Annons
Annons

BC3

9:45 11 Feb 2016

Åh halleluuuuu äntligen är världens bästa Abbi och Ilana tillbaka med Broad City säsong 3! Skrattade gott bara åt denna gosiga trailer och inte ens behöver vi vänta länge för redan 17 februari kommer nya säsongen ut på Comedy Central.

Ett litet ljus i allt mörker va!!

2Q-1 5c785-11881889_1627358987518351_1014868683_n 9k-5 2862d-11910371_685689871567712_1584297626_n mansur-gavriel-2-vogue-9feb16-pr_b_646x430

Hypeade märket Mansur Gavriel vars väskor säljer slut på FEM röda varje gång de kommer in på lager igen har nu också släppt SKOR! Älskar deras signatur med monokromt och supercleant men inte känt ett superbegär för något därifrån än även om jag uppskattar estetiken. Men skorna!!! Hellooooo mamas.

Men så slog det mig………………. Varför älskar jag dessa skor så otroligt mycket?? KAN det vara för att de är dubbelgångare till mina superfavoriter från Nelly som jag redan äger 3 par av?? Jomenvisstfanärdetså. Och vips se där hade jag sparat mig några tusenlappar bara så där?!

Wow way to go me!!

8:07 10 Feb 2016

160210

Mina bästa dojjor just nu är dessa tokfodrade gummistövlar från Tretorn! Ni förstår ju?? Pissregn och pendlandet mellan plus och minusgrader som lämnar hela jävla stan dyngsur, men samtidigt kallt och en vill helst gona ner fötterna i Uggsen……………… Så finns faktiskt det ultimata mellantinget?!

Vet inte hur tydligt det syns på bilden men mina är redan helt nersölade med brun gegga och då rör jag mig MINIMALT utomhus looool. Till och från bussen. Mellan bussen och tunnelbanan. Tunnelbanan och kontoret. Och tillbaka igen. Huvaliga!!! Ändå är jag brunsölad upp till anklarna?? Som om jag inte tjatar nog om *better days* men tacolov har jag ordentligt skydd tills dess då!

En av mina nyare gullisar är ju Zendaya som har klanderfri smak och verkar ha huvudet så INNI på skaft (guuuuuuud tänk så hade en annan också haft det i hennes ålder men men u live and u learn mvh otroligt många livsläxor senare……). Dock att hon här fattade beslutet att ha Chris Brown på feature urk så hon kanske inte är så perfekt som jag inbillat mig!!!!!! *maniacal laugh*.

Men hon ska ju vara sån multitalang som skådespelar och sjunger och hejohå men nu verkar hon alltså köra lite mer på musikspåret och släpper singeln ”Something new” med ja han dendära på feature som sagt. Otroligt mysig sampling av TLC’s ”Creep” också måste jag säga?? Ja där var hon perfekt igen då…….. Bara att kapitulera!

9:59 9 Feb 2016

150418

Jättefint läppstift/penna! Får man fråga varifrån? Jennifer om Glam Zone 
Det är Estée Lauders ”Mauve” läppenna! Otroligt king läppenna faktiskt, klår de flesta läppstift, behöver inte ens något täckande över och håller typ en hel kväll!!

Alltså jackan! Drömmen, har gått och spanat på en reflexjacka 4ever. Hur är den i kvalitén, är den liksom sådär matt/plastig som reflexer kan vara? +fastnar det smuts (typ avgaser) svinlätt eller är den okej liksom? Lovisa om I Skuggan
Jag älskar den!! Ytan är typ tjock som fan, rätt grov alltså snäppet som på (extremt orivig) sandpapper nästan?? Nej inget fastnar utan tvärtom känns det som allt rinner av pga så tåligt material. Eller vatten ger temporära fläckar på reflexen, som ser helt sjukt ut innan det torkat/åkt av haha.

Ljudböcker är gött! Har du någon app (vilken isf? :D), eller kör du old-school skivor från bibblan? Anders
Jag testar BookBeat just nu! Hittills nöjd men är rookie.

Vart e denna FAAAAB top/klänning/va de nu e ifrån du har på dig här?? Ser sjukt guld ut. Emma om Skygglapparna På 
Det är en klänning från NLY One! Med en <3knut<3 där fram, perfekt på magelillan.

hej queen zäta!! du har säkert skrivit om detta innan men vill du berätta var du gör dina ögonbryn? jag har tjocka buskbryn men älskar dem innerligt så jag vågar sällan få de fixade på salong av rädsla att de kommer noppa dem till tunna streck (haha). men dina såg supersnygga ut! fixade men naturliga liksom. såå can u help a gurl out? älskar din blogg!! elin
Hej älskade Elin och grattis till fab brows!!! Jag går till Benefit Brow Bar inne på Sephora i Bibliotekstan. Skulle de lägga ner skulle jag behöva lägga ner mina ögonbryn om vi säger så. De är ABSOLUT inte noppiga (de vaxar f.ö), utan du ska bara SE hur fylliga och underbara bryn de som jobbar där har…….!!! Men de är mästare på att hitta den perfekta formen för dig, inte bara tjocklek utan de där detaljerna som känns omöjliga att få till själv lyckas de lyfta fram. Älskar dem så <3

Hejhopp!! Jag undrar 2 saker! 1) jag har samma highlighter som du från & other Stories men kan inte få den att bli så himla bra? Hur gör du? Innan eller efter annat smink osv?
2) jag vill åka till Sardinien sooooo badly och minns att du skrev att ni hyrde via airbnb? Hur visste ni var ni skulle bo ich hur funkade det egentligen att hyra så och icke hotell? Finns ju en SJÖ av ställen på airbnb och jag vet inte ens vilken sida av ön jag ska kolla på.
DL
Hejhoooopp!
1) Jag tar alltid highlighter som det typ allra sista jag gör? Säger inte att det är facit men för mig är det the absolute finishing touch. Den ska ju liksom vara det där lilla extra som fångar upp ljuset, så av basen tycker jag ändå att det bör åka på sist. Sen beror det väl på vad du vill ha för typ av highlighter och vad du vill uppnå? Vill du ha megapartysuperskimmer är det kanske inte rätt highlighter eftersom den är rätt diskret tycker jag, men den funkar utmärkt att ha i en liten droppe i ens foundation för att skapa allround lyster i fejset eller som en mer lowkey highlighter överlag. Jag applicerar mest på de mer klassiska ”lysterpunkterna” som strax över kindbenen, näsryggen, hakan, käklinjen, precis under brynen, amorbågen heheheheh ja u name it typ………………
2) Det tråkiga svaret på denna fråga är bara att jag gjorde så sjukt mkt research?? Läste på x 100000. Men vi valde tillslut Alghero och att hyra en lägenhet strax utanför stan i Fertilia, en mindre by. Vi var galet nöjda!! Nyckeln till Airbnb känns som att läsa på omdömena och de vi hyrde av hade verkligen toppbetyg så det kändes tryggt. Kolla också på hur utförliga beskrivningar de har skrivit om sitt plejs, det är också viktigt i att man känner sig trygg i vad som är utlovat och vad en kan förvänta sig. Sen ligger det ju i deras intresse att vara tillmötesgående och göra det till en bra upplevelse för dig eftersom de betygsätts efteråt så lite *faith in humanity* får en ha ;))) Men kan verkligen rekommendera Alghero överlag, det är paradisstränder och vatten överallt och stan är lagom stor och inte lagom turistnivå (vi hörde ingen svenska alls där, kändes generellt som en stad där många italienare själva semestrar typ?). Tror Sardinien är nice vartsom dock!!

IMG_5399

Sardinien mitt i högsäsong – inte en jävel där?? Perfekt!!!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons