Abortmotståndare blir kolumnist på Metro

10:43 11 Apr 2017

Metros nya chefredaktör, Staffan Erfors, plockar med sig en av kolumnisterna från sin tidigare arbetsplats Realtid: Roland Poirier Martinsson.

Poirier Martinsson är filosof, författare och konservativ debattör – men framförallt en av Sveriges mest kända abortmotståndare.

Metro är inte först med att rekrytera denna, eh, unika stämma. Tidigare har han skrivit för Kvällsposten, Svenska Dagbladet och som tidigare nämnt finanssajten realtid.se.
– Det känns väldigt roligt att kunna knyta en person med den tyngden och den pennan till Metro. Roland Poirier Martinsson är en riktigt tung värvning till vårt stall av kolumnister, säger Staffan Erfors i ett pressmeddelande.

Tung penna ja. Bland annat har han likställt poliser som inte vill samla in utvisningshotade barn med barnmorskor som inte vill utföra aborter.

2012 mötte Dödskalle & Mästerligt för övrigt den nya Metro-kolumnisten.

2 kommentarer | “Abortmotståndare blir kolumnist på Metro”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Om man inte kan utföra ett jobb pga sin övertygelse så ska man inte ha det jobbet. Gäller oavsett om det är barnmorskor eller poliser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG