Annons
Annons
4:38 24 Sep 2016

160923

Vilken pangfredag!!! Hämtade ut dessa bad girls på posten efter jobbet. JA, ni ser korrekt. Det är thigh high lackboots (från Nelly!!). I HAVE A PROBLEM I KNOW men det är ett för göttigt problem för att göra nåt åt.

Mötte upp mina bästa killkompisar och insåg att vi firar 10 år som besties nästa år!! Drack rätt många öl på rätt tom mage och blev på riktigt glatt humör. Poppade popcorn till middag väl hemma (cause i’m a grown woman), satte på mig lackstövlarna och strosade runt hemma och sjöng med till The-Dream. Med andra ord, helt klart den bästa fredagkvällen på LÄNGE!

PUSS O KRAM hoppas ni också haft en kick ass fredag <3

9:29 22 Sep 2016

Jag må inte vara The Weeknds största fan annat än ett par låtar faktiskt, men idag släppte han nytt med Daft Punk av alla??? ”Starboy” heter den och jag gillar den verkligen!! Att den ändå är rätt Daft Punky med tempot och autotunen. Direkt in på favoritplaylisten och ladda för helgen!!!

Annons

160921 160921_2

Min trotjänare Urban Decay Naked Palette 2 har hängt med mig i ett par år nu. Räcker liksom i en evighet och precis alla nyanser en kan drömma om finns.

ELLERRRRR

mycket vill ha mer :))

Nä men jag har känt ett tag att jag verkligen vill komplettera med varmare nyanser, mer rosa och koppar! Men känns så otroligt bortskämt att köpa mer ögonskugga när en har en sån gränslös palett som Naked ändå är. MEN jag har länge spanat in just uppföljaren, Naked 3, för den har exakt de färgerna jag saknat. Och så hittade jag den på pangpris i taxfreen nu senast och då kunde jag inte längre motstå!! Har smygtestat denna under helgen och wawawiwaaaaa det känns riktigt bra so far.

Men har basically ögonskuggsstopp stjärnstopp right now och för evigt tror jag?? Får liksom TYGLA mig nu.

9:36 21 Sep 2016

160920 160920_2

Något jag tycker är så sjukt nice är att hitta på kul och mysiga grejer i början av veckan! Tex bokar jag alltid in mina frisörbesök en måndag eller tisdag för då får man ett gosigt unn i vad som annars brukar vara rättså skitdagar. Samma gäller saker att hitta på ihop! Jag och Kalle brukar gå och se balett ihop, det är nåt vi båda verkligen älskar. Det är också en perfekt vardagsaktivitet!! Klart att det är härligt att göra på helgen också, men det blir typ en annan känsla av att göra det en annars grå vardag tycker jag.

Och igår var det dags för något kul igen!! Vi har länge tänkt gå och se vår vän Apollos föreställning Det här är min historia (SER NI hur många begåvade vänner jag måste få skryta om!!! Jag tänker aldrig sluta!!! De är för bra för att hålla hemliga!!!). Och SÅ glad jag är att vi fick till ett datum äntligen. Apollo är en sån otrolig superstar, helt självklar på scen och med sin närvaro. Trodde nog aldrig att jag kunde bli så insugen i en monolog (!), men om någon kan fånga en publik är det han! Hans karisma och historia är så fantastiska, vi gick därifrån helt uppfyllda och inspirerade. Alla borde gå och se denna!! <3

Mina tre mest bästa kampanjer just nu tbh!!

Amber Rose är ny ambassadör för Missguided! HUR bra kombo hallå. Två favoriter och mega girl power <3

Georg Jensens senaste reklamfilm är, förutom megasnygg??, packad med såå inspirerande och coola cvinnor. Sarah Kendall känd komiker, Cecilia Braekhus boxare, Susanne Bier regissör och Behnaz Shafiei motocrosstjärna bland andra!! Och som pricken över i:et, musik av Seinabo Sey.

Rodebjer väljer att fronta deras senaste kampanj med Danica Kragic, en robot-professor (nej men gud jag kan inte ens ORDET för yrket?? och hon liksom GÖR det aja nu släpper vi det här, ni fattar). Tycker verkligen att det är så inspirerande när märken tar in folk med coola bakgrunder och personligheter också!! Representation allihopa! Sen kan en fråga sig om de hade gjort det om hon till exempel vägt massa mer?? We’ll never know i just detta fall, men ni förstår vad jag syftar på eller hur smartysar.

Jarå Sverige fortsätter att briljera med cool campaigns!! Även H&Ms senaste är faktiskt riktigt tung. NU snackar vi representation av kvinnor i alla våra vackra färger och former. Lauren Hutton, Hari Nef, Arvida Byström, Adwoa Aboah MED MÅNGA FLERA och en cover på ”She’s a lady” av Lion Babe. VA! Vad säger ni nu då.

Jaa hörrni. Kul att det är inne att vara tjej!! Närå skämt o sido så är det väl kul att företag börjar upptäcka att kvinnor är människor och det går att prata med och tilltala oss som sådana. Och att framförallt börja tänka på representation där ute!! Tänk att vara med och inspirera en ny generation tjejer att bli motocrossproffs och robot-professorer (???) liksom. SÅ sjukt coolt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons