Annons
Annons
10:22 22 Jan 2017

IMG_8485IMG_8484 IMG_8486

Egentligen har jag beautyshopstop MEN jag kunde faktiskt inte låta bli att besöka Glossiers showroom och butik när jag var i New York! Och kunde så klart inte heller låta bli att få med mig lide grejer hem heller…………….. MEN det är riktigt billigt, det är en av deras uspar!!

Så just nu håller jag på att testa mig igenom:

  • Soothing Face Mist med rosvatten som luktar guuuudomligt. Någorlunda ”stark” i sputtet tycker jag, men det är nog en smaksak.
  • Priming Moisturizer som jag använder som nattcreme. Skön, går in bra och den känns otroligt mild och doftfri.
  • Super Bounce serum! Använder denna både dag och natt och hittills känns den otroligt återfuktande trots den lätta konsistensen. Sånt märker man annars dirr när det är kallt ute och det börjar strama i fejset.
  • Rose Balm som ett läppbalsam, fast kan användas universalt på torra områden. Jag ÄLSKAR rosdoft men kan inte alls ha det som parfym för något med det ger mig akut huvudvärk?? Men i skönhetsprodukter funkar det perfekt, doften sitter inte i lika länge och man får bara en kortare sniff av det goa.

Valde att testa dessa produkter för de känns bara återfuktande och sköna, inget direkt aktivt som kommer göra SKILLNAD. Men billigt, skönt och återfuktande! Tre ändå asbra grejer.

NUUUU är det däremot beautyshopstop PÅ RIKTIGT.

;)))

3:12 21 Jan 2017

IMG_8577 IMG_8578

 

Äntuhligen!! Ringen är på plats!!! Efter en månads intensivt forskande, letande och jämförande fann vi (lol okej JAG) äntligen Ringen med ett stort R!

Jag är ju besatt av att göra bra köp, vad det än gäller, jag researchar in i oändligheten så att nånstans måste man typ sätta stopp och bara KÖRA. Och eftersom jag ändå var ute efter en enkel alliansmodell så var det ju rätt enkelt att hitta massa såna MEN då vill jag ju hitta exakt rätt och ofc mest bang for the buck. Bestämde mig för en halvallians mest för känslan att jag skulle inte vara helt bekväm med stenar hela vägen runt då jag sitter och smäller på ett tangentbord hela dagarna. Vet att det inte SKA vara dåligt för ringen, men jag hade inte känt mig bekväm så då var det lika bra att köra på en halvis!

Och jag är SÅ glad nu! Den är precis som jag föreställt mig och drömt om. Självklart går det inte att göra ringen rättvisa på bilden – den glittrar SÅ mycket i verkligheten!!! Som det perfekta, skimriga lilla bandet. Allt jag hade kunnat drömma om!

Annons
8:11 20 Jan 2017

IMG_8533 IMG_8559

Igårkväll var jag på förhandsvisning av Danny Saucedo Show med jobbet! Där var det fotoförbud pga förhandsshow så ni fick en selfie på mig istället!!!!! Hoppas det duger.

Men serr nu: showen får fan fem plus. Helt otrolig??? Danny är en undeniable talang och showen var så jävla SPÄCKAD. Personligen älskar jag hans äldre hitz (KAN ha hänt att jag skrek med under TOKYYOOOO u got the rythm in uuu) så har inte ens så bra koll på hans nyare musik. Men allt var grymt! Sist jag var på Hamburger Börs såg jag Orup och den showen var också fem plus fast rätt motsatt – det var typ han och en gitarr bara. Detta var sååÅÅÅ maxat med effekter, scenografi, ljus, ljud, 3D (???), rörliga golv/tak/u name it. Älskar sånt!

Men nu är det bara upp och hoppa igen för nu är mamma och pappa i stan och ska fira oss, Los Förlovos! HIHI det slår mig fortfarande x gånger om dagen att vi nu är det och jag blir fan helt svettig av lycka varje gång.

Annons
8:10 19 Jan 2017

Innehåller adlink

IMG_8527

Ja, ledsen att det kanske är mer bjootysnack än vanligt (eller???? ni är visserligen nerds like me <3) men det finns ju fan inget annat att göra när vinterhelvetet fortfarande härjar. På sommaren känns det inte som man tänker i närheten så mycket på UTSEENDE right? Inte nog med att en känner sig mer och mer som en påse skidskor come winter time, det är typ också att man inte har lika mycket att göra öht så tankarna bara går o går. På sommaren ränner man ju runt och har full rulle med Fun In The Sun!! NÅVÄL. Jag var i alla fall och fixade barret på Bangerhead Studio per use igår! Mår alltid mitt allra bästa då.

Lippyt är ett jag panikköpte i New York, NYX Soft Matte Lip Cream i Prague. Jag har ju Kylie Lip Kit i Spice sen tidigare och det är DEN ENDA av alla örti tusen från dem jag äger som jag inte är nöjd med!! Helt annan konsistens än övriga färger jag testat och sitter bajdåligt. Denna paragrafryttare mailade in till deras kundtjänst med bildbevis och allt men they don’t do reklamationer tydligen, trots uppenbart undermåliga produkter. BUUUUU jag blir så provocerad av sånt!!! Men Prague är liknande i färgen och kanske t o m ännu mer åt det hållet jag ville faktiskt. For införmation älskar jag alla andra av Kylie Cosmetics-produkter jag testat, endast missnöjd och då GRAVT missnöjd med Spice.

7:31 18 Jan 2017

Innehåller adlink

IMG_8222IMG_8160 IMG_8161

Kolla vad glad man blir av nytt läppstift!!!!!!!

Om man är besatt av materiella ting…………………

……… vilket jag råkar vara sooo………………………………………

Var lide skeptisk till detta chubby stick från Stories för såna brukar sitta så dåligt men det gjorde icke denna! Bra pigment och håller genom en god cavalunch med dina tjejer t o m. Just när jag började använda insåg jag att jag inte ens har en vässare för tjocka pennor?? Blev irriterad att jag var tvungen att köpa en ny först. Sen kom jag på att det nog var lika bra pga den lilla befintliga jag har är lika gammal som jag (SERR då jag tog över/snodde min mammas gamla schletna en gång i tiden). Yuck I know right men sån är jag :)) Lite skit i mungiporna har ingen dött av okej?

En annan sak som är värd att notera för alla som inte redan märkt det på sig själva: det är ju LUSTIGT det där med läppstiftsfärger! På oss pigmentshandikappade, aka spökbleka, blir ju tex ovan mysiga blek-mauva färgen väldigt MÖRK. Fast på färgkartan ”ska” den vara mycket ljusare! Samma sak med alla läppstift jag har egentligen, allt blir så satans mycket mörkare än tänkt? Och jag förstår ju att det innebär det motsatta problemet med de med motsatsen till min hy! De nyanserna måste se så mycket ljusare ut. Well well. Drömmen vore ju en nyansen som anpassade sig på något magiskt vis efter hur du såg ut………………. Let a girl dream whydontcha!!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons