Annons
Annons
9:42 19 Jul 2016

IMG_3375 IMG_3378 IMG_3380 IMG_3382 IMG_3385 IMG_3386 IMG_3420

IMG_3503

NÄMEN HEJ!

Jag hade tänkt vara duktig och blogga en gång om dagen under Italienresan men tji fick ni för jag GLÖMDE BORT DET efter några dagar och tog omedvetet helt ledigt från allt bara. Extremt skönt för denna annars tokuppkopplade donna, van att rapportera om allt och alla årets alla dagar.

Men nu är jag i alla fall hemma från Marina di Camerota där vi var i södra Italien. Vi hyrde ett magiskt hus och hade 9 magiska dagar där. Heeeeeelt sinnessjukt underbart. Jag hade haft vrålångest för att vara hemma om det inte vore för att

JAG HAR BOKAT EN RESA TILL BARCELONA IMORGON!!! Rätt så megaspontant drar vi iväg för Parisas födelsedag, lite back to back med hemkomsten från Italien alltså. Det spontana livet är inget jag är van vid så jag känner mig svincool (lol) förutom det faktum att jag är helt bedrövligt trött och måste packa om nu (men kommer helt klart sova och ställa klockan tidigare och göra det imorgon istället guuu).

Så nästa rapport från eder Zäta blir från Spanien!! Hade jag tänkt. Men hade ju tänkt skriva massa från Italien också?? Så jag vågar inte lova stenhård rapportering alltså, följ mig på Instagram @kristin.zetterlund för garanterad uppdatering om inte annat!

SAKNAR ER HOPPAS NI HAR DEN FETASTE SOMMAREN PUSS O KRAM <3

12:11 14 Jul 2016

image image image

Idag har vi badat i havet och omg när man inte kunde tro att detta var mer himlen på jorden redan?? Vårt hus och pool är to die for och vi vill redan boka nästa år, men när den privata stranden visar sig vara lika king……. Weeeell. Kunde inte vara mer nöjd!!! King mat och dryck också mumma för en gumma.

Och kolla vilken gosig tax vi hittade gosandes i en bil idag :’)) In lurve på tusen sött här!!

12:42 13 Jul 2016

 image image image image

Bueno sera!!! Har inget mer att tillägga än vad bilderna återförtäljer, detta är fan paradiset <3

9:52 11 Jul 2016

image image image image image image image

Hälsningar från Marina di Camerota i södra Italien!!!

herrejävlagud vad vackert det är här, satt hela bilresan och skrek VI ÄR I EDENS LUSTGÅRD??????? Jag körde från Neapels flygplats hit och det var lite smått galet med tanke på hur trånga bergsvägar det är och hur italienare kör but i did it!! Stolt och lycklig dricker jag nu Peroni i plural.

Hoppas ni får en underbar semester mina käraste kära <3

10:30 10 Jul 2016

160710 160710_2

Tillbaka från norrland –> timmar ifrån Italien!!!

Vi har torp utanför Burträsk i vackra Västerbotten så där har vi gonat oss nu torsdag – söndag, på vägen hem idag stannade vi förbi andra halvan av min familj i Härnösand och käkade lite också! Jag ”är” ju från Örebro men jag har norrländskt blod i mina ådror ska ni veta (kollar om GoT och plötsligt inne blodsband nu?? eew neeej). Farmor packade med mig och Kalle ett inte lite kingligt överlevnadskit med matlådor (ur bild!!), bröd, svamp, mazarinkakor, lingonsylt……………… Ja hon tar hand om oss väl min kära farmor <3

Sen var det bara att slänga in allt i lägenheten när vi kom fram till Stockholm sent i em, packa om direkt och just nu sitter jag och låter tånaglarna torka i en orangeröd nyans framför matchen! Inatt går nämligen planet ner till södra Italien där vi ska gona oss ännu lite längre, till tisdag mer bestämt. Snabba ryck men vi lever ju inte för evigt heller?? Dagen efter jag kommer hem från Italien drar jag nämligen till Spanien också hahahahhahah yes hörrni jag tänkte maxa shajten ur denna semester.

Annons