Låt mig presentera: stressigaste veckan i mannaminne

23:59 2017-09-17

Måndag
Jag flyger till Berlin! Jag och min projektledare My ska hålla föreläsning om Hanna badar med en kändis på mitt hatspråk genom alla tider: Rövarspråket.

Nej, men: ENGELSKA. Men först ska vi på *företagsmingel* hela måndagen.

PS. Podden utgår denna vecka, känns skit men vi gör ett riiiiktigt bra avsnitt nästa vecka


Tisdag

Här har vi själva föreläsningen i Berlin. Så kommer väl ha panik-puls och dödsångest ett tag här tänker jag. OBS vårt program har alltså blivit nominerat på en tv-gala så är ju också väldigt STOLT förstås.


Onsdag

FYLLER ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer hem på kvällen från Berlin och kommer förmodligen vara en liten *pöl* men hoppas att Anton har ”ordnat” något (inte alls en pik) (jo) (nä) (va?) (ok).


Torsdag
Göra klart andra avsnittet av Hanna badar S04 i redigeringen. Rida Spex på kvällen! Längtar så otroligt mycket efter det, vill rida ute och länge, helt utan prestation. Måste messa Sabrina (Spex ägare) och fråga om det går att ordna.


Fredag

Helt l e d i g. När jag har min stresspanik tänker jag på denna dagen. Första helt lediga dagen på 14 dagar så jag ska enbart ligga i soffan och stirra. Om jag får ”feeling” gör jag nog naglarna eller yogar.


Lördag

Jobbar med ett superduper hemlig grej mellan kl 09 – 18. Obs är ingen ”inspelning” så vet ej ens om det kommer komma ut? Hoppas jag får berätta det NÅGON GÅNG? Pga rätt kul.

Min kompis Erik fyller 30 på kvällen så då ska vi fira honom på Häktet.

Söndag
Jobba med samma hemliga grej hela dagen. Förmodligen grina på kvällen.

10 kommentarer | “Låt mig presentera: stressigaste veckan i mannaminne”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Tips inför föreläsning: Betablockerare, hehe..:-)

    1. Hanapee skriver:

      Gillar att LEVA MIG IN i ångesten iställwt

  2. Nathalie skriver:

    Fira Erik? När blire fira Hanna??

    1. Hanapee skriver:

      30:e september!!!!!! STAVAR P A R T Y

  3. Sofia skriver:

    Heja Hanna! You can do this and you’re the best! (Blir osäker på om jag skrivit korrekt engelska, hatar också att prata det där språket…) <3

  4. H skriver:

    Det kommer gå GALANT! OBS att många tyskar är dåliga på engelska så känn ingen press. Kan Sven-Göran Eriksson sitta på massa presskonferenser och prata århundradets svengelska år efter år så kan du med!

  5. Anna skriver:

    Lycka till, det kommer bli braaa!!
    Master, du som ändå är lite bizniz jobbar på riktigt jobb åker på konferens använder excel etc kanske kan hjälpa mig? Har fått mitt första riktiga jobb på advokatbyrå!! MEN alla mina kollegor är tantys och gubbs och de klär sig därefter och det krävs att jag också ska klä mig lite så. Har köpt lite suits o nån kjol o så men SKOR!!! vad ska jag ha på hovarna? har ett par *loafers* men saknar sneakers jättemkt. Har du tips på snygg och classy sneaker som inte har något tydligt brand? eller något bizniz alternativ som du sett nån på ditt jobb ha?
    tack och bock
    nybliven löneslav och kontorsråtta

    1. Johanna skriver:

      Tycker Hope har sjukt snygga och diskreta sneakers! Om du tycker de är lite pricy tycker jag vagabond också har många fina.

      Och våga sticka ut bland gubbsen, du behöver inte passa in och klä dig ”tråkigt” bara för att de gör det!

  6. M skriver:

    Ingen i Tyskland kommer rätta dig eller sitta och fundera över din engelska. Kör bara! Blir det fel här och där så blir det fel. Du är ju där för att föreläsa om programmet, inte dina engelskakunskaper. Har en vän som är skådespelare som alltid säger att det handlar inte om vad man säger, utan hur man säger det och känslan man förmedlar. Utstrålar du att du är stolt och glad över det ni åstadkommit så är det också det folk i publiken kommer komma ihåg, inte din engelska. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG