Auf vider-svin

18:31 2017-09-19

Nemen! Vad har vi här då? En helt vanlig kvinna på konferens i tyska huvudstaden Berlin. När det här foto togs hade vi ännu inte gjort vår lilla presentation och jag hade då puls och framförallt en molande ångest inför det som komma skulle.

Sen var det gjort! Gick rätt smärtfritt. Snubblade på något ord men tycker jag var lite rolig och hll det kärnfullt. Men ”hey” vi får väl erkänna att vårt program är ett sånt EXTREMT budgetprogram jämfört med typ BBC som snackade innan oss.

Men är ändå stolt och glad för att jag hållit min första engelska presentation framför 100 stycken framstående tv-människor.

Nu skiner sola här i Berlin och ett mingel väntar med alla europeiska tv-människor i klackskor och utställda byxor. Ska svepa ett glas vin nu.

Tjohooooo!

15 kommentarer | “Auf vider-svin”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annie skriver:

    Grymt jobbat! Var stolt över dig själv!

  2. martina skriver:

    Verkligen imponerad! Modigt! Heja!!!

  3. Ellen skriver:

    SNYGGT och imponerande, är väldigt stolt över att BBC får detta presenterat för dem.

  4. Emma skriver:

    Haha vet att jag inte fattar nåt kring tv och så men låter så SJUKT att 90 000 kr (jaja 85 typ) per avsnitt är ”extremt budget”

    1. Hanapee skriver:

      kameror, personal, lokalhyra, smink, ljus, ljud, 5 dagars redigering+personal efter varje avsnitt OCH då har vi det superbilligt jämfört med precis alla andra produktioner inom ”riktig tv”, såååå d blir dyrt hihi

  5. Emma skriver:

    OCH bra jobbat etc också! Ser fram emot att höra om det i podden!

  6. MUFFFANUFF skriver:

    *Hanna bathes with a celebrity

    1. Hanapee skriver:

      Ja, kalla det va du vill :-) Hanna takes a bath with a celeb MÖJLIGTVIS. Varit igenom med konceptutvecklare på bcc, tror de har koll. Kram!

  7. Rasha skriver:

    Så duktig!!! Hoppas du kan njuta nu <3

  8. Eva skriver:

    Gud, har varit så NERVÖS för din skull sedan jag fick veta att du skulle göra detta läskiga, och nu är jag så STOLT och LÄTTAD för att du gjort det! Så sjukt att man blir så engagerad i någon man inte känner. Men fyfasiken vad grymt att du gjorde det!! Vill klappa dig jättehårt på huvudet och säga att du varit så himla duktig och modig nu!

    Mvh en som också är dörädd för engelska men kämpar med att övervinna det nu pga måste prata och skriva engelska på jobbet…

    1. Hanapee skriver:

      Haha åååååh Gud vad fint!!! Blir GLAD

  9. Miranda skriver:

    Alltså kan vi ta en paus och prata liiite mer om den super fina väskan du bär i var och varannan bild! Vill bara HA den! Vart hottar jag en sånn. Perfekt brett band, bra storlek och lite diskret len ändå skrikig! Love Love Love- (och sen bra jobbat osv)

    1. Miranda skriver:

      *men

    2. Hanapee skriver:

      Tack älskade du! Den är från Hope!

  10. Jennifer skriver:

    Mkt mkt stolt över dig! Iom att jag lyssnar på podden (och är en rimlig person och kan ”sätta mig in” i det själv…..) vet jag att du har varit så nervös. Stort grattis!!!!!! Till att ha gjort det, till att ha varit med på en sån konferens, till att ha hostat och gjort detta program osv osv.
    Jaja, vet inte det här kanske blev jätteknasigt nu. Puss!!! /trogen lyssnare av pöddis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg