Annons
Annons
11:33 28 Apr 2017

Innehåller adlink

Hade feeling på kontoret häromdagen för jag kände mig hella cute!! Bar min nya favoritskjorta från H&M, mycket snyggare än på produktbilden, ändå lyckades jag bara fota mitt lil face ;)) Vet inte om det är för att jag är betydligt mer framtung än modellen på bild men snörningen satt liksom inte alls så där på mig? Det satt åt mer (= bättre) och ringningen föll sig skitsnyggt. Tyget var dessutom lite mer skirt än på bilden. Kingnice helt enkelt!!

Kan ni förresten förstå att mitt fejs är rejält brun-utan-solat i ovan bild???? Hahhahah det är visserligen ett annat kapitel i sig, men like så illa är det just nu. Rapporterar mer kring det snart!

8:08 27 Apr 2017

Fick hem ett megamegameganice paket från YSL Beauty med deras nya Volupté Tint-in-balm. Jag skrek faktiskt rätt ut av lycka!!

Har älskat deras Voluptéprodukter länge och äger flera av läppstiften redan! Skillnaden mot nya tint-in-balmen är att dessa har en återfuktande läppbalsam-del i mitten. Så färgen blandas ut med extra återfuktning! Sååå himla sköna och färgerna är perfekt sheera. Jag har precis varit on the PROWL efter nya sheera färger att ha till vardags och dessa var verkligen helt i min smak. Hallonrött, bärfärg och orange – ge mig några dagar till med min nya brun utan sol och jag kommer bära upp dem bättre än nånsin!!

Det skadar ju inte HELLER att bara förpackningar ser ut som a million bux??? Kan typ ha dem framme på jobbet som dekoration och inte bara för bruk.

Annons
8:12 26 Apr 2017

Innehåller adlinks

Som utlovat – här kommer tydligare, helt oredigerade, bilder på mina senaste vardagsfavoriter från Anastasia Beverly Hills! Ögonskuggepaletten är som nämnt perfekt för mig till vardags; jag kör persikofärgen över locket, den ljusskimriga under bryn och under ögonvrån och längs fransraden kör jag den mörkbrungråa för att markera! På läpparna bär jag ”Vintage” lip gloss igen :) Never not just nu.

Till det trevliga fejset bar jag en till vardagsfavorit i klädväg!! Jag har ju varit besatt av plisserat i alla år och är faktiskt rätt nöjd nu när det äntligen är trendigt och faktiskt går att få tag på. Denna perfekta topp är från Gina Tricot, men jag hittar den inte på sajten så den kanske är slut :/ Hoppas för er skull att den kommer in igen!! Till ett par jeans kläs den enkelt ned, men till ett par skinnisar (mina i bild är Samsoe Samsoe!) eller kjol ihop med klackskor är det som en göttig liten partytopp?? PARTYTOPP förlåt sug på det ordet wow jag känner mig 16 år igen…………………..

Heja everyday heroes!!

Annons
7:54 25 Apr 2017

Andra delen av resan gick åt till ännu mer nostalgisernade (a word?? no??). Vi åkte runt och besökte våra gamla hoods där vi bodde på två ställen och åkte till min gamla skola!!! Allt såg PRICK likadant ut!! Noll renovering gjord!! Detta på gott och ont då skolan nu såg förjävla schleten ut tyvärr :) :(

Soldyrkare och mallig framför ingången till mitt gamla klassrum! LOOOL så rufft det blivit som sagt men alla vet vi att kärleken är blind.

Sen var det dags för en av resans höjdpunkter! Vi var på match och såg Dundee United spela, min pappas gamla lag och anledningen till att vi bodde där. De vann och pappa och hans gamla spelarkamrat Kjell få in och gå ärevarv framför publiken i halvtid! Blev fan blödig. Har så klart aldrig förstått hur stort allt var back in the day, men det var mäktigt att se nu och verkligen förstå. Stadion såg likadan ut den med och det var såå kul att få se match igen prick som jag växte upp med för 20 år sen!

Mot lördagkvällen åkte vi till Edinburgh! Även den en otroligt vacker stad *partisk and don’t even care*. Tvingade med Kalle på en snabb jävla Harry Potter-tur (för ni vet väl att J.K Rowling skrev flera av böckerna där!!! ink första och sista!!!! staden är basically PRICK Diagon Alley). Vi var förbi bägge fiken kända för att hon skrev de första böckerna där samt tog en go-drink på The Balmoral, där hon skrev sista delen! Hur snäll är Kalle som snällt hänger med denna HP-toka världen över :’) <3

När vi åt middag på kvällen var det ett jävla ståhej utanför, tydligen spelades den kommande Avengersfilmer in precis utanför?? Googlade lite snabbt och så visar det sig att Chris Pratt är med i dennnnnn och jag rakt av motsatsen till hatar honom. Vi stod och kikade lite snabbt men den skotska vårluften är inte ASskön så vi gled vidare och drack lide drinkar istället.

Vår sista dag var söndagen och då fick vi pangväder!! Gick runt hela jävla Edinburgh och njöt av bland annat slottet, museum, city, lide chopping, lide mer IRN BRU………………….

Ja hörrni det var en magisk resa rent ut sagt! Så mycket kvalitetstid familjen, så mycket nostalgi, så mycket kärlek!! Förutom att jag är helt slut fortfarande efter vårt sena flyg hem natten till måndag så är jag fylld av energi från resan <3

9:52 24 Apr 2017

Tillbaka från de levande döda!! TYP?! Fullspäckade dagar i Skottland och tröttheten själv (+ mycket, mycket öl) om kvällarna gjorde att uppdatering uteblev under resan. Sorry! Men nu kör vi recap.

Vi kom först till Dundee, där jag bodde. En sjuk grej jag minns från stan är att kyrkogårdarna var helt magiska?? Helt normalt minne att plocka med sig som 10-åring, absolut……………….. Men vi passade på ett besöka ett par stycken och mycket riktigt!!!! Helt ödsliga, nergångna så pass hårt att det övergått till att bli vackert. Var tredje sten var helt nerbruten av tidens gång och inget görs liksom åt det (?!), tillslut blir det typ fint som sagt. Inhägnaderna och områdena bidrog till stämningen, vackra blommande träd som hänger över förstörelsen typ…………… Självklart måste man se för att förstå, men Kalle vart också helt tagen för det var så vackert!!

Introducerade Kalle för nationaldrycken IRN BRU! Alla som e coola tycker den är god! Hint: han tyckte den smakade skit……………………. Jag levde på den under hela resan ofc!! *cool*

Allmän sightseeing i lille stan, här är jag med nationalpoeten Robert Burns tex! Själv är även jag publicerad skotsk poet (OBS SANT) så jag relaterar hårt till honom. Sen att han är världskänd och en annan endast fick en dikt från mellanstadiet publicerad i en lokal barndikter-om-milleniefirandet-bok är inte väsentligt!!!!! Vi är equals, han och jag.

Utanför Dundee ligger Broughty Ferry, en liten liten otroligt otroligt fin förort. Dit åkte vi alltid ut på helgerna när jag var liten och lekte på stranden (men aldrig badade pga pisskallt), handlade och åt glass. Visade Kalle runt och han tycker vi ska köpa stuga där när vi blir gamla, så fint är det! Jag sa att vi förmodligen kommer dö om vi försöker köra själva på de galet trånga, snåriga vägarna i VÄNSTERTRAFIK /partypooperino_88

På fredagen åkte vi på en dagsutflykt till Inverness för att kolla på Loch Ness! Inte monstret u know, men den faktiskt megavackra sjön!! Vad som är mer värt med roadtrips i Skottland är att det är så sjuuukt vackert precis överallt och naturen är helt bananas fin. Så hela bilresan är typ ett enda långt sceniskt mästerverk att beundra genom fönstret. Min klockrena bild genom ett regnigt fönster gjorde kanske inte ZUZEN med att illustrera detta, men allt andas typ Sagan Om Ringen – både de onda och de goda miljöerna :)))

Fortsättning följer!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons