168. Skillnad Matin!

23:47 2017-03-27

OBS ej stavfel i rubriken, det SKA vara så.

Denna veckas avsnitt är riktigt starkt.

Hanna gråter, Hanna skrattar och Hanna fiser(!) Utöver det blir det snack om ledsamhet, att vara nära/långt ifrån sina känslor, en märklig fb-kommentar och ”cannabi”. Trevlig lyssning!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och iTunes. Har du löss, samlar på månstenar och lyssnar på fusion jazz? Tryck play nedan:

 

5 kommentarer | “168. Skillnad Matin!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Astrid skriver:

    Hej Hanna!
    Idag publicerades en debattartikel på DN med rubriken ”För Fi är pengar gratis och allt männens fel”. Kan du snääälla bemöta den här på bloggen o förklara hur fel han har??!

    1. Hanapee skriver:

      FÅR tyvärr inte vara partipolitisk pga jobbar med public serivce. Därför kan jag inte ta mig an den typen av diskussioner längre :-(

  2. Hannaintepee skriver:

    ALLTSÅ vill ba ge dig största kramen nu Hanna!!! Har bara lyssnat 12min in på podden men åååh känner igen mig så mkt i hur du tänker, så som sagt KRAM TILL DIG<333 fint att du kan va ledsen i podden sådär med.

  3. Alva skriver:

    Samma som ovan – lyssnat 14 min på podden och ba kände igen mig. Inte hundra i alla dina känslor men kände öndå att jag fick en ångestkompis vilket betydde svinmycket för mig just nu. Känner så mycket för dig/er!! Att ni pallar snacka om sånt här är så fint och bra. Hej hej.

  4. Emma skriver:

    Hej Hanna! Jag känner igen mig så himla mycket när du pratar om dina PMS besvär. Har du någon gång tänkt att du ska söka hjälp för besvären eller låter du det vara för att du vet att det är PMS och att du vet att det går över? kram Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg