Hundra procent slut

22:35 2017-03-26

Mensig, lite ont i halsen (haha sällan), ångestfylld, pressad och rubbad ur mina rutiner – typ så känner jag mig nu. Är så fruktansvärt slut i huvudet och kröppen. Allt har såklart varit jättekul dvs. Mellosändningarna, New York, massa fest och nu i helgen Åre. 

Men samtidigt har jag under en månads tid känt mig jätteflängig och flyktig. Inte nära mig själv typ?! Min värsta känsla är att vara långt ifrån mig själv och mina känslor, då vet jag att jag är på *farligt vatten* etc. 

Och ungefär samtidigt som jag gör en massa grejer hela tiden så händer ju livet för andra i min närhet under tiden; någon blir sjuk, något känns jobbigt, jag känner mig otillräcklig och så hela tiden oron över att folk ska bli sjukare och försvinna. 

Jag längtar så otroligt mycket efter att göra yoga om kvällarna, se serier (TACK du som tipsade om Grace and Frankie säsong 3!!!), vardagsblogga(!) och vara ensam eller bara äta en tråkig middag med Anton. Ha vardag. 

Körde lite kvällsmeditation med Yoga with Adriene nyss (lol vem har man blivit??) och känner mig redan närmare mig själv 8-)
Puss och godnatt

PS. Podden kommer i morrn!

8 kommentarer | “Hundra procent slut”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Blä! :( jag tycker det är svårt att göra saker jämt även om dom är roliga. Blir helt slut. Tog dock lång tid att inse detta. Tänkte förut att alla hade såna jävla kul liv jämt och jag vill också hänga på. Men nu har jag hittat ett lugn i att det inte behöver vara hetsigt och roligt. Hoppas det känns bättre snart!

    1. Anna skriver:

      Askul blogg! (Skoja!)

      hahahaha skojade inte!! ??

      1. HAHAHHAA GULLIGT!!!!!!!!!! (SKOJA)

        ……nä…..SKOJA INTE!!!!!!!!!!! ❤

  2. Josefin skriver:

    <3

  3. Johanna skriver:

    Annat tips på serie är ”Big Little Lies”!!!!!! Svin bra serie som passar för kvällar i soffan!!

    1. Hanapee skriver:

      börjat sett! SÅÅÅÅÅ bra!

  4. Kajsa skriver:

    Hej Master! En fråga: din grå sweatshirt med crying Drake (visst har du en sån, eller minns jag helt knas?) vilken storlek är den? Hur är den i storlek och är kvallen ok? massa pussar!!!

  5. Sara skriver:

    Kan också tipsa om You me her. Finns på Netflix. Fin och välgjord! Något med karaktären Izzy som får en att bli fast. Plus: Portland! Stämningsfulla miljöbilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg