Senaste gravidprylen: Vaginal högtalare

10:37 5 Jan 2016


 

Nu när jag går i ”väntans tider” är det inte ovanligt att folk hör av sig med tips. Den rekommendation som florerat mest de senaste dagarna är denna rosa tampong-högtalare, ”to stream music vaginally”.  

Bebisen hör ju bättre och bättre ju längre tiden går. Först var det mest mina tarmar, hjärtats slag och min röst men nu också folk jag pratar med, tv:n och musik. Tydligen kan den också bli rädd vid ”plötsliga ljud” och, inbillar jag mig, redan nu bilda en egen musiksmak. Men enligt skaparna av Babypod är det inte det enda som kan hända genom att bebisen får ta del av melodier. Den kan nu också få ett försprång i sin verbala förmåga genom att man stimulerar bebisen extra redan innan de föds. Med babypod då.

Anledningen, menar företaget som skapat produkten, är att vi ju lär oss prata genom att höra och reagera på ljud. Alltså kan man börja den processen redan inne i magen. ”With babypod babies earn to vocalize from the womb”. Genom att stoppa upp en högtalare i vaginan förvrängs ljudet mindre än om det kommer utifrån och ger bebisen en mer högkvalitativ musikupplevelse alltså.

Babypod kostar drygt 1100 kronor. Men då får man en rosa påse i satin till också.

En kommentar | “Senaste gravidprylen: Vaginal högtalare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Hmm, intressant grej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg