Annons
Annons
7:58 24 Feb 2017

Innehåller adlinks

IMG_8996 IMG_9007

YEAHHH är inne i ett sånt fett träningsmode. Testade en ny typ av yoga som var blandat med lite magdans (!) och bar detta feta set från Björn Borg passet till ära. Topp finns här och leggings här! Sporttoppen är i Adidas modell Supernova, ok för icke-studsande aktiviteter för oss framtunga men absolut inte tillräckligt mycket stöd för hoppiga pass eller löpning obs!!!

Och förlåt jag vet inte ens om man får skriva så här men det var en kvinnlig instruktör under passet och hon var så utomjordiskt vacker att jag på riktigt var golvad under hela passet??? Like waaay dålig fokus på det hon faktiskt gjorde – även om hon var superduktig ofc! Skönt att man inte är så ytlig att man låter sig påverkas då……………… så stod jag där full av blängsylta :(( Förlåt miss lady, du va jätteduktig också!!

Nu ska jag ta my ytliga self och göra nåt vettigt?? Jobba, träffa vänner, lyssna på ännu mer Harry Potter på ljudbok kanske…………….

8:09 23 Feb 2017

893520114

Jag får flera frågor om vilken andra ring jag ska ha sen, dvs vigselring. Och det här har ju varit en pärs som sagt. Inget är så klart inchöpt än men en god jävla inspobild iallafall!

Jag visste att jag ville ha en alliansring som förlovningsring, steg ett – check. Sen kände jag att jag nog vill ha en vigselring med småstenar också?? I magen bara. Skat-magen <3 Men när jag då började reka och prova i butik mötte jag ofta ”oj :)) jaha :)) vill du ha småstenar på båda ringarna :)) ganska blingigt :)) och ovanligt :)) men………….. fint :))”. Trots att jag är en strong-minded, grown ass woman så kom jag helt av mig av detta?? Och började tänka att näää men NÄÄ. Då vill jag ju inte ha det, om det nu var en så helknasig idé. Tills jag sansade mig och insåg att JAG BRYR MIG INTE OM VAD NÅN ANNAN TYCKER?? Det ska bara kännas bra i min mage!!! Och plånbok hahahahhaha.

Men det tog faktiskt ett gott litet tag innan jag ändå kunde landa i vad min magkänsla redan hade sagt och känna mig trygg i det. Allt på grund av struntpersoner som tyckte att de hade rätt att lägga sig i vad fan jag ska ha och inte? Så NÄ! Nu kommer jag att göra precis som jag känner för och ain’t nuthin’ nån kan göra åt’ett.

Jag är och har alltid varit en skata och jag kommer att stå fast vid mitt skatiga beslut! Mer stenar åt folket (eller ja, MIG iallafall)!

Annons
7:29 22 Feb 2017

IMG_9049 IMG_9065 IMG_9066 IMG_9067

Igår hostade Adidas Runners i ett superkul löpningsevent!!! Kallt som saaaatan MEN vet ni vad, hellre att springa i lite för kallt väder än för varmt. En blir ju varm fort!

Eventet var för att fira lanseringen av deras nya skomodell Ultraboost X, en helstickad Boost-modell som är SÅ skön och snygg. Vi sprang från Hornstulls Strand till Sveavägen och med ett pitstop för DANS! Ingen blev gladare än denna gamla dansare kan jag meddela.Det kallades Uncomfort zone :) Jag må springa rätt jävla långsamt men dansa kan jag!! Så att kombinera nåt jag gör soso med nåt jag kan GOGO (nej den va dålig förlåt) kändes som ett bra upplägg. Och iom pitstop för dansen kändes det som att tiden bara flög fram?? Jag har annars lätt att bli uttråkad när jag springer längre sträcker men ska komma ihåg att det är helt okej med stopp och röra på sig i någon annan stil framöver om man så vill. Hur bra tricks som helst ju!!

PS jag var ju helkittad i Adidas kvällen till ära, älskade t-shirten! Blev helt glad o ba ååh va fiiiin typ ljusljusrosa. Så ser jag på bilderna att jag är literally EXAKT SAMMA FÄRG SOM DEN?? Fyyyyyyyfffff va deppigt. Lite till mitt försvar vill jag ändå påpeka att både Qaroline och Natalie som jag står bredvid har nyligen varit utomlands!!! Men det är fan fortfarande förjävligt hörrni. Aja. Jag löser det om…………………………… 6 månader bara

Annons
7:31 21 Feb 2017

IMG_9043

Gyyuuud alltså när jag har en sån här busy ass weekend så blir jag fan helt slutkörd. Vet att vissa ser fram emot helgerna för att de ska hitta på en massa kul då!!! Men jag är typ tvärtom hahahah. Eller alltså det är klart att det är sköj att hitta på nåt så där. Men om jag inte får typ 30h i sträck i min soffa så blir jag heeelt skev?? När det är aktivitet på aktivitet på aktivitet får jag aldrig ladda batterierna och det är något jag upptäckt på Äldre Dagar är otroligt viktigt för mig.

SÅ nu i the aftermath av en hektisk helg är min hjärnkapacitet nere på nivån som hon som klarar en helt sinnessjukt låg limbo ni vet??? Hahhahah hon går typ på fotknölarna och det gör typ min hjärna också. Kanske onormalt att jag är så beroende av veggie mode men men jag unnar mig det så länge i livet som det går! Man ska alltid lyssna på sin kropp hörrni!!!

7:53 20 Feb 2017

Innehåller adlink

IMG_9001 IMG_9002 IMG_9003

Fler träningsoutfits coming right up! Osminkad och trött men go och glá ändå!! Här var en balettoutfit som hette duga. Dansade ju balett i många år under uppväxten men man hade glömt hur grymt bra träning det är ändå. Först behövs ju bara tekniken dammas av, då fokar man inte så mycket på just träningen i det hela. Men när teknikminnet värmts upp igen känner man ju att hotdanggg joo det här är ju queenglig träning indeed!

stickad tröja – Adidas, linne – gammal Stella McCartney for Adidas, tights – Nike

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons