Annons
Annons
7:31 21 Feb 2017

IMG_9043

Gyyuuud alltså när jag har en sån här busy ass weekend så blir jag fan helt slutkörd. Vet att vissa ser fram emot helgerna för att de ska hitta på en massa kul då!!! Men jag är typ tvärtom hahahah. Eller alltså det är klart att det är sköj att hitta på nåt så där. Men om jag inte får typ 30h i sträck i min soffa så blir jag heeelt skev?? När det är aktivitet på aktivitet på aktivitet får jag aldrig ladda batterierna och det är något jag upptäckt på Äldre Dagar är otroligt viktigt för mig.

SÅ nu i the aftermath av en hektisk helg är min hjärnkapacitet nere på nivån som hon som klarar en helt sinnessjukt låg limbo ni vet??? Hahhahah hon går typ på fotknölarna och det gör typ min hjärna också. Kanske onormalt att jag är så beroende av veggie mode men men jag unnar mig det så länge i livet som det går! Man ska alltid lyssna på sin kropp hörrni!!!

7:53 20 Feb 2017

Innehåller adlink

IMG_9001 IMG_9002 IMG_9003

Fler träningsoutfits coming right up! Osminkad och trött men go och glá ändå!! Här var en balettoutfit som hette duga. Dansade ju balett i många år under uppväxten men man hade glömt hur grymt bra träning det är ändå. Först behövs ju bara tekniken dammas av, då fokar man inte så mycket på just träningen i det hela. Men när teknikminnet värmts upp igen känner man ju att hotdanggg joo det här är ju queenglig träning indeed!

stickad tröja – Adidas, linne – gammal Stella McCartney for Adidas, tights – Nike

Annons
1:21 19 Feb 2017

IMG_9016 IMG_9018 IMG_9020 IMG_9021

Jaha så denna helg har typ gått i ett bara och nu är vi alltså redan framme vid söndag??? Hade middag hemma i fredags (= komatös igår under dagen) + middag hos vänner igårkväll och det var allt superskoj men fan vad fort det har gått??

Det enda jag hunnit med som inte har innehållit tjöt med vänner över mat och vin är ett besök på slottet med mamma! Vi var på utställningen med bröllopsklänningarna :’) Extremt fint!!! Tror inte den håller på så länge till men kan verkligen rekommendera den om ni hinner. Det här med att turista i sin egen stad, så sjukt underskattat?? Bor ju i en av världens fetaste städer, ett fkn SLOTT som jag bara åker förbi varje dag med bussen helt blasé – rätt lyxigt att kunna besöka bara så där. Synd att jag var next level bakfull men det var ju inte direkt slottets fel eller problem!! Har (mest) mig själv att skylla där.

NÄ nu måste jag ta tag i allt annat som inte hunnits med i helgen PUSS O KRAM hjärtan hoppas ni har en king time life <3

Annons
10:42 16 Feb 2017

IMG_9006IMG_9004 IMG_9005

IIIH hur mycket bultar längtet efter sommaren när de ultimata sommarshortsen dimper ner i present från Monki!!! Hittar dem inte på hemsidan än men de kommer från nya SS17-kollektionen så de kommer nog snart. Broderade! Hjärtan! Över hela stjärten! Och skrevet! Hihih!

Vill härmed slå ett slag för broderingen. En underskattad konstform right?? PRINT i all ära men halloj, we all know vem originalet är okej. Broderi känns så mycket mer kärleksfullt, så mycket mer MÖDA som lagts ner. Heja konst!!!

9:19 15 Feb 2017

IMG_8975IMG_8963 IMG_8965 IMG_8966IMG_8982

PHEW! Nu är man hemma igen från en tvådagarsvisit i Fazers chokladfabrik igen! Över Alla Hjärtans Dag och allt. Med mig var Johan aka Matgeek och Andreas som filmade för hans Youtubekanal. Alltså var vi varandras Valentinessällskap och då i hårnät och hela faderullan hhahaha. Det lär man inte vara med om igen åtminstone!! Men håll utkik hos honom om ni är nyfikna på en djupdykning av vad som försiggår inuti en godisfabrik! Kan berätta att jag aldrig är så trött som efter ett besök där, det är så sjukt mycket intryck och så intensivt. Är sjukt impad av de som jobbar där varje dag och deras stamina! Denna klenlort däckar inom fem röda väl hemma och vill gärna ha en helkroppsmassage också.

Nu ska jag återhämta mig och ladda inför ett sent firande av Alla Hjärtans!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons