Dagens outfitta: GNÄGG

23:00 2017-07-25

 

Kommer nu skriva en sak som jag aldrig någonsin trodde jag skulle skriva: Var kan jag få tag på ett par billiga och BRA ridbyxor? De jag har är från CWR(? eller ngt sådant) från Hööks och är alldeles för tighta. Har hört att man kan ha typ ”silikon” på röven och låren för att klistra fast bättre i sadeln. Eller ska jag bara köpa en storlek större så magen får bubbla ut? <3

Hjälp en hästtjej

Gnägg

21 kommentarer | “Dagens outfitta: GNÄGG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefine skriver:

    Om du ej vill punga ut med typ 10000kr så duger fan cwr jättebra Med vänlig hälsning, har ridit i liknande hela live. Annars kan du alltid köpa typ Jw-brallor eller gamla hederliga cheval.

    1. Hanapee skriver:

      Kung! Tack för tips! Kanske köper jag likadana fast en storlek större då :)

    2. theresa skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) Kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

  2. Thes skriver:

    Kolla starrider.se (??) tror de har silikon på deras egna brallor!

    1. Ida skriver:

      NEJ

  3. Felicia skriver:

    Alltså lääängesen jag höll på med hästar men vill minnas att ”silikonen” kallas för helskodda ridbyxor, kolla efter det!!

  4. Elisabet skriver:

    Jag köpte riktigt billiga på xxl. De är ”skodda” med mockaliknande material, men går bara nedanför knät med ordentligt tyg så man måste ha ridstövlar. Såna kan man ha om man inte rider så ofta, men du verkar ju satsa mer. Kul! :)

  5. Jenni skriver:

    Tips tips, köp inte ridbyxor med silikon, man fastnar bara i sadeln på helt fel sätt! satsa i stället på ett par helskodda med mocka. Då har man bättre grepp med sitter inte fastlimmad :) t.ex. hööks och horze har bra och billiga

  6. Cornelia skriver:

    Är superindividuellt vad man gillar för ridbyxor (såklart, precis som med alla byxor) jag föredrar silikonskoning, det är mer följsamt och känns som att gå omkring i ett par tights. Enklast är att helt enkelt prova sig fram! Åk till en ridsportaffät och prova flera olika modeller, jag gillar de med högre midja, då känns de inte lika mycket runt magen som om midjan är lägre ner. Hööks är billigt och bra, men kanske inte bäst kvalité.. Du ska ändå rida hela hösten så jag hade lagt ner lite mer pengar på ett par riktigt sköna! Eftersom du inte rider varje dag så hinner du ju tvätta emellan och behöver inte köpa två par dyringar. Lycka till!

  7. Julia skriver:

    Jag gillar ridbrallor med lite högre midja, då sitter liksom linningen mer i den naturliga midjan istället för tvärs över magen = bekvämare! En annan bra grej: ridtights! De är som träningstights fast med typ silikonskoning, tror att det finns på Hööks. Värt att undersöka i alla fall.

    1. Hanapee skriver:

      Grymma tips!

      1. evelina skriver:

        Håller verkligen med om höga ridbyxor. De ska liksom gå så högt i midjan att de typ sitter under tuttisarna. SÅ JÄKLA SKÖNT. Och med bred linning. Du kommer aldrig ångra dig.

        Har dessa, dyra men det är ändå värt det om du ska hålla igång hela hösten! Också bra grepp då de är helskodda.

        https://www.horze.se/helskodda-ridbyxor/cavallo-chagall-ridbyxor/36340.html?color=WH

  8. A. skriver:

    Skulle också säga höga ridbyxor, och helskodda.

  9. A skriver:

    Ridit hela livet och tävlar i hoppning och VILKEN dröm det var när jag fick lägga mockaskoning bakom mig för silikon. De greppar litegrann men är helt flexibla och ger full rörelsefrihet. Finns bra på hööks om en inte vill lägga 2500 spänn på Animo. Håller med om att hög midja är att föredra och ha skärp för lite support om du liksom jag är svankig men inte för stort spänne med tanke på sitsen bara, gör ont i lillmagen hehe. Ridtightsen från Kingsland är grymt sköna och ger en helt annan frihet + blir inte varma om det faktiskt skulle bli sommarväder någon gång. Själv tycker jag att det är fett värt att köpa bra ridstrumpor med i något funktionsmaterial. Med tanke på att vi sysslar med SPORT är ju allt som inte är funktionsmaterial sinnessjukt. OBS viktigast är ju att ta det som är mest bekvämt för DIG. Heja heja!

  10. Tanja skriver:

    Hööks ridbyxor är pyttesmå i storlek, gå upp typ två. Eller köp ett par begagnade ur närmsta häst-köp-o-säljgrupp på FB!

  11. Astrid skriver:

    ridtights är guds gåva till ridsporten! med siliconskoning och då helst helskoning, tycker själv det känns som om man klibbar fast för mycket i knäna om det är knäskoning och typ åker ur brallorna :-)) mina bästa kommer från märket kerrits men de är för kalla på vintern/hösten då det är nån speciell avsvalkningteknologi blabla, så skulle säga kingsland! starriders ridtights är sköna men låga i midjan (och knäskodda..). Har inte provat hööks ridtights men är väl lite som med allt annat; du får vad du betalar för!

  12. Saris skriver:

    Satsa på helskodda :) Nu när du ändå ska neråt i landet borde du dra en sväng till Gekås i Ullared. De har en jättestor hästavdelning med i princip allt man behöver. Jag började rida ungefär samtidigt som dig och köpte mina kläder bla där. Det finns skitbilliga men också åt de dyrare hållet. Sen har Gekås/Ullared väldigt mycket andra bra grejer med ;) Värt ett besök!

  13. Linnea skriver:

    Helskodda med mocka är bäst!

  14. Tova skriver:

    Haha åh Hanna jag ÄLSKAR att du har börjat rida! /Hästjejennnn

  15. Hanna skriver:

    Alltså att du rider Hanna <333
    Jag köpte nyss ett par nya på xxl! Under 1000 kr (minns ej exakt) och med silikonhelskoning. Relativt höga i midjan dessutom. ÄLSKAR. så mkt bättre än alla andra jag haft.

  16. Sofia skriver:

    Rekommenderar märket back2back, prisvärda och hållbara med silikon. Riktig sköna och lagom hög midja. Ett par favoriter trots att cavalaria Toscana ligger högst upp så är dem snäppet under och en tredje del av priset 😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg