Annons
Annons
4:42 28 Aug 2016

160827_2 160827_3 160827_4 160827_5 160827

Igår maxade vi den sista sommarvärmen och drog ut till Artipelag i skärgården! Så sjukt vackert där, naturen och muséet likaså. Vi var där nästan hela dagen och njöt av consten och omgivningarna!

Sen brassade vi på rejält i deras restuarang!! Unnade loss och bara toknjöt. Och jag kan inte rekommendera detta ställe nog!!!! Var så gaaalet gott allt vi åt, från rökta räkor från början till chokladbollen på slutet. Precis allt var fan ren perfektion. Sen att man har sinnessjuk utsikt över skärgården genom hela måltiden skadar inte direkt u know.

Nä fan unna er ett besök om ni har möjlighet, ni kommer inte ångra er. PLUS hur tung känner man sig inte om man inte bara ligger hemma i soffgropen en hel lördag :)) Bara där är man redan kingen :)))

6:05 27 Aug 2016

FÖRLÅT för frånvaron IGEN men jag har varit på konferens sen i onsdags (mer om den sen!!) och kom precis hem igår i tid till Guldknappen! Så som kompensation kommer här nu ett bildregn från min gårkväll!

Guldknappen201612552 Guldknappen201612559

Per use höll galan hus på Grand Hotel och i år fanns ett s.k Vanity Fair-rum (??) där man fick fotas megafint av Mathias Nordgren! Kolla mig och min bebi!!!! <3

fejbeylbljybgli0okssyywssdp

Jag vet inte varför röda mattan-bilderna är i megadålig kvalitutti, alla är verkligen små och pixliga?? Kanske uppdaterar här om jag hittar bättre men men. Carolina, Ida, jag och Parisa bar alla Ida Sjöstedt så vi ville gå som Ida’s Angels ner för mattan!

IMG_5177 IMG_5178 IMG_5180 IMG_5181

Hur mycket jag älskade min klänning från Ida Sjöstedt?? Hon är så pass underbar att jag fick låna från hennes arkiv, så detta är AW 14! En gyllene dröm, med gaaaaalet mycket och tungt tyg i kjolen (den gick att hålla rätt ut 90 grader åt bägge sidor!!) så fallet blev very Disney.

Det rosa i mitt hår hade liksom gått ur och jag var någon slags mellanting mellan blont och rosa SÅ jag tog modet till mig och färgade själv hemma. Jag kände att det vore verkligen allra snyggast att bryta av guldet med ROSA. Annars tror jag att jag hade smält in i klänningen och blivit gulbeige hela jag?? Nä nä då får man bryta av lite punkigt mot det prinsessiga helt enkelt kände jag. Att jag dock blir tvungen att åka på en jobbresa i nästa vecka med tvärrosa hår…………………………… är en annan femma. WORTH IT!!!

IMG_5182

Mitt sällskap??? Vet inte om jag är med i ett Oscarsbelönat kostymdrama eller om dessa är mina vrålhärliga vänner just chilling

IMG_5183

Erik Lundin uppträdde!! Ej första gången jag sett honom live men blir lika exalterad varje gång, detta svenska musikunder.

IMG_5186

Det finns inte lika många som kan hagga på lika god nivå som jag och Parisa men Gustav Baeström kvalificerar absolut <3

IMG_5184

Jag och Parisa tog idolbild med ELISABETH MASSI FRITZ!!! Kollar slaviskt på henne varje vecka i SVT Gomorron och följer henne självklart på Instagram och vart det än går……. En sann inspiratör!!!

 

 

10:18 23 Aug 2016

ZÄTA! ska på bröllop på den engelska landsbygden(!) nu i sept och *vet ej* vad jag ska ha på mig? vill va classy men inte utklädd plus megasnygg såklarrrr. Please help a gurl out! xxxxx J

BABY CAKES!

Klart jag ska försöka hjälpa dig!! Blandar högt och lågt här efter humör men allt som jag 100% tycker e megasnyggt. En sak jag ändå måste slå ett slag för är Nellys egna ”finkollektion” NLY Eve som jag klämde på i showroom häromveckan. SÅ mycket finare och i bättre kvalitet än vad jag kunde ana faktiskt, eggstremt prisvärt skulle jag säga!! LEGGO:

301183-0012_1

En go KNUT är ju en av mina favoritdetaljer på plagg, som ni vet by now. Gillar även GREIGE (grå/beige) och tycker man att ringningen är lite väl djup *lol d tycker man inte* så kanske en sån här lowkey färg väger upp på nå vis?? Om en nu känner så. Från NLY Eve!

301192-1126_1

Okej nu pratar vi old school beaut right here. Och hallå hur brittisk färg (??????????) lol men jo känns fan som det. Ugh hur snyggt och smickrande kommer det livet att sitta över Les Bystes!!!! Från NLY Eve!

301201-0012_1

Gah okej denna ser rätt basic ut framifrån MEN så runt hals och ner för ryggen har den megafina stendetaljer!! En liten go slits hann vi med där också ja ;)) Från NLY Eve!

301266-0029_2

#teamruche!!! Ni vet att jag älskar den skiten. JA du kanske kommer ge en brittisk granny lite hjärtflimmer men livet är för kort för att INTE göra det också? Från NLY Eve!

301362-1173_1

Jag är megainne på guld just nu (varför kanske ni får se till fredag på GULDKNAPPEN!!) så denna föll mig så jävl i smaken. Modellen i sig är ju så enkel och fin men så är den GOLD ALL IN MY CHAIN bara så där och de är ju himla trefligt. Från NLY Eve!

302067-0012_1

Underskatta ej ett godt SET har jag ju alltid sagt!! Och medan en fortfarande kan flexa under någorlunda sommartider är ju dessa färger så jävla prima. Från NLY Eve!

351862-6469_1

Ja här samlar jag alla favoriter minsann!!! Näst ut är inget mindre än PLISSERAT! Den här modellen är ju ganska loose fit och skön, men blir ändå lite extra snajdig med det smala bältet i midjan. Från Miss Selfridge!

911450-0286_1

Här snackar vi J.Lo jag veeeet men jag kunde inte hjälpa det!! Midnattsblå skimmerjävel med en fkn enaxlat keyhole-ringning. Kommentarer överflödiga. Från John Zack!
image1xxl

Vill du gå all out britt så är väl denna så hand i handske som kan bli??? Off shoulder, perfekt 90-talsgul färg och silhuetten ändå speciell och kul med långa viket över axlarna! SÅ FIN!! Från Asos!

Beyonce_BodySuit_2 Beyonce_CroppedSweatShirt_2 Hat-F Iphone6_Cases_SIlver_HoldOn_1 Lemonade-on-White-T-Shirt Tote_DyeSub_F

JAHOPP, än en gång är man tvingad att tömma merchbörsen på alla sina små slantar?

Beyoncé har släppt ny Lemonademerchandise och booooy (BYE) är det snygga grejor, alltså. Kan inte bestämma mig om jag älskar citronen eller Beymojin med baseballträ (!!!) mest egentligen – även om emojin tagen från Hold Up-videon är genialisk känns en citron 2016 som ett sånt jävla STATEMENT. Instant icon!

 

8:11 22 Aug 2016

160820 160820_4 160820_3

Så här såg jag ut under bättre tider aka HELGEN. Äee fy fan vad sliten jag är efter den hörrni?? Här var någon slags peak i mående och snyggma ändå. Sen gick det utför med rave och sånt och ja det känner jag av än idag………………..

klänning – Asos, skor – gamla Vagabond, väska – Loewe, på läpparna – Marc Jacobs Le Marc ”Core Cora”

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons