Annons
Annons
9:18 20 Okt 2016

161019 161019_2 161019_3 161019_4

Igår @ slottet valde jag krossat sammet pga royal a f. En outfit jag hade på jobbet under dagen också! Verkligen works both ways bara med en dash o’ läppstift om kvälla. Kan verkligen rekommendera sammetsbyxor f.ö då det känns precis som att glida runt i pyjamas! Något vi alla vet är Den Bästa Känslan.

sammetsbraller – gamla Cheap Monday, skjorta – gammal Uniqlo (liknande från Morris), halsband – River Island & Dior (köpt när jag var 14 år!! mvh alltid haft king smak), skor – Zara, väska – Céline

img_6557 img_6559 img_6560 img_6561 img_6562img_6564img_6566

Igår när det slog mig hur nära det är jul pga bjuden på JULMIDDAG med River Island?!

De hade pimpat sönder Livrustkammaren med så mycket juligheter att jag fick GRAVA Harry Potter-vibbar, ni vet deras firanden i stora salen!!! Roligt att den känslan gav mig mer ro och mys och värme än typ jul generellt haha.

Vi åt och drack så gott, klämde på alla höstnyheter och hittade massa favoriter, lyssnade på live piano och fick t o m ett surpriseuppträdande med jullåtar!

Så nu är jag i mega xmas Hogwarts spirit! Tack River Island för igår!

Annons
11:41 19 Okt 2016

KOM PÅ att jag inte skrivit om Kehlanis musik på länge och då har hon ändå släppt nytt under året!

Hoppas att ingen som läser detta INTE älskar ihjäl hennes EP You should be here, det bör vara inträdeskrav för att läsa min blogg basically. Kehlani är rnb’s nya röst och dess framtid!!! Halleluuuuuu.

På Spotify finns hennes låtar från i år som inte finns med på något album (ÄN); 24/7, Distraction och CRZY. Och alla är så klart tippetytöpp!! Men personligen föredrar jag min rnb i ett sammanhang, dvs på ett album. Jag gillar att få en historia berättad för mig, där låtarna kommer i den ordning som artisten har tänkt ut. Det blir alltid örti gånger bättre än shuffle eller fristående låtar hipp som happ. Då får du höra låten som den är tänkt, i rätt sammanhang liksom. Och jag vet inte varför jag föredrar det allra mest vad gäller rnb också, men det är ju min favoritmusik så i guess att det kommer av sig självt.

Ska bli såå spännande att se om hon kommer ha med dessa på ett framtida släpp eller om hon ”fått ur sig” dem innan nästa kapitel typ. GAHH jag kan verkligen nörda ner mig i sånt här!! Ja hörrni nåt ska man ju hitte på med sitt liv va :))

980x-1 980x teyana-taylor-paper-magazine-october-2016-cover-000002 teyana-taylor-paper-magazine-october-2016-cover-000003 teyana-taylor-paper-magazine-october-2016-cover-00004

PAPER MAG. On stands 2morr.

A video posted by Jimmy Neutch (@teyanataylor) on

Wow okej vet inte riktigt hur jag ska närma mig Teyana Taylors senaste omslag för Paper Magazine?? Är like totally mållös för ovanlighetens skull. Jag menar kolla filmen från hennes insta HUR kan jag ens sätta ord på något så pass flawless??? Nänänä  just bask in it hörrni.

Bara en fullständig dos av coolhet for ya denna onsdag!

10:17 18 Okt 2016

img_6518 img_6521 img_6541 img_6542

Nämen KOLLA KOLLA! Var på inspelning ikväll i Kulturhuset för första avsnittet på nya säsongen av Edit! Denna gång som full blown talkshow med publik – lett av min bestie givetvis. Programledarnas programledare! Även om jag inte vore 100% partisk skulle jag fortfarande tycka att hon vore det, det är ju fakta och inte ens en åsikt these days.

SÅ bra gäster i första programmet om kroppsaktivism! Det är liksom lärorikt men kul, smart och snyggt paketerat. Allt en perfekt talkshow ska vara!! Tune in på torsdag @ SVT play!

Sen tog vi lite roliga bilder med Kalle och Agnes istället för de riktiga gästerna hiihi men man ska aldrig säga aldrig amirite!!!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons