Tan, tan, tan no matter what

6:31 17 Jan 2013

Glömt att visa bilder från den episka festen i fredags courtesy of Saurabh och Fashion Networks!! Tack guys!! Jag bar 1 av mina 132 LBDs kvällen till ära (I have issues, ‘kay) och Eveluring som äntligen kommit hem till Sverige bar en jävla bränna som inte direkt krävde något mer *absolut inte avis*. 

På tal om brännor vill jag planera sommarens resor redan nununu. Sugen på Kalifornien igen, älskade LA så himla mycket!! Men vill stanna längre denna gång och kanske åka runt lite…. Har tex bara hört bra om San Fransisco eller hur??? Har nån andra feta Cali-tips?

6 kommentarer | “Tan, tan, tan no matter what”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. JULIA skriver:

    Heeeey! Hallå jag tycker du klär dig så himla fint och jag undrar vad du har på dig på jobbet? Jag jobbar som assistent på en pr-byrå och har klädpanik varje fucking dag!! Måste se lite halvfancy ut men jag är inte tjejen som sätter på mig stilettisar och värsta blåsan varje dag pga för lat och bekväm. Snääääälla om du typ lägger upp lite bilder på vad du brukar ha på dig en vanlig dag eller tipsar lite bara. Tack för grymmaste bloggen också!

  2. sandra. skriver:

    Palm Springs! Och Joshua Tree var ju knäppt och jäkligt vackert också.

  3. Kerstin skriver:

    bila highway 1 är riktigt nice! gillar även san diego väldigt mycket. san fransisco är coolt men det är svinkallt där, även på sommaren. typ 17 grader och blåsigt :/

  4. Thérèse skriver:

    Åh du måste till San Francisco!!! Bodde där förut, har massa tipz om så önskas!

  5. Emma S skriver:

    Åk till Encinitas! Ligger typ en timme från San Diego. Mysigt ställe med världens finaste stränder där man kan lära sig surfa, roliga second hand-butiker och bra matställen.

  6. Elvira A skriver:

    Åh jag gillar din blogg, så skön stil har du!!
    Just nu kan du vinna 200:- i presentkort i en tävling på min blogg!
    Tävla här: http://elviraalteryd.blogspot.se/2013/01/tavling.html
    KRAM! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG