Annons
Annons
8:37 20 Jul 2017

Det är ju för fan SOMMAR och jag trodde inte jag skulle ha såna här veckor längre men tro fan att jag literally inte varit hemma sen i söndags??? Har i princip hunnit komma hem för att sova, that’s it. Hur mycket torrschampo tror ni jag har i mitt hår just nu…………………… *crunchy*……………… :((

ÄH men tänkte recappa lite vad fan det är jag gjort istället då!!

Hunnit fixa brynen hos min Felicia på Benefit Brow Bar!!!! HerreGUUUd hon har varit sjuk så fick skjuta på min redan sent inbokade tid. Känner mig prick 40% snyggare med brows did.

Jobbmiddag på Grand Hotel Terassen framför vattnet i solnedgången!! Inte direkt sugigt alls faktiskt, snarare motsatsen.

Något av det bästa jag vet är att vi har så mycket växter på jobbet! Krukor, enorma som pyttesmå, fyllda med grönt och vaser överallt med de finaste blommorna som finns. Det gör verkligen så mycket för humöret och inspirationen, även så här i sommartider. Hur gosig var denna sommarbukett liksom!?

Min baby queen coolio love Marith fyllde år och ska åka tre veckor till NYC the lil b – men om någon är värd det så är det hon!! Don’t mind if I skålar in hennes liv och semester med en god jävla aperol spritz på Lydmars uteservering då?? NÄPP! Drack kanske fyra såna härna på tom mage och ni vet ju hur sånt brukar gå………….. Skulle upp runt kl6 morgonen efter så det var kanske inte det mest optimala upplägget men så kan det gå när man är high on love and life.

Och hallå!! I måndags var jag med mina ladeez på Game of Thrones-premiären av säsong 7!!!!!! The fangirls united. Eller som vi valde att se det: Parisa med the white walkers :) :( <3 HUR bra avsnitt btw?! Öppningsscenen!!!!!!! Hahahah stämningen i biosalongen var heeelt off the hook, alla VRÅLADE och klappade händerna. Myself very much included.

9:43 18 Jul 2017

Jag var hemma i Örebro i helgen och hälsade på! Lite snapshots från det:

När jag kom hem på fredagkvällen fick jag mama made mojito – i bild tillsammans lide rabarber som mamma gjorde till kräääääm av sen! Gotta på gotta.

Det sög inte direkt stenhårt när jag fick våfflor till frukost efter att ha legat vaken med mensvärk sen 6 på morgonen!! /big baby lady :)

När man äntligen fått sova ut :’)) Freshfaced and ready to not-party

Jag och mamma gick på en rundtur på Open Art i Örebro! Älskar den skiten. Vartannat år så köper staden in en massa konst och ställer ut offentligt runtom i city, mycket är sånt man kan vara delaktig i (se stolberget jag sitter i tex!) och inte direkt tavlor på väggen ;)) Så fett initiativ och demokratiserande av konsten!

Annons
10:18 16 Jul 2017

Ni kommer ihåg det helvete som Kesha har tvingats utså och gå igenom?? Hon var länge fast i skitkontrakt med en producent som hon påstår våldtog henne och kunde i princip inte ge ut ny musik. FÖRRÄN NU!!

”Praying” är det första hon släppt på åratal och det är. så. starkt. Det är helt sjukt!!!!! Om inte detta rör dig till Tear Town vill jag inte veta av dig???? Småchattade med The King of Sweden Tone Schunnesson om detta och vill citera henne rakt av pga sanning: Hur kan kvinnor va så unika. Bli utsatt för all skit i världen o sen ba jag ber för din själ. Otroligt.

JA DET ÄR HELT OTROLIGT. Hon är helt otrolig. Vi är helt otroliga.

<3

Annons
10:01 15 Jul 2017

GRÄDT en skvätt till pinfärska trailern för ”A Wrinkle in Time”!!!!! Fantasyfilmen är regisserad av kingen Ava DuVernay, som i och med denna film blir den första svarta kvinnan att regissera en storfilm med en budget på +100 miljoner dollar. Sug på den sjuka pucken??? Tog bara tvåtusen och sjutton år men absolut.

Huvudrollsinnehavarna är några av Hollywoods very finest: Reese Witherspoon, Mindy Kaling och Oprah! Ja ni läste rätt. Pretty much den bästa casten in modern herstory, amiright?! Jag som inte ens är en superstor fantasynörd i allmänhet ger gladeligen upp all min stolthet för denna film.

Synd bara att vi måste vänta till våren 2018 ffnnnngggghhhhhh

8:14 14 Jul 2017

Och vad har jag hittat på de senaste dagarna då?? JO vi kikar!

Middag på Café Nizza med mamma som var på besök! Gick loss men det var man ju värd (i guess??). Gurka+melon+feta-sallad, sparris med skirat smör och en himmelsk rabarbersmulpaj med kärnmjölksglass (!!).

Att jobba när alla andra har semester har sina fördelar! Det kommer lite hundbesök (och jag tappar det!!), utsikten från kontoret är RÄTT GO on a sunny day och att äta ute vid vattnet är en heck of a perk. Sen kan jag ta båt hem till söder!!!! Icke helt onice heller nä.

Middag på Bleck och den enda riktiga läsken de hade var Trocadero?????? Förlåt men V A. Läsk är en av mina raison d’être so I was a bit kränkt. Nu må Trocca vara en av mina absoluta favoriter men någon måtta får det ändå vara! Tur att maten är sketagod där hmm.

Och igårkväll avslutade jag och mina vänner en magisk sommarkväll på Trädgården med att se Marlene uppträda! Wow hörrni, jag skulle prompt vilja påstå att hon har en av Sveriges absolut bästa röster just nu!!!! Man hör det ju på skiva men LIVE alltså wow!! Hur kan man typ va mäktigare live än på inspelning?! Helt sinnessjukt bra röst och älskar hennes fina musik.

Annons
Annons