Annons
Annons
7:39 28 Jun 2016

ÅH wow vad mäktigt uppträdande Beyoncé och Kendrick Lamar gav oss häromnatta på BET Awards! Första gången de uppträder ihop och med ett av Lemonades fetaste spår, ”Freedom”. Så otroligt starkt!!!!!

Två grejer jag inte uppskattar är 1) att bli nedskvätt och 2) när folk headbangar men HÄR så ÄLSKADE jag det. Bey får mer än gärna skvätta ner mig från topp till tå?!

10:38 27 Jun 2016

160627 160627_2 160627_3

Ja hörrni om ni undrar hur det går med träningen??? SO min Adidas Runners-grupp träffas ju en gång i veckan men jag kan liksom aldrig vara med pga hinner inte från jobbet. Och min bootcamp som jag kört nu i en månad var basically en flopp av helt mitt eget fel också, blev för många jobbresor och sjukdom för att jag skulle kunna få ut maximalt av den. Var sjuk tre av fyra veckor och så två resor på det gjorde att jag missade alldeles för många pass för vad jag hade hoppats på!!

Ikväll begav jag och min bestie oss ut runt hela jävla söder dock. Blev en rätt go PW om en säger så. Passade dessutom på att hoppa in i ett sånt där utegym på vägen!!!! Det var soo inte min grej MEN jag fick en tuff bild på köpet, so that’s summin at least. Men det var fantastiskt väder, fantastiskt sällskap och fantastiskt att få röra på sig lite nu när jag är på bättringsvägen! mvh roséglaset halvfullt

YEEESSS äntligen en till sommarbanger!! DJ Khaled & Drakes ”For free” är så jävla random, men så fet ändå alltså. Beatet är något slags tropiskt 90-talstjofräs och jag älskar det. Blev den nr1 mest lyssnade på under midsommarfirandet om vi säger så!!

3:05 26 Jun 2016

midsommar16_2 midsommar16_3 midsommar16_4 midsommar16_5 midsommar16_6 midsommar16_7 midsommar16_8 midsommar16_9 midsommar16_10 midsommar16_11 midsommar16

YESS då överlevde man midsommar i år igen alltså! Samma succévisa som varje år, vi befann oss i Nannberga aka Nachoberga och firade ett riktigt glatt gäng.

Vädret i fredags var ok, varmt, kvavt och molnigt typ. Det klarar man ju sig gott på herregud!! Blev t o m ett premiärdopp för mig! Vi åt och drack och firade hela natten långt per use. Grannarna i Nachoberga måste vara vana vid de jobbiga jävlarna som kommer varje sommar :// Men så i lördags!!!! Herregud det var ju rena rama Hjälmar-Bahamas over there. Schtekhett så pass att man var tvungen att ”pausa” från solen.

Vi stannade där ute till idag då vi tog vårt pick och pack och körde hemåt igen. Slitna men glada! Blev ändå ett väldigt lugnt firande (för att vara oss)?? Bara en som spräckte sin trumhinna typ, brukar alltid hända massa sjuka grejer när vi samlas, nån går vilse i skogen och sån skit………………….. Aldrig en lugn stund basically!!

Hoppas alla haft en underbar midsommar <3

9:01 23 Jun 2016

160623_2 160623

Iiiih äntligen har mina Kylie Lip Kits kommit!!! Fick ju brutal psykos vid släppet och klickade direkt hem tre stycken – istället för att börja med en i taget som en normal person?? Nänä. De är ju inte dumma så som de hypar upp sina releaser där Kylie snapar siffror på att det är +120 000 pers live på sajten samtidigt. Klart en tanta får panique?! La allt som såg trevligt ut i varukorgen basically.

Från vänster till höger: Candy K, Dolce K, Koko K! Bilden blev lide mörk, men färgerna ser sjuuuukt fina ut. På mig har jag Candy K!!!! De är dock lite mörkare än vad de ser ut på förpackningen? ELLER är det bara same old melaninlågbegåvade problem som vanligt att precis alla nyanser blir mörkare på mig än de ”ska” vara pga have the face of an A4? Kanske det ja.

På kändes den superbra och satt som en smäck. Var tvungen att använda vattenfast sminkborttagning för att ta bort!! Längtar efter att testa den en hel natt. Både pennan och glanset är väldigt pigmenterade och lättapplicerade. Glosset torkar sen in och lägger sig supersnyggt väl på!

Är väldigt sugen på Posie K nästa gång……. Kanske Exposed också……. *värmer upp klickefingret inför nästa släpp*

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons