Stronger than yesterday

7:31 21 Jan 2013

Ujuj dessa bilder är ända från i fredags?? Ej varit i blogmode denna helg alltså. Tyckte ‘Rins kommentar på min och Johans bild va SÅ kul, vi reppade Matrixstilen ute rätt hårt SåAttSäga.

Vet ni vad jag gjorde idag!!! Gick upp klockan natten och gick till SATS där min nya PT väntade och skulle göra ”prover” på mig. Fettprov, styrkeprov och kondisprov (OBS ej de officiella namnen men mer bokstavligt vad de var). Fettprovet gick bra. Styrkeprovet………. började med…………… ”gör så många armhävningar du orkar, Kristin!” —> orkade inte upp från första :( Kondisprovet gick ok tills jag typ hostade slem på hen bredvid?? Aja, hostade och fick avbryta iaf. 

Mitt problem är bara att jag har noll komma noll noll noll en i muskelmassa. Vikt och så är inget jag bryr mig om MEN det vore soft att inte få träningsvärk av att bära hem matkassar, kunna lyfta tyngre stekpannor och inte få kramp när jag dammsuger – ja, det ÄR verkligen så illa. Så nu ska jag bli stor och stark wiiiiiiiiiiiiiiii ehehemhem jag menar BRRRÖÖÖÖÖÖÖÖL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg