Annons
Annons
7:31 18 Jan 2017

Innehåller adlink

IMG_8222IMG_8160 IMG_8161

Kolla vad glad man blir av nytt läppstift!!!!!!!

Om man är besatt av materiella ting…………………

……… vilket jag råkar vara sooo………………………………………

Var lide skeptisk till detta chubby stick från Stories för såna brukar sitta så dåligt men det gjorde icke denna! Bra pigment och håller genom en god cavalunch med dina tjejer t o m. Just när jag började använda insåg jag att jag inte ens har en vässare för tjocka pennor?? Blev irriterad att jag var tvungen att köpa en ny först. Sen kom jag på att det nog var lika bra pga den lilla befintliga jag har är lika gammal som jag (SERR då jag tog över/snodde min mammas gamla schletna en gång i tiden). Yuck I know right men sån är jag :)) Lite skit i mungiporna har ingen dött av okej?

En annan sak som är värd att notera för alla som inte redan märkt det på sig själva: det är ju LUSTIGT det där med läppstiftsfärger! På oss pigmentshandikappade, aka spökbleka, blir ju tex ovan mysiga blek-mauva färgen väldigt MÖRK. Fast på färgkartan ”ska” den vara mycket ljusare! Samma sak med alla läppstift jag har egentligen, allt blir så satans mycket mörkare än tänkt? Och jag förstår ju att det innebär det motsatta problemet med de med motsatsen till min hy! De nyanserna måste se så mycket ljusare ut. Well well. Drömmen vore ju en nyansen som anpassade sig på något magiskt vis efter hur du såg ut………………. Let a girl dream whydontcha!!

7:44 17 Jan 2017

IMG_8491

Booyaa! Precis som alla nyårslöftare, om än lite senare ute, är jag back in the gym. Det värsta med att komma tillbaka efter ett sånt här uppehåll är att jag döööör av träningsvärken. Kan inte ens sätta mig på toaringen utan att låta som någon med förvärkar???

Ughh det är the rough road back. Funderar t o m på att signa upp mig på en till bootcamp bara för att rivstarta mig själv. Men jag mådde ju så SJUKT dåligt av det sist. Mådde som en bakfull resten av dagarna efter att ha kört en månad med morgonträningar, det var verkligen helt brutalt. Kunde knappt äta resten av de dagarna jag tränade, precis som på en vrålbakfylla? Funderar typ på om min kropp bara inte är ”gjord” för sånt hahahahah. Bra ursäkt right? ÄH vi får se vad som händer!! Stay tuned………………………..

Annons
9:43 16 Jan 2017

Innehåller adlinks

160906

bild från när jag var dewy af denna sensommar

Jag ska gifta mig i sommar och måste börja bygga upp en fantastisk hy IGÅR?! Är en dummer som i dagsläget typ bara tvättar bort med duschkrämen närmst till hands och har på någon återfuktande kräm, så inte så konstigt att min hy är… sorgsen? Hjälp mig kit:a upp mig! Nicole

NICOOOOLE hallå 1) GRATTIS och 2) wtffffff

Blev först så glad  ba yay bröllop!! Sen ba THE FFFF duschkräm i ansiktet??? Äeee fan hörru. Tur att jag redan är *prone 2 luv u* pga bloggläsare <3

Okej men den här är ju knepig eftersom jag inte vet mer om din hud annat än att du missköter den. Like är den oljig, normal, torr…….?? SÅåå jag får utgå från the basics + egna favoriter tihi. Vad jag tänker är att FUKT är allas vår first, vår last, vårt everything. Det behöver du oavsett hudtyp och kan aldrig gå fel. Jag går direkt in på hela paketet här, kanske inte överkurspaket, men definitivt ett ordentligt jävla paket. Man kanske inte har möjlighet att panga på allt direkt, men en kan ju bygga på sina rutiner allt eftersom!

Först och främst måste du styra upp dina rengöringsrutiner!!! Den här TROR man kanske inte gör så mycket, men som jag skrivit om tidigare, once u go HELLA clean så känns det rakt av sinnessjukt att inte rengöra ordentligt igen. Har du torr hy är en mjölkig eller oljerengöring att föredra, har du mot det feta hållet är en gel ofta att föredra. Just nu använder jag Dermalogicas klassiska Special Cleansing Gel och jag älskar den! Tar bort precis allt. Eller så gott en rengöring kan i alla fall, för sen behöver du alltid ett micellärt vatten att tussa bort det allra sista! Jag använder Chamray Micellar Water från & Other Stories. Efter det brukar jag sprutty på en ansiktsspray och jag är 4ever besatt av Caudalies Beauty Elixir där!! Tror alla hudtyper mår bra av lite sprutty om jag får gissa :)) Men endast ordentlig rengöring gör liksom så mycket, det lägger grunden för resten och kan lösa så mycket av ens problem!!

Sen tycker jag att du kan ha lite go ögoncreme! Det här är något jag själv började använda först i höstas typ och fick då veta att du inte ska smörja på huden direkt runt ögona eller på locken?? Alltså endast på huden strax under, typ ”påsarna” och över locken, upp mot bryna. Just FYI :) Här har jag själv inte testat så jättemånga, men jag är hittills nöjd med Exuviance Hydrating Eye Complex som är superåterfuktande samt Verso Super Eye Serum som är betydligt mer aktiv och som pirrar skönt!! Sen behöver du hitta dig ett serum som är perfekt för dig. Detta är KEY. Just nu använder jag Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Hydrating Gel som lätt går in i huden men verkligen återfuktar. Annars gillar jag serum från Exuviance och Paula’s Choice! Även oljor brukar jag blanda in i rutinen när klimatet gets the best of me, gillar Petitgrain från L:A Bruket tex.

Och sen ska du självklart ha en go sablans fuktcreme. En för natt och en för dag, och den med SPF självfallet! Om natta använder jag just nu Pixi Beauty Sleep Cream, en annan favorit är Exuviance Ultra Restorative Cream, som är sjuuukt återfuktande och krämig. Den förstnämnda är lite lättare och går enklare in i huden, men är ändå återfuktande och skön. När solen går upp behövs som sagt SPF, detta är livsavgörande i princip *drama*. Har använt flera olika från Exuviance (ja återkommande märke pga fave) men just nu när det är kallt och torrt är det deras Multi-Protective Day Creme den som är fetast och goast tycker jag. Samt med en lagom SPF 20 så här i vintertid! Obs minst 20 ändå, alltid bara bra att gå högre.

JAHOPP okej nu kanske detta mer blev en genomgång av vad jag använder och mina favoriter. MEN jag har väldigt normal hy, så såvida du inte har problemhy åt något håll kanske mina tips ändå kan vara rätt användbara I HOPE. Men så här: börja med ordentlig rengöring, efter det så är the only way up!! Lägg till ett serum, sen natt- och dagcremer och resten är kanske lite överkurs men himla härligt ändå. Ögoncremer, oljor, sprayer, toners gahhhh. Nu har du fått lite tips på mina favoritmärken och produkter, samt the basics i en god rutin.

PUSS O KRAM lycka tilllll och önskar dig världens underbaraste bröllop!! <3

Annons

NUU tänkte jag lägga ut restaurangtips från New York! Tar med de restus vi hann med under detta besök, både frukost, lunch och middagar! Obs bara de som är värda att rekommendera så klart.

Btw så blev det typ 17 grader direkt efter att jag åkte hem?? Hur sjukt är inte det då. Från tio minus till sjutton plus. Mina kompisar som var kvar ba ”man kunde inte ens ha jacka på sig!!” jag ba perfeeeeekt bra timing jag hade då. Inte bitter :)))

IMG_8368

Rubirosa! Största och godaste pizzan jag ätit i USA utan tvekan.

IMG_8371

På Jack’s Wife Freda åt vi PANGgod frukost med pangdålig service :)

IMG_8372 IMG_8373

La Esquina är ett säkert kort för dögod mexikanskt. Låt gärna personalen bestämma och ta in massa rätter åt er!!

IMG_8374

Hittade en liten bar som heter Earl’s Beer & Cheese och kände att mitt hjärta hade hittat hem. Skulle basically kunna leva på de två sakerna? Ovan ser ni smörstekt bröd med vitlök att gnugga in, med en cheddarröra att smeta på. SJUKASTE jag ätit in the best of ways!

IMG_8380

På Dimes åt vi god och (för en gångs skull) en nyttig frukost! Bästa acaibowlen jag testat.

IMG_8382

Fick tips om restun Beauty & Essex. Rihanna var i NYC samtidigt som oss och moden på detta ställe var typ att om hon var out and about den kvällen skulle hon nog kommit dit!! Så coolt ställe, bra musik och klientelet fick en att känna sig som kusinen från ett skjul på landet. Åt lobster mac & cheese med jalapeno!!!

IMG_8388

Dudley’s hade brakfrukostar!! Extremt roligt var dock att personalen ställde fram vitlöksmajo bredvid pannkakorna som vi alla åt först och ba det här känns inte helt hundra……………………….. tills vi insåg att den nog inte hörde till just pannkisarna. Hahahahha. Efter det smakade det myyycket godare.

IMG_8389 IMG_8390

Mission Chinese Food hade superkitchig och cool inredning, det var typ Twin Peaks firar kinesiskt nyår?? Väldigt goda rätter och drinkar, men varning att vissa av rätterna var enooorma och vissa rätt små så be om hjälp med ungefär hur mycket man behöver.

10:15 15 Jan 2017

IMG_8469IMG_8475

Om nån nu behövde bevis för hur trött jag är/varit: jag skulle äta med Marith & Forni igår, en sen lunch. Vi skulle mötas kl13 på Riche. Jag VAKNAR kl13???? Och då inte ens av mig själv utan blir pangväckt av Kalle som ringer. Fick panik, minns inte ens sist jag försov mig och nu snackar vi t o m ända inpå dagtid?! Plus att vem hatar inte att vara försenad, urk. Men tjejerna visste om min jetlag+krasslighet men ändå :((

Kastade på mig smutsiga kläder som egentligen låg framme för tvätt och fick ner lite smink i väskan som jag kladdade på under bussturen dit i alla fall! Och JIPPY vad glad jag är att jag ändå tog mig upp, det var är välbehövlig tjejstund. Notera även Fornis tröja!!!!! DOGT. Smarran har varit i Sydafrika och Forni i Dubai, själv satt jag där som ett nyvaket spöke (literally).

I farten lyckades jag på något vänster få på mig mina örhängen från Sophie by Sophie i alla fall?? A little goes a long way. De verkar vara slutsålda tyvärr men funkade utmärkt som distraktion från mitt tidigare nämnda nyvakna spökfejs!! Alltid nåt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons