Annons
Annons
8:59 4 Dec 2016

Innehåller adlinks

img_7642 img_7643 img_7644

Här kommer suddiga härliga bilder från inatt när jag kom hem och tvingade Kalle att fota mig! Nä han låg inte direkt och sov okej, han var också precis hemkommen från kvällskul!! Jag hade spelat skivor på Boquerian och hade haft en helluva kväll. SÅ kul och jag var tvärpepp och ville inte alls gå och lägga mig helst.

Kände mig också rätt fly i nya kläder från Missguided! Blå satinklänning och röd faux fur (slut i röd) som inhandlades när de hade 50% rea och ja hur nöjd är man inte då liksom. Framförallt eftersom de var kingfina IRL!! Och till bar jag självklart mina go to over knee platforms från Asos (tillfälligt slut men liknande HÄR). Skönaste skojävlarna och hur mycket göttigare som helst än att bära äckliga strumbyxor. Jag hatar strumpbyxor!!!!!! Tacka gudarna för over knee boots hörrni.

8:52 2 Dec 2016

img_7601 img_7609 img_7611

TOUCHDOWN SWEDEN!

Nu är jag hemma igen efter tech-konferensen Slush i Helsingfors. Vilken JÄVLA upplevelse??? Helt omöjligt att beskriva rent produktionsmässigt (tänk mer Beyoncé än Älvsjömässan) och alla talare och paneler har varit inspirerande på en helt ny nivå. Känner mig extremt utmattad pga galna mängder intryck och information men samtidigt extreeeemt upplyft och inspirerad! Somnade i 2h nu i eftermiddags av ren utmattning när jag kom hem hahah?? Så glad att det var väldigt många kvinnor som talade under dagarna också, var lite orolig hur det skulle vara men representationen var rätt fin faktiskt. Coola svenska kvinnan bakom Natural Cycles och Caterina Fake bakom Flickr m.m var bara några exempel av de på plats och jag njööööööt!

Ikväll blir den chillaste, lugnaste, mysigaste hemmakvällen nånsin. Ska inte röra mig ur fläcken!!! Pizzan är redan intagen, popcornen är poppade och Netflix rullar med *valfri Ashton Kutcher-film*.

PUSS O KRAM!

Annons
7:30 30 Nov 2016

img_7591 img_7593

Mer makeup halloj!!!

Jag fick black friday-fnatt och tillbringade timmar med att välja ut örti ögonskuggor för att fylla min alldeles egna palett. Märket för paletten och singelskuggorna är Makeup Geek! Har hört så himla mycket gott om det märket och längtar efter att pröva in action. Och HUR lyxigt att fylla en egen palett liksom??? Det är typ drömmen. Alla paletter man köper slutar det bara med att man använder max ett par stycken och resten gillar man knappt ens. Här vet jag knappt vilken jag ska börja med för alla är så otroligt snygga!! Någon som testat Makeup Geek och har några favoritskuggor??

Och nu ska jag iväg på en stor digital konferens i Helsingfors onsdag-fredag! Så dessvärre har jag inte tid än att blenda en perfekt skugga i 6h i sträck just nu men come helgen är jag all yours babyyyyyyy

Annons
8:25 29 Nov 2016

img_7596 img_7597

Hihii jag tog ovan kaxiga snap i helgen och skulle skicka till min kille när jag insåg hur bangin mina fransar va på bilden???

Började använda L’Oreal Miss Manga Punky häromveckan och har fått sååå mycket komplimanger redan. Hittade tyvärr den långt ner i en låda här hemma *makeup addict talk* så är typ lite skraj att denna knappt finns kvar i butik ens? WHO KNOWS hur länge den legat där liksom! För den är insaaaaane och jag måste ha fler. Endast ett fåtal kvar på Bangerhead I see mhmmm då får jag vara snabb!! Den är så köttig att jag behöver kamma ut fransarna efteråt med min gamla torkade mascara Volume Million Lashes (som också är king men way mer diskret än Punky).

Jag tycker visserligen att cirka alla L’Oreals mascaror är grymma!! No use att hålla på med de dyra märkena när budgetvarianterna langar resultat like BAM.

10:50 28 Nov 2016

img_7427 img_7428 img_7429 img_7438 img_7441 img_7442 img_7447 img_7451

Förra veckan var jag på en presentation av Real Techniques nya linje borstar och tools!

Truly lil himlen på jorden för en beautyfreak som jag. Penslar och borstar hängde från taket och hela stället dryyypade av blenders och tools i olika format, rese, lyxisar u name it!!

Jag är själv relativt pensel-noob tbh. Har dålig koll och använder typ för få till för mycket olika grejer + upptäckte beautyblender först tidigare i år. Är typ mest lat *per use*?? Tänker att ÄHH såå stor skillnad kan det inte göra och de försöker bara få en att choppa mer. Tills man testar en Proper Brush och trillar rätt bak på rompen av effekt?

Jag har liksom i alla tider försökt mig på contouring med en heelt keff borste, alldeles för stor och helt fel form. Jag har alltid försökt forma den själv under applicering men ni kan ju gissa hur det gått!! Resulterat med att jag trott att contouring kanske inte är min grej pga blir alltid så ojämnt och konstigt. Och så testade jag en riktigt contour brush och alla bitar bara föll på plats!!! Hallooooj fejset!! Var har du varit hela livet!

Och vad gäller blenders kör jag på den vanliga klassiska än så länge, men här finns ju tydligen ytterligare en helt ny värld att upptäcka…………………. Ja ni förstår ju, en är aldrig fullärd in the wörld of bjooty!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons