Annons
Annons
9:21 20 Apr 2017

HIYA som man säger i mitt andra hemland!!! Snart bär jag och familjen av mot Skottland! Tänkte kika in och visa den här bilden på en liten Slipsy McSlipsface från min skoltid där. YEP det var självklart skoluniform som gällde! Undra om jag fortfarande minns hur man knyter en slips?? Kanske är en ryggmärgsgrej, som att cykla. Var ju pretty jävla KING där ett tag som ni kanske förstår (så är knuten på bild asful bara för det hahahahah).

ÅHHH ni fattar inte hur jag längtar!! Har sjukt resfeber fast typ helt annorlunda än vanlig, det här är ju att återbesöka mitt gamla hem?? Är så fylld av längtan och värme <3

PS min bästa killkompis sa om bilden ”så gullig bild men också roligt att du ser ut EXAKT så där när du är full nu som vuxen” ????????? Lite lurig tyckte han. Hahahahhah jaja man kan väl se värre ut som full antar jag

9:18 19 Apr 2017

Innehåller adlinks

Min outfit från datenighten! Äger sedan länge världens bästa skinntights från Samsoe Samsoe i beige och jag har nött dem like a mf. Livrädd att de ska gå sönder nu!? Men de är inget mindre än PERFEKTA i passform för mig och passar till fanimig allt. Har äntligen slagit slag i saken och skaffade ett par svarta också. Kanske den färg som passar ÄNNU mer till allt än vad beige gör ni vet…………………. Dock såg de blåa ut på nedersta bilden men det är ju tack vare mina antiskills i fotografering bara!! Ska dessutom kolla om jag kan lämna in de beiga hos skräddare och rädda det som finns kvar av dem.

skinntights – Samsoe Samsoe, tröja – Samsoe Samsoe, skor – Whyred (som byttes till ett par Acne Pistols i allra sista sekund ändå………..), väska – Celine

Annons

Vi var ute på en redig date night i helgen! Vi var på bio men filmen var så dålig att jag tänker inte ens skriva vilken det var, vill liksom inte ens ge den någon luft alls, inte ens dålig luft :((

Men sen?? Världen ba fan Kristin vilken trooper du är som led igenom den där pissefilmen för din killes skull (ofc var det så ja) så nu ska vi väga upp detta med en go jävla TREAT. Vi gled förbi Surfers lite spontant (ett ställe vi tidigare försökt men misslyckats att få bord på) och så fanns det lediga platser till oss! OCH maten var GUDOMLIG!! Går ni dit måååste ni äta deras kända tofurätt, typ karamelliserad?? Kommer inte ihåg vad det var ens pga gick in i nåt trans där och då. Jag drack dessutom nån peppardrink som fick tungan att domna av på ett ~spännande~ sätt.

Filmen sög, maten ägde, mitt sällskap ägde och jag ägde faktiskt också pga testade massa nytt smink innan som var BOMB (in the good way) så jag kände mig fan skitsnygg (i en biosalong?? uhhh the waaaaste). Ska visa dessa nya sminkfavoriter för er snart iih!!

Annons
7:57 18 Apr 2017

Igår utmanade jag mig själv! Testade på att gå på crossfit som jag länge har varit livrädd för!! Kändes som ett stort steg ändå. Har alltid sagt NÄNÄ det där är inget för mig. Kettlebells, stångar, killar, jag är rädd för allt sånt :/ Men jag är samtidigt en person som alltid drar till med ”don’t knock it til you try it”. Så jag bestämde mig för att leva som jag lär :) Inte mer än superrimligt??

Och det var faktiskt kul!? Väldigt mycket styrka och med muskler jag aaaaldrig använder annars så var tyvärr riktigt klen men men. Fick skitont i händerna till exempel för man lyfter den där skivstången så mycket?? Jag ba eehhh hur vet man hur tungt man ska ha?? Så visade det sig att jag inte ens kunde lyfta BARA stången över mitt huvud :(( Men that’s why man tränar eller hur, man går ju inte dit för att man redan kan allt heheheh *intalar mig själv*.

linne – gammal Stellasport, sporttopp – Adidas, tights – Puma, skor – Adidas

5:29 17 Apr 2017

Innan påsken bjöd Mumm in till bubbelmiddag på Hillenberg, en asbra restu på Humlegårdsgatan! Jag hade varit och fönat håret innan och kände att det var väl himla kul att få visa opp. Hade lite tid över så tog mig tid att dra på ett fejs till och med!! Inte en dålig beauty-vardag precis. Typiskt att såna går till spillo, SAD!

Ett kingligt sällskap i Perry och Axel! Han ser inte ut att ha kul men tro mig att det hade han. Omöjligt att inte ha med oss right???

Vi åt skaldjursplatå?! Tro’t eller ej så har jag aldrig ätit det. Jag har ju varit falsk stekare i mina Stureplansdagar, typ hängt där pga jobbat klubb men i själva verket varit student under tiden och har ätit fil och flingor hemma innan. Det är knep man kan ta till!! Men nu var det alltså dags för en redig jävla platå. Asgott så klart!! Hillenberg är toppen. Och kolla Gustav bakom!!!! Hur kul, smart och söt person! Jag älskar Gustav.

Vi fick bubbelprovning genom maten och allt var så sjukt godt! Två olika vita och en rosé – yes, premiären är snart hallå!! *tittar ut på snön*…………………………….. Eller låt oss hoppas.

Tack Mumm för en påsk-warm up som hette duga! Tyvärr har jag bubbelförbud för mig själv för närvarande men vi vet alla att det inte lär hålla så länge till :)

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons