Annons
Annons

Boarding babes

8:15 22 Dec 2011

Vill ni veta what keeps me going just nu? Första veckan i januari drar jag och Linn iväg på snowboardresa till Tryvann i Norge! Proffs från Nike ska lära oss ett å tu, eller det hoppas jag fan, för dessa Bambiben är brädoskulder. Det kommer FÖRMODLIGEN se ut precis som på bilden. Närå skoja, orka få urinvägsinflammation? Vi ska bara vara borta en kortis men har ändå en känsla av att detta är precis vad jag behöver för att rivstarta 2012!!

En kommentar | “Boarding babes”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kajsa skriver:

    Din rumpa kommer DÖ! Och sätt på dig knäskydd innan du hinner ångra dig. Jag tog min brädoskuld förra vintern och det var smärtsamt. Men sjukt kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv kommentar
Tillbaka upp
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons