Sämst

19:10 2017-02-19

Försökte ta hand om mig hela dagen, göra yoga, promenerade hela vägen till Aspudden för att titta på Johannas fina nya lägis, hängde med bästisar och skrattade.

Ändå slutar den här söndagen med att jag bara vill ligga som en liten boll på ett moln. Morsan och farsan var här i helgen och åkte idag på dagen och jag hatar den här känslan. Avslut och avsked. Trodde det inte skulle vara jobbigt att de åkte, men känner mig typ ensam? Sån ovanlig känsla i min kropp, något alltid känt mig välsignad från, kanske mycket på grund av att jag alltid varit i en nära relation eller överlag väldigt orädd med att uttrycka mina känslor. Eller typ att jag haft den här bloggen att skriva i och med er. 

Men senaste tiden har det varit väldigt mycket locket på och ledsamhet förklädd i ren ilska eller irritation. Hatar att inte vara nära mig själv.


…Ja, och så är det ju den lilla detaljen med att min mens är tre dagar försenad också. Pmshelvetet.

Nu ska jag äta pizza. Känns alltid lite bättre av att bara skriva till er, som gratis terapi! Kan inte ni skriva om ROLIGA och HÄRLIGA saker i era liv nu, brukar må så bra av det <3

Puss och kram

59 kommentarer | “Sämst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Jag var nyss och hälsade på min storebror som jag saknat massor. Syskon är bäst!

  2. Isabell skriver:

    Roliga och härliga saker i mitt liv:

    Min systerdotter på 7 månader som kiknar av skratt när jag gör ”tokiga” saker som att leka tittut och trycka ihop hennes kinder med min fötter… Hon har två små risgrynständer och så fruktansvärt gullig!!!

    Systerdotterns mamma- min syster som är det bästa jag har i livet. Idag var vi och ”simmade”. Alltså: simmade några längder i bredd och pratade, åt delikatoboll och drack kaffe, badade bubbelpool, duschade länge och bastade med inpackning, ansiktsmask och sånt härligt. Vi har alltid så mycket att prata om trots att vi ses typ varannan dag. Så där mycket att man hela tiden har en lista i huvudet över viktiga saker att prata om.

    Att jag snart ska äta klyftpotatis, oumpfh-kebab och vitlöksbearnaise ?

    Podden 80 väldigt goda mackor!!! Förgyller mitt liv, lyssna på den!

    Att jag ska till Gbg nästa helg och umgås med min bästa vän som jag för 14 år sedan lärde känna genom Kamratposten! Brevvänner alltså. Så sjukt.

  3. Erica skriver:

    Träffar en kille!!! Som är så gullig rolig och smart.

    Gjorde slut med mitt ex för typ 3 månader sen och trodde jag skulle vara jätteledsen men så bara går man och blir kär istället. Känns SÅ skönt.

    Förstår dock dina känslor också, kramar!!!

  4. Ellen skriver:

    Jag har pratat mycket i telefon med min lillebror i helgen. Han är fin och klok och jag längtar till påsken när vi ska ses (jag bor i Stockholm och han i Umeå.

    Och om bara tretton dagar ska jag träffa min mamma och pappa!! Räknar ner och vill att tiden ska gå fort. Familj är bäst!

  5. Julia skriver:

    Känslan av att åka ifrån/bli ifrånåkt av sina föräldrar som bor i en annan stad är så jobbigt, usch. Vet precis!

    Men roliga saker var det! Idag har jag varit och simmat (läs badat bubbelpool och bastat och pratat massor) med min syster. Jag har bestämt mig för att klippa mig i en ny frisyr och det känns så kul! Min hy som varit usel senaste tiden har börjat bli bättre. Tänker kanske slå till på syran från Paolas choice (?) för att förfina den ytterligare. Jag ska träffa en ny kompis imorgon som jag bara känt i några veckor men som jag verkligen gillar! Jag har lagat matlådor för hela veckan och lägenheten är städad och fin= så skönt inför ny vecka. Ja, det var väl det! Hoppas din kväll blir fin trots allt! Nu ska jag göra en kanna te och äta choklad.

    1. Julia skriver:

      Haha, ser nu att en till skrivit som simning, det är alltså nämnda systern. Kul att båda kommenterade det. :))

  6. Julia skriver:

    Överlevde min praktik och ska tillbaka till skolan, men har bestämt mig att ta ledigt imorgon också bara för att jag KAN. Härligt att vara vuxen ibland.

  7. J skriver:

    Vi har precis köpt hus, nybyggt! Längtar till maj då vi ska flytta. Älskar tanken på att vi kommer ha vår dotters 1-årskalas i huset i sommar!

  8. Emma skriver:

    Har precis blivit en hudvårds-marie! Detta intresse förgyller mitt liiiiiv. Känns kul att gå upp på morgonen pga då får jag dutta och kladda med toner och serum. Just nu ser jag på Thomas sekelius, käkar baconsnacks och har en Lush-mask i fejan. Good Times.

    PS. Älskade din livesändning med din hudvårdsrutin! Kan inte du snälla göra ett blogginlägg om Din hy och vilka produkter du använder? Bless u master!

  9. Siri skriver:

    Åt lunch på ikea idag med mina föräldrar och min systerson på 3 år. Jag och pappa var inne i en intensiv diskussion gällande min praktik och blir avbrutna av att min systerson höjer glaset och säger ”skål på er allihopa”. När han sedan druckit en klunk och ställd ner glaset på bordet igen säger han ”älskar er allihopa”. <3

    1. Rebecka skriver:

      Döööör <3 blev jätterörd nu

    2. josefin skriver:

      Åh vad FINT! <3

    3. Malin skriver:

      ???
      Min brorson sa jag älskar dig till mig första gången i julas. Fan vad lycklig man blir av sånt.

  10. Johanna skriver:

    Jag har varit sjuk och hemma från jobbet nu i två veckor och är faktiskt pepp på att komma tillbaka, nu när jag såg att jag har NOLL inbokat i kalendern imorgon. Har svinmycket att göra förstås (barn slutar tyvärr inte bli slagna/ha drogproblem/slåss etc bara för jag blir sjuk), men ändå! Mitt kontor! Leva vuxenliv! Ta på mig jeans!

    Och kanske är jag lite lite extra pepp inför imorgon för jag och sambon ska gå och kolla om ett hjärta slår i magen till mig. Är så himla nervös och hoppfull i ett, så snälla håll tummarna för att vår dotter får ett lillasyskon efter sommaren.

  11. Erika skriver:

    Har haft så mycket på sistone med nederlag efter nederlag men så vaknade jag idag och bara: Nu får det vara nog.

    Så jag gick ut på promenad i min nya stad och det var vårväder. Åtta plusgrader, blå himmel och en skinande sol gör tydligen underverk för ett svagt psyke.

    Och nu är det bättre! Nu ser jag fram emot en vår här. Mot att bli kär igen. Klara min utbildning. Ha picknick med mina kompisar. Leva livet. Skratta. Fira Valborg. Allt.

    Tänk, vad lite sol kan göra!

  12. Fanny skriver:

    Jag har precis, alltså idag, flyttat klart till en jättefin etta med FÖRSTAHANDSKONTRAKT i Göteborg. Alltså den här lättnaden är otrolig. Jag har någonstans att bo nu under hela resterande studietiden. Helt sjukt. Tackar gud osv. Förutom det har jag också blivit frånåkt av mina föräldrar idag när dom åkte hem efter att vi flyttat klart. MEN det är inte jobbig för mig. Det jobbiga för mig är att jag har åkt ifrån min familjs hund!! Det kan ju du få nöjet att flina åt som inte relaterar med min hundkärlek. Det känns fruktansvärt. Han förstår inte varför jag inte bor hos honom längre. Han bara tittar på en med sina ledsna ögon när man stänger dörren framför nosen på honom. Aaaahhga börjar böla nu

  13. L skriver:

    Jag har ett distansförhållande med en kille sedan i somras och jag känner igen känslan så jäkla mycket. Varje gång vi åker ifrån varandra känns det nästan som att man går igenom ett break up, eftersom man så jävla gärna vill vara med den man är kär i men kan inte. Typ. Men! Vi ska till Thailand om tre veckor! Ska bli så jävla skönt! Komma ifrån jobb och bara vara. Det är det som får mig att hålla mig ovan ytan just nu :) kram

  14. D skriver:

    Saker jag uppskattar just nu:

    1. Har en chokladboll + glass hemma! Och nystädat lägenhet.

    2. Känner mig så fri på senaste, har inget behov av att träffa någon eller vara med min förra kille, vill bara hänga med mina polare och ta hand om dem <3 Uppskattar styrkan i mitt tjejgäng så mycket!

    3. Jag fyller år snart och det känns fantastiskt att bli lite äldre.

    4. Min kropp känns stark och frisk.

    Hanna din blogg är den bäst, älskar varenda inlägg. Kram

    1. Agnes skriver:

      Jag vill också ha chokladbollar!

  15. Alva skriver:

    Bor i Barcelona och efter en månad här börjar allt kännas så himla bra, klippte av allt mitt hår idag(Britneymoment fast på bra sätt), bokat tid för en tatuering och äter just nu en glass efter mysmiddag med mina roomies. Imorgon får jag gå till skolan i solsken. FINT

  16. agnes skriver:

    Runt nyår hade jag några riktigt jobbiga fyllor med sjuka minnesluckor och svinmycket ångest så jag bestämde mig för att nu är det nog och har i en månad nu skött mig så himla bra och är äntligen den som tar hand om mina små vänner: ger dem vatten, slätar över konstiga saker de säger till folk, tar hem dem när det behövs. Och jag vaknar utan ångest och utan att behöva bakisspy och det är så jävla härligt!!! D e inte så fel att vilja vara lite full ibland men ändå skönt att slippa vara den fullaste som måste be om ursäkt för sitt härjande hela tiden.

  17. maya skriver:

    Blev dumpad i början av december och det har varit kämpiga månader sen dess. Men för typ två veckor sen så kände jag att det faktiskt började kännas kul att leva igen. Och denna helg har jag spenderat hos en vän i Stockholm och varit så glad hela tiden. Trodde ju aldrig jag skulle bli det. Köpte ett par avokadostrumpor och tänker denna vår faktiskt kan bli något. PMS är inte att leka med, kram på dig!

  18. Iris skriver:

    Min älskade kille har varit jättesjuk så länge nu och legat inlagd och mått skit. Idag hörde jag honom skratta för första gången på länge. Mitt hjärta smälte.

  19. Sofia skriver:

    Vi har haft ett härligt dygn av barnvakt jag och min man! Lika underbart som det är, lika härligt är det att få snusa min lilla unge i året igen när han är tillbaka hos oss <3

  20. Signe skriver:

    Hade fika med presumtiva medlemmar med min damförening på norrlands nation. Det var fantastiskt härliga studentskor som dök upp! Tänk att det finns så många roliga tjejer att umgås med.

  21. Johanna skriver:

    Min son på 2.5 har börjat säga ”Älskar dig mamma, ja älskar dig” och varje kväll när jag nattar honom lägger han handen på min kind och säger ömsint ”Mamma…. puss o kram” och så ska vi kramas och pussas. Bästa bästa känslan! En trygg, fin och kärleksfull kille som är min stora kärlek!

  22. Johanna skriver:

    Och du…. ta hand om dig! Saknad är sämst <\3

  23. Frida skriver:

    Jag har blivit frisk efter några dagars sjukskrivning och träffat min kära familj!

    Dessutom har jag kommit på en idé för hur jag kan få utlopp för allt kreativt jag vill göra, nu gäller det bara att våga :)

  24. Paulina skriver:

    Hade besök i helgen av saknade vänner (från Sönsvall!). Vi spenderade helgen med söder-promenad och drinkblandande och ful-dansande i mitt vardagsrum och så plötsligt känner man sig älskad och lite mindre ensam i en deppig period ❤

  25. S skriver:

    Tog ett aktivt beslut idag att sluta skriva till killen som aldrig frågar mig något eller svarar på mina meddelanden, allt sker på hans villkor. Känns svinbra faktiskt!

    Och jag har köpte perfekta, söta apelsiner som jag ska njuta av hela veckan. Woop woop!

  26. anonym skriver:

    Mitt liv är också depp ikväll för jag bråkar med min sambo och jag HATAR att bråka. Vill helst bara lösa allt samma sekund som bråket börjar. Medan han kör all in på silent treatment och ligger och surar i timmar… Aja en bra sak med idag är i alla fall att jag hängde med en fin vän idag och vi såg på gamla Eva & Adam-avsnitt och slungades tillbaka till barndomen. Så nu har jag det glada introt inklusive Jontes ”å vart ska niiiirååå” klingandes i huvudet. Det är fan terapi för själen

    1. Karolina skriver:

      Menååå<3<3<3 Eva och Adam<3<3<3 Nu fick jag också upp introt i huvudet och blev jätteglad!

      1. anonym skriver:

        Bäst!!! Finns på öppet arkiv <3

  27. Madeleine skriver:

    Köpt gammelrosa vårkappa från Dagmar!!

    1. Linnéa skriver:

      Ååååååh vet vilken du menar, FINASTE! Grattis till bästa köpet ?

  28. Linnéa skriver:

    Har åkt till Borås för att kolla in textilhögskolan här som jag EGENTLIGEN inte vågar drömma om att börja på, men ska söka till i höst!!! Ligger på hotellrummet och känner skräckblandad förtjusning över att vara här. Jag och min kille tog en promenad nu kl 22 för att se på skolan, började gråta när vi kom fram pga blandade känslor. Ska gå dit imorgon på riktigt och gå in, är så OTROLIGT taggad och samtidigt jättenervös iiih

    1. Linnéa skriver:

      (Så om någon i Borås ser mig gråta i smyg imorgon är det alltså no worries :))))) )

  29. E skriver:

    Usch, det är hemskt att bo långt från sin familj och behöva säga hejdå hela tiden.

    Bra saker just nu: att det börjar bli ljust! Att vår lilla mjuka katt verkar trivas så bra hemma hos oss. Och att du har inspirerat mig att börja yoga igen, vilket är himla bra för mitt huvud! Så tack för det <3

  30. Hannaintepee skriver:

    Mitt liv suger väldigt mycket just nu, så tänkte kul kommer inte kunna skriva något roligt. MEN så kom jag på en sak, och det är att klockan är 23.27 när jag och jag har precis slängt in en frys-pizza som luktar JUVLIGT, och har ikväll sett världens finaste film på bio (Lion, se se se se!!!) plus har sovmorgon imorgon och jag ska nu kolla serier. På den nivån ligger min glädje just nu. Det är de lilla. Saknat ihjäl mig efter mamma och pappa i helgen så förstår dig så himla mkt <3<3<3<3333

  31. Tottie skriver:

    Jag har för första gången på flera månader energi som dykt upp från ingenstans och har lyckats ha en helg helt fri från stress och ångest! Den lyckan! Jag har dessutom använt min nyvunna energi till att storstäda och göra fint i lägenheten. Så himla härligt!

  32. Sandra skriver:

    Jag har varit och rest sedan början på Januari. Australien, Nya Zeeland och nu är jag i Bali. Åker hemåt imorgon, och det är jag så glad för pga får träffa min pojkvän efter 7 veckor isär <3 och vi ska bli sambos också :D

    1. Anna skriver:

      Åh! Jag åker till Bali på måndag, och Phuket eller Krabi efter det, HELT ENSAM, och är svinnerviiig! Har noll koll på något känner jag. Har någon några tips så tas dom tacksamt emot! Oj vad många utropstecken. PUSS

  33. Linn skriver:

    Har varit ute och rest sen den första oktober med min kille. Det har varit jättehärligt (oftast) men om två veckor åker vi hem och jag är helt pirrig i magen över det!! Alltså kan inte vänta på: laga mat, gympaträningar, ska söka skola och hoppas på att komma in, jobba och kunna spara lite pengar, träffa min familj och särskilt min brors nya bebis som föddes i november. Fyfan vad fint det kommer bliiihihihihih

  34. Rebecka skriver:

    Jag har just anlänt till en ny plats som jag älskar! Jag och min man reser i Indien (smekmånad) och har i fem månader njutit av värme, stränder etcetera. Men jag var minst sagt redo för något nytt och nu har vi hittat KYLA! Högt uppe på ett berg, insvepta i filtar njuter vi. Här finns hästar och sjöar. Höjden ger mig en lätt huvudvärk och kylan på stengolvet gör typ ont mot mina fötter men vilken frihet att vara här.

  35. Anna skriver:

    Jag bestämde mig i veckan för att hoppa av utbildningen jag går på och det känns så skönt! Vet inte alls vad jag vill föra vilket är superläskigt, men det är så mycket mer lättnad än läskigt just nu.

  36. Frida skriver:

    Blev just nominerad av göteborgsuniversitet att plugga i Australien till hösten. Helt sjukt! Är såå pepp. Och min sambo får tjänsteledigt och hänger med!

  37. N skriver:

    Försökte göra morgonyoga precis men ba ramlade hela tiden. men det är ju jobbigt att ställa sig upp så win win.

    och har haft samma känsla hela helgen <3333 bara vart en liten boll i sängen.

  38. Rebecca skriver:

    Jag har har jättemycket problem med bihålorna i 5 veckor och bara kunnat ligga hemma, knappt kunnat se för allt ljust har gjort ONT, röra mig väldigt lite pga svimmade av för det var sådant tryckt samt huvudvärk? Åkt in och ut hos läkare och alla har bara hittat virus men i förrgår vaknade jag och var mycket bättre efter att ha sovit en hel natt!! Sådan lycka! Trodde aldrig jag skulle bli frisk!!! Äntligen kan jag gå till skolan igen och träffa mina kompisar <3 Firade igår med att spela sims hela dagen <3

  39. Johanna skriver:

    Lista på härliga saker i mitt liv kommer här:
    – Jag har nyss tagit examen och den här veckan känns det som att jag kommer igång ”på riktigt” på mitt nya jobb.
    – En bästis fick barn i fredags, min första kompisbebis och det känns så himla kul att kompisgänget liksom utökats.
    – Jag har flyttat tillbaka till min hemort igen efter att ha pluggat och även om jag längtat efter det har jag varit rädd att det skulle kännas jobbigt men det känns tack och lov bara skönt!

  40. Hanna skriver:

    Hade ca 0 planer för helgen och trodde det skulle bli deppigt men istället hände massa saker och så blev det en jättefin helg. Var ute med vänner + ett gammalt ragg som jag inte riktigt har kunnat släppa och vi flörtade såklart hela kvällen men nu efteråt så har jag inte tänkt på honom alls mycket och det är så skönt!! Plus fick leka med en ettåring i söndags och jag som inte ens gillar barn tyckte att det var typ det mysigaste någonsin.

  41. Mli skriver:

    Jag som alltid lyckats skaffa mig de mest dysfunktionella relationerna ever, har träffat någon som är SÅ JÄVLA FIN! Han är helt fantastisk på alla sätt och vis, och jag är livrädd att förstöra det vi har. För att jag är van att behöva förstöra för att ha en väg ut från något icke-fungerande. Nåja. Jag är lycklig, och livrädd, samtidigt. Mest lycklig, dock.

  42. Lisa skriver:

    Jag ska åka vasaloppet Öppet spår nästa helg!!! Första gången, är nervös som faen men har nu dragit sista träningspasset på skidor och det känns typ okej?? jag kanske är redo?? COME AT ME BRO!! jag ska skia skiten ur det där loppet och vegetarianfisa ner alla snubbar som skriker ”ur spår”

    1. Hannaintepee skriver:

      Hahahah älskade att läsa detta så mkt (speciellt vegetarianfisarna hahhah). HEJA DIG!!!

  43. emma skriver:

    :(

    Bra sak: Går till skolan i denna GRÅA tillvaro med världens PMDS! men ingenting kan tynga mig för lyssnar på din och Martins podd och försvinner in i er värld <3

  44. Anna skriver:

    Har precis börjat komma ut som gay för mina vänner!! Och tror kanske att jag hittat en tjej där ute som jag kan ta hem och presentera för päronen, så det känns himla fint <3

  45. Rebban skriver:

    – Har precis, alltså exakt nu precis nuuu, skrivit klart mitt examensarbete! *skål vaaa, how sikk* :D

    – Gifte mig i somras och heter numera Persson, som duuuju! :D

    – Tänkte precis på ditt legendariska bajsinlägg och skrattade hejdlöst. Du vet det med din kompis som krossade en tålle i duschen?! :’D Kan dock inte hitta det igen, vill så gärna läsa det :( Kan du inte publicera det på nytt? Så fler får skratta igen liksom :D

    Kramiz <3

    1. Fanny skriver:

      Aahahahah. Åh, ÄLSKAR de här bajshistorierna såpass mycket att jag har inlägget sparat! Brukar läsa några ggr per år, då deppen är som störst.

      Här ären (+alla sjuuu-h-uuukt bra bajshistorier i kommemtarerna)!

      http://hanapee.com/blog/tag/bajshistoria/

  46. pan skriver:

    Var på en aw med kollegor och en av kollegorna sa att hen verkligen gillade att umgås med mig. Det var fint!:’)

  47. J skriver:

    Skriver sen kommentar men underbar helg!
    Bott på hotell med min älskade och bara unnat! God middag, teater, fikor, shopping m.m. Gick till ica på kvällen och tog vad man nu ville ha och satt i hotellsängen och kollade på mello. Finns det något bättre än att boka en hotellnatt nån gång ibland och bara vara?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla