Annons
Annons
8:06 23 Mar 2017

Innehåller adlinks

Träningen rullar på tackar som frågar! Njuter allra mest av pilatespassen och baletten – icke helt otippat då det är mina favoritformer av träning. MEN tycker att det är hur kul som helst att testa massa nytt. Ikväll magdans och imorgon crossfit (!!!!) till exempel. Peppad men lite skraj – en helt rimlig reflektion av livet i sig självt dvs.

Ovan är några av favoriterna när jag tränar sånt som gör att svetten inte rinner! Då får jag tyvärr panik av långärmat eller ens t-shirt, känner mig fångad i min egen svett :))) Myspys.

tröja och tights, båda från Adidas!

9:06 22 Mar 2017

ÅÅH queengen Zara Larsson har äntligen släppt sitt ordentliga debutalbum (tror jag den räknas som??). ”So Good” efter singeln med samma namn innehåller 100% hits!!!!

Förutom de redan släppta singlarna, som vi alla vid detta laget vet är BANGERS, så tycker jag fan att varenda låt här håller hitmåttet. ALLA skulle kunna släppas som singlar och go big and never go home. Snacka om att göra oss stolta ute i världen!!!

Annons
8:32 21 Mar 2017

Det här var då d sjukaste???

Var under förra veckan bjuden på ett pressevent för Glamglow, skönhetsföretaget känt för sina ansiktsmasker. Jag hade testat deras Supermud och Thirstymud sen tidigare och gillar dem så var sjukt peppad! De hade lite nyheter att presentera, som inte var masker dessutom. Bland annat deras Dreamduo, ett serum och creme för nattlig användning, och plumpers för läpparna!

Efteråt fick vi med oss den galnaste av alla goodiebags någonsin hem?! ALLA deras masker + nyheterna i en portfölj typ. Mäktigare än alla portföljer på Wall Street om du frågar mig! För en beautyjunkie som jag är det här himmelriket att prova sig igenom. Redan hunnit med att testa Dreamduo ett par nätter och den är riktigt skön på. Sjukt bara att den luktar KOLASÅS, like rakt av ätbar? Glamglow brukar bjussa på smarriga dofter men det här var verkligen onormalt verklighetstroget??? Hade jag haft hund hade jag garry vaknat i natten av slick i ansiktet hahahaha.

Jag fortsätter den spännande upptäcksresan i maskernas värld och återkommer om eller när jag hittar nya favoriter!

Annons
6:43 20 Mar 2017

Igår var jag fullständigt okontaktbar med den yttre omvärlden tack vare/på grund av lördagkvällen och natten! Lil’ hjärty Forni hade bjudit in till en rejäl jävla GIRLS NIGHT nämligen.

Vi började med en provsmakning av konceptet Tipsy Tea på nya hotellet At Six. Tänk afternoon tea – med sprit :) Dvs helt perfekt!! Supergoda drinkar som kommer i tekannor och serveras med tillbehör out of this world. Vi skulle egentligen äta mer mat hemma hos Forni efteråt men jag tror vi alla åt oss rätt mätta på hotellet, det gick inte att INTE. Allt från eclairs fyllda med ost och marmelad (!), till hemmagjorda churros (!!), till hummer- och avokadoröra (!!!) på bröd……………….. Ni förstår.

Vidare hem till Forni för mer mat och drinkar som sagt! The hostess with the mostest!!! Fan vad hon hade fixat och styrt, det lilla livet <3 Underbart sällskap med 17 andra koola kvinnor, rätt många stories och skratt lämnade våra munnar under kvällen kan jag meddela. Sen drog jag ut på äventyr natten lång och inget mindre än stängde Under Bron. Höll väl igång i goda 12 timmar med drinkar och babbel så jag unnade mig en hundraprocentig horisontal dag igår som ni kanske förstår.

TUSEN TACK Michaela och At Six <3

2:13 18 Mar 2017

Innehåller adlinks

I veckan klippte jag mig hos Gabbi på Bangerhead (sista gången innan hon flyttar till Mexiko i ett halvår buuhuu (för mig………………)). Anydreamlifewho!! Mitt hår var i rekorddålig form. När jag satte mig i stolen hann jag knappt dra ett andetag och påbörja en förklaring till varför jag såg ut som ett skatbo up top innan hon märkte det tydligt själv. ”VAD HAR HÄNT??!?!?”. Hon trodde att något sjukt måste hänt med tanke hur otrooligt slitet och skadat mitt hår var.

Vi fick kapa rätt mycket på längden och det blev en låång sittning med vårdande toningar. Som en straight up läkare rekommenderade hon en helt ny kur för att få bukt på mitt arma hår. Kérastase Resistance-serie (passande namn i dessa tider amirite). Schampo och balsam + inpackningen från den allra mest vårdande serien, för hår i katastroftillstånd som mitt just nu! Sen blev det värmeskydd i samma serie OCH en grej som jag aldrig ens hade hört talas om?? En hårmask du ska använda INNAN tvätt, pH-Bonder från Redken. Denna ska bli riktigt spännande att testa!! Jag tycker ändå jag *testat allt* men pre-wash-mask va ändå nåt nytt.

Be till högre makter att håret hämtar sig nu, för om denna dunderkur won’t do it då vet jag inte vad som kommer göra det :((

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons