Vi är i Palma!

13:03 2017-08-18



Klev upp 03:50 och så vips 6 timmar senare var vi framme vid Playa De Palma! Världens turistställe men bor jättebra och har redan klämt två ööööööl.
Ska försöka googla rätt på en VETTIG restaurang här i området (mottar gärna förslag) men antar att det får bli nån slags fryst hamburgare eller överkokt pasta bolognese… i morrn gör vi Palma city! Nu måste jag smörja mig igen för tror jag redan bränt öronen :-( 

Puss alla 

13 kommentarer | “Vi är i Palma!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Menar absolut inget illa nu!!! MEN garvade lite när jag tänkte att de runt omkring er kanske tror att ni är älskande och det vore kul pga oklar anledning.

    1. E skriver:

      Tänkte samma hahaa hjälp

    2. Erika skriver:

      Är i samma ålder som Hanna och reser ofta med min pappa. Får ALLTID den frågan och sedan lättade miner när de får veta att han är min pappa. Haha

  2. Joanna skriver:

    Har bott i Palma och vill bara tipsa om Badal Burger som har grymma burgare! 🍔🍔🍔
    Samt Fibonacci i Portixol, längs strandpromenaden mellan Playa och Palma, bra frukost eller fikastopp! ☀

  3. Sandra skriver:

    Har inte koll på restauranger i Palma men ladda ner appen TripAdvisor där man kan kolla upp bl.a. restauranger i närheten och vad de har fått för recensioner. Superbra när man är på en ny plats och letar bra mat!:)

  4. Louise skriver:

    Har inte ätit på någon bra resturang i playa de Palma än tyvärr, men några vänner sa att det finns bättre restauranger längre söder ut, eller vad det blir, längs stranden. Lite mer ”loungeigt och skandinaviskt” tydligen. Hoppas du hittar god mat!!

  5. Emma skriver:

    Åh vad härligt med semester! Har varit i Palma, så mysigt där, men kommer inte ihåg namnet på någon restaurang tyvärr! kram

  6. Emma skriver:

    Simply Delicious i Santa catalina har den bästa falafeln i världen!

  7. Mathilda skriver:

    Verkligen restaurang Duke i Santa catalina! Allt var bra! Allt! Maten är fantastisk, deras ceviche är magisk och även deras avokado fritters och deras kött till varmrätt. Ok priser, trevligt ställe och såå bra service! Kan även slå ett slag för deras drinkar samt rödtjutet från Mallis. Prova för tusan!

    1. Hanapee skriver:

      Var där sist! Asbra :)

  8. Lisa skriver:

    Ät glass på CreamCrew och mys runt i Santa Catalina :)

  9. Rebecca skriver:

    Var i Palma i höstas och åt på en supermysig italiensk restaurang som hette St Ambros! Kan även intyga att Badal Burger är grymt, särskilt dras tryffel-fries ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG