.se/2016-12-09/joe-and-the-juice-anstallda-ringde-i-klocka-nar-snygga-eller-fula-tjejer-gick-forbi

    Känns verkligen som något som du och Martin kan RANTA i nästa veckas podd!!! Puss och tack för att du (och martin såklart *hemligt kär i han* är bäst

  12. B skriver:

    Hanna! Du som har så bra smak på saker och ting, kan man få tips på parfym? ??

  13. M skriver:

    Alltså ligger hemma på soffan och sträckkollar på andra säsongen. Ska snart lägga mig men gick ändå upp och målade läpparna nyss pga Nooooora. Känns skönt att en inte är ensam i denna hysteri <3

  14. Hanna skriver:

    Herrejävlar Hanna! Du må sjekk på SKAM nåååå! Haha jag tänker t.o.m. på norsk nu för tiden.

    Kolla senaste avsnittet och skriv ut vad du känner. jag är helt snurrig själv så behöver att du får ordning på mig :’D

    1. Jenny skriver:

      Avsnittet var så himla fint!!!! Ville gråta så himla mycket! Hoppas vara att det håller nu!

  15. Frida skriver:

    Åh vi åt där igår, två par i 24-årsåldern. Så jävla trevligt.

  16. Karin skriver:

    Master, kan du ge mig dina bästa tips på att få läppstiftet fint och hur man gör för att det ska sitta kvar en hel kväll?? Puss från röd på tänderna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG